8282 1212

Coach.dk - et liv i balance
" Kunne du tænke dig at finde ud af hvem du egentlig er? "

Logo fra Stressekspert & Coach på Coach.dk

Profilbillede af Stressekspert & Coach på Coach.dk

Stressekspert & Coach

v./Lene Marie Faber

Nygade 12A, 2. sal

4300 Holbæk

Medlem siden

03-02-2013

  81813636


  Hjemmeside

Specialer

Arbejdsglæde, Erhvervscoaching, Planlægning, Selvværd & Selvtillid, Stress, Work / Life balance


Stresscoaching

Forskellen på coaching og stresscoaching er SPECIALET.

En stresscoach er uddannet coach OG stresscoach. En stresscoach SKAL have særlig viden om de biologiske mekanismer kroppen undergår, når nervesystemet er overbelastet. Dertil specielt efterprøvede redskaber i forhold til stressens væsen samt til at afhjælpe og forebygge stress.

Et liv i balance

Få et kig på din livskvalitet - er der drømme, planer, behov, mål eller ønsker, du går og tænker på at komme videre med? Måske er der bare en hverdag, som er travl og ikke levner den fornødne tid til, at du kan være dig og have det godt med det? Hvordan skaber du en god ro, et bedre fokus, måske mere indhold i hverdagen eller hurtigere resultater ? Hvordan slipper du samvittigheden og lader overspringshandlinger i stikken? Har du svært ved at tro på dig selv ... måske du sammenligner eller bekymrer dig en hel del, om hvad andre tænker og mener? Coaching er mange ting og din tilgang til den vil være unik ... 

Andre har også en mening ... 

Susi Manuela Clermont Edrén, Biolog samt Adjunkt

Lene er et fantastisk roligt mindfull menneske, som kan rumme alle ens bekymringer og udfordringer. Ingen udfordring på dette punkt virker for kompliceret på min kære coach. 

Jan Andersson, Produktansvarlig Internt salg

Jeg vil gerne anbefale dette coachingforløb til andre, da jeg kan se hvor meget dette har betydet for mig og hvor hurtigt, jeg er kommet på benene igen. Lene er super professionel og tager sig tid til at sætte sig ind i din situation.

Anne, Sygeplejerske akutmodtagelsen

Du formår at give mig klarhed over hvad og hvordan jeg kan gøre tingene anderledes. Godt, du holder vores samtaler i struktur og hvad vi har talt om, for jeg føler tit, når jeg har været til psykolog, at jeg har fået lettet mit hjerte, men ikke så stort mål med samtalen. 

Michael Mortensen, Afdelingschef

Samtalerne har været fortrolige og handlingsorienterede fra starten. Jeg har fået gode brugbare værktøjer, der alle virker både på arbejdet og privat. Jeg kigger længere frem i tiden nu, tænker i løsninger og er i dag blevet en bedre udgave af mig selv. 

Anna Grethe, Ergoterapeut i Jylland

Jeg arbejdede med og fandt mine grundlæggende værdier ! Jeg har aldrig tænkt, at jeg bevidst kunne bruge dem til at vælge mine handlinger. 

Mette Dørum Carstensen, Børnehavepædagog

Lene Marie er rigtig dygtig. Jeg har fået sat ting på plads, som jeg har puslet med hele livet. Jeg har fundet mig selv, glæden, roen og troen på, at jeg selv kan. Det er en livsbane-ændring!

Heidi Frederiksen, sosu assistent

Du har givet mig SÅ meget lyst til ikke at give op, men bare komme videre. De værktøjer, jeg har fået af dig og alle dine gode råd, startede med at virke allerede efter første samtale Din måde at fortælle ting på, din grundighed, alt den skønne energi du tog med dig, dit søde, smilende væsen ... jeg fandt hurtig tryghed, tillid samt roen sammen med dig og glæder mig nu over at vide, hvad der virker og ikke virker for mig. 

Lenette Munck, lægesekretær

Du er en varm persom med hjertet på rette sted. Du formåede at hive mig op af det sorte hul, hvor jeg for alvor sad fast. Du gjorde det med korte samtaler en gang om ugen og det var ikke mindre end fantastisk. Du har empati, du kan lytte og give redskaber til at komme viderefra et liv fyldt med problemer - Tak for lyset, Lene !! 


Kontakt Stressekspert & Coach, Lene Marie Faber

SPONSERET

Bannermarkedsføring af Team og relationscoaching på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Markedsfør dine produkter overfor coaches på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Videregående Coachuddannelse på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Coachuddannelse på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Faa de besoegende fra Coach.dk over paa din egen h på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Mentorcoaching (06/13) på Coach.dk
Kunne du også tænke dig en annonce her?

OM COACH.DK

Nyheder
Til Pressen
Handelsbetingelser
Kontakt os

HVAD ER COACHING?

Hjælp & råd
Nyheder
Find en Coach

FOR COACHEN

Login
Opret Coachprofil
Bannermarkedsføring
Medlemstilbud
Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A

4300 Holbæk

mail@coach.dk

CVR  26152984

Ring op 8282 1212