8282 1212

Coach.dk - et liv i balance
" Savner du ro og højt til loftet? "

ICI Mastercoachudannelsen - Søborg

ICI Mastercoachudannelsen - Søborg

ICI Mastercoachuddannelsen

ICI Mastercoachuddannelsen er den mest krævende og omfattende af slagsen på markedet, og du sikres at blive blandt de bedstkvalificerede coaches.

Læs om ICI-certificering her

Mastercoachuddannelsen indeholder ikke mindre end 55 dages undervisning over ca. 4 år samt en lang række andre studieaktiviteter, der bringer det samlede antal studietimer op på 1580. Dette svarer til en universitetsmaster, og uddannelsen kan derfor sammenlignes direkte med en sådan. Vi garanterer dog et betydeligt højere kompetenceniveau med en ICI mastercoachuddannelse, da der er et stærkt fokus på procesorienteret læring og praksisafprøvning gennem hele forløbet.

På EmpowerMind Mastercoachuddannelse får du:

  • 14 dage om coaching på grundlæggende og avanceret niveau; hvor du flytter dig mere, end du kan forestille dig og lærer at coache på professionelt niveau.
  • 8 dage om teamcoaching; hvor du bliver klædt på til at kunne coache såvel små som store teams i alt fra konflikthåndtering til teamudvikling.
  • 8 dage om mindcoaching; hvor du lærer at anvende mentaltræning i din coachingpraksis.
  • 6 dage om stresscoaching; hvor du lærer en række kraftfulde teknikker, der er designet til at detektere og coache stressramte i alle stadier.
  • 4 dage om businesscoaching, hvor du lærer og træner at sætte det organisatoriske perspektiv i spil i coachingprocessen .
  • 14 dage; hvor du indgår som en del af undervisningsteamet på coachuddannelsen (Niveau 1 og 2) med specifikke opgaver som f.eks. feedback på masterniveau, der løfter dig i rollen som mastercoach.
  • 1 dag; hvor du bliver certificeret mastercoach ved at facilitere og coache et hold certificerede coaches, som giver dig feedback.

Indhold

Mastercoachuddannelsen er opbygget af Empowerminds Niveau 1-3 uddannelser samt en lang række studieaktiviteter fordelt over ca. 4 år. Du kan få uddybende information om indholdet på de enkelte uddannelsessider. Uddannelsen indeholder ikke mindre end 55 dages undervisning (inklusiv certificeringsdag), der sammenlagt med de øvrige studieaktiviteter bringer det samlede antal studietimer op på 1580.

EmpowerMinds tilgang bygger på en grundlæggende antagelse om, at vi, for at kunne hjælpe andre med coaching og mentaltræning, må mærke de forskellige metoder og øvelser på egen krop. Vi tilbyder dig derfor en procesbaseret uddannelse, hvor du lærer gennem erfaring.

Læs mere her

 

  Eventdata

Start Kl. 09:00, 30-04-19
Slut Kl. 18:00, 30-04-23
 
Type Coachuddannelse
 
Sen tilm. 29-04-19
Sen. afbud 29-04-19
 
Max. delt. 15

  Lokation

EmpowerMind, Søborg

Poppelgårdvej 7, 2. sal

2860 Søborg


Udbyder

Profilbillede af EmpowerMind Danmark på Coach.dk

EmpowerMind Danmark

SPONSERET

Bannermarkedsføring af Team og relationscoaching på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Faa de besoegende fra Coach.dk over paa din egen h på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Personprofil.dk på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Spot stress på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Markedsfør dine produkter overfor coaches på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Stresslinien på Coach.dk
Kunne du også tænke dig en annonce her?

OM COACH.DK

Nyheder
Til Pressen
Handelsbetingelser
Kontakt os

HVAD ER COACHING?

Hjælp & råd
Nyheder
Find en Coach

FOR COACHEN

Login
Opret Coachprofil
Bannermarkedsføring
Medlemstilbud
Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A

4300 Holbæk

mail@coach.dk

CVR  26152984

Ring op 8282 1212