8282 1212

Coach.dk - et liv i balance
" Kunne du tænke dig at finde ud af hvem du egentlig er? "

8 ugers stress reduktions forløb

8 ugers stress reduktions forløb

 • 8 ugers kognitivt og mindfulness baseret stress reduktions forløb
 •  
 • Uge 1: LÆR DIN STRESS AT KENDE
  Første gang vi mødes sætter vi fokus på hvor du er lige nu, og hvordan du bliver mere bevidst om din egen stress, og ikke mindst, hvad der stresser dig. Der skabes bevidsthed på, hvilke elementer der kan være stressende, og hvor ubalancerne evt. primært er på spil.

  Uge 2: MINDRE STRESS, MERE OVERSKUD

 • Vi holder fokus på afstressende redskaber, som du kan bruge – både for at forebygge og helbrede din stress. Vi kommer omkring hvilke faktorer, som er vigtige for at minimere hverdagsstressen, og blive opmærksom på hvad der faktisk fungerer. Ofte bliver fokus nemlig udelukkende på de negative ting og alt det vi IKKE får gjort, i stedet for at se HVAD vi udretter i løbet af en dag.

 • Uge 3: DU KAN VÆLGE
  Tænker du tit over hvad alle de andre skal gøre anderledes for at DU kan få det bedre? På denne uges workshop bliver der sat et nyt perspektiv på din hverdag – nemlig hvordan du kan tage ansvar for dig, træffe de valg, som kan være nødvendige for dig, og hvilken befrielse det kan være at forme en virkelighed, som passer til dig. Fordi stress kommer når virkeligheden ikke er, som vi gerne vil have den skal være, og vores ubevidste jeg, vil opsamle en masse utilfredshed, som betyder at kroppen langsomt kommer i en stresstilstand.

  Uge 4: FÅ BALANCE I LIVET

 • Vores værdier er vores guide til livet. Men er vi egentlige bevidste om vores inderste værdier, og i så fald har vi nogensinde defineret dem eller italesat dem, så vi kan mærke det i hjertet. Måske lader du dig føre af andres værdier eller normen i din familie, og glemmer hvad DU egentlig har lyst til. Vi sætter fokus på hvordan du kan definere dine livsområder, og hvor tilfreds du er i hver enkelt livsområde, og gradvist vil du opdage ny værdier, som fremadrettet vil medvirke til at du skaber en ny balance i dit liv.

  Uge 5: PLANLÆGNING & PRIORITERING

 • Måske føler du allerede at du bruger meget tid på planlægning i din hverdag, fordi der er en masse børn, opgaver, arbejde og netværk, som du skal pleje og navigere i. Spørgsmålet er bare om du har dig selv med i alt det der ”forventes af dig” eller du forventer af dig selv. Igen – hvilket fokus har du i hverdagen og kan du abstrahere fra de opgaver, som kræver lidt mere af dig, fordi det betyder, at du kommer ud af komfortzonen. Vi kigger lidt på værdibaseret planlægning, fremtidsmål og finder lidt mere ind til de realistiske mål.
 •  
 • Uge 6: FÅ STYR PÅ ”TANKETROLDENE”
  Alt for ofte fylder vores tanker for meget. Det kan være bekymringer, ideér, som aldrig bliver til noget, minder, forskellige scenarier, som udspiller sig igen og igen, og som ofte tager overhånd og bliver mere forstyrrende end hjælpende. Der er de bevidste og ubevidste tanker, og for hver tanke vi har, mister vi nærværet i hverdagen, og vi bliver energiforladte og triste. Men er tankerne lig med sandhed, og hvad får vi ud af at have disse tanker? Alt dette sættes der fokus på og der vil blive gennemgået redskaber til hvordan vi kan slippe tankerne FRI.
 • Uge 7: GLEM IKKE DE SMÅ TING – DE ER DET VIGTIGSTE I DIT LIV

 • Som oftest er det de negative tanker, som tager overhånd, og hverdagsproblemer som hober sig op i vores hoved og krop. Vi glemmer at leve et legende, kærligt, anerkendende liv med opmærksomhed på ALT det, som giver os energi, og i denne uge vil du få enkle råd til hvordan du undgår, at småtterier vokser dig over hovedet. Små enkle redskaber til at skabe en ny fremtid, hvor du har mere overskud og glade stunder.

 • Uge 8: HVORDAN VEDLIGEHOLDER JEG DET JEG HAR LÆRT?

 • Vi runder forløbet af med at finde frem til de redskaber, som er de vigtigste at fastholde for dig, og samtidig vil vi evaluere de 8 uger.

 

Forløbet koster kr. 3.299,-, hvis du bestiller og betaler inden den 10. februar 2019. Herefter stiger prisen til kr. 3.999,-. Virksomheder og andre fradragsberettigede tillægges moms.

Indbetal enten via mobilepay 4098 2166 eller på konto, som oplyses ved tilmeldingen. Tilmeld dig på mail anette@ciraklar.dk.

Betaling er bindende, og der er ikke refusion ved udeblivelse eller sygdom, men billetten må geren gives/sælges videre til en anden.

Kontakt mig geren via email anette@ciraklar.dk eller på tlf. 4098 2166, hvis du ønsker mere information eller har spørgsmål

  Eventdata

Start Kl. 18:30, 25-02-19
Slut Kl. 21:00, 15-04-19
 
Type Workshop
 
Sen tilm. 20-02-19
 
Min. delt. 4
Max. delt. 8

  Lokation

Det blå behandlerhus

Blågårdsstræde 7

4000 Roskilde


Udbyder

Profilbillede af Ciraklar.dk på Coach.dk

Ciraklar.dk

SPONSERET

Bannermarkedsføring af Kurser på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Coachuddannelse på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Mentorcoaching (06/13) på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Videregående Coachuddannelse på Coach.dk
Bannermarkedsføring af ICF Danmark på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Stresslinien på Coach.dk
Kunne du også tænke dig en annonce her?

OM COACH.DK

Nyheder
Til Pressen
Handelsbetingelser
Kontakt os

HVAD ER COACHING?

Hjælp & råd
Nyheder
Find en Coach

FOR COACHEN

Login
Opret Coachprofil
Bannermarkedsføring
Medlemstilbud
Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A

4300 Holbæk

mail@coach.dk

CVR  26152984

Ring op 8282 1212