8282 1212

Coach.dk - et liv i balance
" Kunne du godt blive bedre til at bede om hjælp? "

Logo fra Stressekspert & Coach på Coach.dk

Profilbillede af Stressekspert & Coach på Coach.dk

Stressekspert & Coach

v./Lene Marie Faber

Nygade 12A, 2. sal

4300 Holbæk

Medlem siden

03-02-2013

  81813636


  Hjemmeside

Specialer

Arbejdsglæde, Erhvervscoaching, Planlægning, Selvværd & Selvtillid, Stress, Work / Life balance


Før var jeg selvstændig ...

Efter 4 år, som enkelt-kvinde-virksomhed, trængte jeg til nogle at dele drømmene med - Coaching, udvikling, nå ja, og meget gerne kombineret med min oprindelige karrierevej indenfor kommunikation og projektarbejde.

Det har jeg fået, som coach, stressekspert og projektkoordinator hos Coach.dk. Jeg startede ud som konsulent i januar 2016 og blev siden fastansat, ganske simpelt fordi kombinationen er den helt rette for teamet ... og for mig.

Derfor vil du idag, som oftest, få mig i røret, når du ringer til Coach.dk. Jeg er med i den udviklende proces, men kører naturligvis fortsat forløb både indenfor klassisk coaching som stresscoaching - Det vil jeg slet ikke kunne undvære! Så min dag er dejlig afvekslende og jeg kunne ikke ønske mig det meget anderledes. 

Coachen i mig ...

Hjælper dig, så snart du oplever at dit liv ikke er i balance, som du måtte ønske det. Det kan være udfordringer, planer, mål, behov, drømme ... Hvad som helst! Jeg sætter en ære i at udfordre dig i passende doser og veksler derfor mellem den omsorgsfulde tilgang og den mere strukturerede og problemknusende tilgang.

Obs! Når jeg arbejder med stress formidler jeg altid de mest simple, dog ultimativt mest effektive virkemidler indenfor stresshåndtering, stressforebyggelse samt almen god trivsel og balance. 

Forud for hvert et forløb, tager jeg en god snak med dig om dine unikke oplevelser, behov og ønsker. Det er helt essentielt, uanset hvilken type forløb eller behov, at begge parter oplever en god kemi, da dette er grundlaget for den ultimative udvikling.

.. og så et ord om stress (helt privat)!

Det er hårdt arbejde ... At være stressramt ! Jeg kan sige det med al tydelighed, for jeg har prøvet det selv. Når jeg ser tilbage på tiden, hvor min hverdag og verden sejlede, husker jeg det bestemt, som en tid, jeg helst havde revet ud af kalenderen, alligevel er jeg ikke et sekund i tvivl ... jeg havde brug for stress !!

Stress ændrede min person, mine tankemønstre og helt sikkert også måden jeg agerer på idag og dét skulle der til, for at jeg kunne lære at passe godt på mig selv. Jeg plejer at være så fræk at sige, at min version 2.0 er så absolut bedre, mere hel og harmonisk, end som jeg var før.

Jeg ved jo godt, at det er mægtig provokerende at sige, hvis du sidder lige nu med trykken for brystet, tårer i øjnene og kun en halv nats søvn, men jeg vil hjælpe dig til at se, at det kan blive præcis på samme måde for dig, som det heldigvis blev for mig.

❤  Lene Marie, version 2.0

Hvad har du allermest brug for lige nu ?

  • Har du brug for at tale med mig, så giv et ring på 8181 3636
  • Har du behov for at skrive til mig, så fang mig på lf@coach.dk

Kontakt Stressekspert & Coach, Lene Marie Faber

SPONSERET

Bannermarkedsføring af Team og relationscoaching på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Faa de besoegende fra Coach.dk over paa din egen h på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Personprofil.dk på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Spot stress på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Markedsfør dine produkter overfor coaches på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Stresslinien på Coach.dk
Kunne du også tænke dig en annonce her?

OM COACH.DK

Nyheder
Til Pressen
Handelsbetingelser
Kontakt os

HVAD ER COACHING?

Hjælp & råd
Nyheder
Find en Coach

FOR COACHEN

Login
Opret Coachprofil
Bannermarkedsføring
Medlemstilbud
Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A

4300 Holbæk

mail@coach.dk

CVR  26152984

Ring op 8282 1212