facebook Pixel Image On Coach.dk

  8282 1212

Coach.dk - et liv i balance
" Kunne du godt blive bedre til at bede om hjælp? "

Logo fra MyCoach by Aundrup på Coach.dk

Profilbillede af MyCoach by Aundrup på Coach.dk

MyCoach by Aundrup

v./Henrik Aundrup

Peter Sabroes Gade 11, 1tv

2450 København SV

Medlem siden

19-11-2014

  41165646


  Hjemmeside

Specialer

Børn & Unge, Forældre, Life Coaching, Motivation, Personlig Udvikling, Selvværd & Selvtillid


Certificeret Life Coach med stor livs- og undervisnings erfaring af unge inden for opbyggelse af selvværd & selvtillid, ændring af tankemønstre, uddannelses- og karrierevalg, samt relations kommunikation.

Coaching er ikke for dig, der vil, eller har brug for terapi: 
Det er ikke en bearbejdning af barndom og/eller tidligere traumer. Vi respekterer fortiden og de uhensigtmæssige tankemønstre den evt. har givet dig og arbejder ud fra hvad der ligger inden for din egen kontrol, så det kommer til at handle om hvad du kan, og vil forandre, og hvordan du ønsker din fremtid skal være.

Jeg coacher og underviser unge i kommunalt og privat regi, samt på eksotiske højskoler i udlandet.

Fungerer som mentor for forskellige kommuners jobcentre, hvor hovedvægten er lagt på ledige med andre udfordringer i livet, end ledighed.

At gå fra Ung til Ung Voksen, kan være en udfordring for mange unge i vores præstations prægede samfund, hvor også sociale medier er et vilkår vi skal lære at acceptere. Igennem personlig coaching og undervisning af mere end 300 unge siden 2016, har jeg opnået en kæmpe indsigt i de unges udfordringer, samt hvordan der skal arbejdes med især selvværd, men også hvordan man som ung lærer at kommunikere, så der bliver lyttet til ens behov, meninger og følelser.
Læs mere her: coaching-for-unge

Et par anbefalinger - se dem alle på min Facebook side
Kathrine 21 år skriver:
Henrik har en utrolig god evne til at skabe tryghed og nærvær, hvilket gør at jeg som fremmed person havde nemmere ved at åbne mig op overfor Henrik og fortælle mere. Selvom jeg ikke kunne finde sammenhængen i alle de tanker jeg gik med, guidede Henrik mig og fandt frem til “den største kegle”. Under forløbet med Henrik fandt jeg mig selv igen efter lang tid med identitetskrise og fandt tryghed i min egen krop. Jeg kan efter min egen erfaring kun anbefale Henrik, og jeg lover at hvis du er åben overfor at modtage vil du ikke spilde din tid et sekund �

Simon 20 år skriver:
Første gang jeg snakkede med Henrik var jeg meget skeptisk overfor den coaching han tilbød; Jeg troede at jeg i forvejen vidste alt hvad der var nødvendigt at vide om mig og mit liv. Men der gik ikke lang tid før jeg opdagede at Henrik kunne lære mig en masse ting som jeg slet ikke var klar over jeg havde brug for. Der gik det op for mig hvor meget jeg, helt uvidende, var gået glip af, og pludselig så jeg en helt ny verden af måder at håndtere livets udfordringer på. Kan klart anbefales �

Trine 30 år skriver:
Med Henrik som coach er jeg blevet udfordret på mine grænser. Jeg følte mig ved første øjeblik tryg i samværet med Henrik og ting som jeg måske ikke havde tænkt at sige højt blev sagt højt. Henrik har en evne til at finde ind til det der gør rigtig ondt, men som samtidig er nødvendigt for at kunne skabe forandring. Henrik er både irriterende på den måde at jeg føler at intet kan skjules for ham, men samtidig uundværlig i min vej mod at blive den bedste udgave af mig selv.

Mikkel 22 år skriver:
Når jeg deler mine udfordringer, tanker, frustrationer, glæder samt alt muligt andet, som livets rejse byder på - med Henrik - er jeg som et skib i havnen. 
Jeg kan kaste anker, hvile for en stund og lytte.

Henrik har en fantastisk evne til at se mennesker, hvor de er - og møde dem i deres havn. Hans evne til at få en til at føle sig tryg og tillidsfuld er helt i top. Faktisk så tryg, at man gerne vil lade ham skubbe lidt til ens skib, ud mod det store hav (det tænker jeg er et bevis på tillid og tryghed i topklasse!)

Og når man er klar til det, kan skibet forlade havnen for en stund. 
Nogle gange for en lille rejse og nogle gange for en længere én af slagsen. 
Og hvis der skulle komme en orkan på turen, kender man ruten hjem til en sikker havn, der kan hjælpe én til at finde en ny kurs på livskompasset.

Henriks stiller spørgsmål, som giver stof til eftertanke og reflektion - et bevis på, at Henrik er den helt rette til at hjælpe andre mennesker med at finde kernen i sig selv.

Jeg kan kun give Henrik mine bedste anbefalinger - som coach og som et hjertevarmt, lyttende og passioneret menneske.

Links hvor du kan finde mig:

Find mig på Facebook https://www.facebook.com/Mycoachings/

Min Hjemmeside http://mycoach.aundrup.dk/

Instagram mycoach_by_aundrup

Youtube MyCoach by Aundrup


Kontakt MyCoach by Aundrup, Henrik Aundrup

SPONSERET

Bannermarkedsføring af Team og relationscoaching på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Markedsfør dine produkter overfor coaches på Coach.dk
Bannermarkedsføring af ICF Danmark på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Coachuddannelse på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Faa de besoegende fra Coach.dk over paa din egen h på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Mentorcoaching (06/13) på Coach.dk
Kunne du også tænke dig en annonce her?

OM COACH.DK

Nyheder
Til Pressen
Handelsbetingelser
Kontakt os

HVAD ER COACHING?

Hjælp & råd
Nyheder
Find en Coach

FOR COACHEN

Login
Opret Coachprofil
Bannermarkedsføring
Medlemstilbud
Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A

4300 Holbæk

mail@coach.dk

CVR  26152984

Ring op 8282 1212