8282 1212

8282 1212
Logo for Coach.dk

Ved du ALTID hvad der venter ude i fremtiden?

Logo for Coach.dk

Ved du ALTID hvad der venter ude i fremtiden?

Profilbillede af Anette Ciraklar på Coach.dk

Medlem siden

09-01-2016

Anette Ciraklar

Stresscoach

Specialer

Angst, Life Coaching, Meditation, Selvværd & Selvtillid, Stress, Trivsel

Blågårdsstræde 7

4000 Roskilde

40982166

40982166

40982166 Hjemmeside

Føler du dig forvirret, uden retning og fokus, og har du følelsen af at være sat ud på et sidespor, hvor du ikke kan finde tilbage? Bare rolig - der er hjælp at hente.

Gennem stresscoaching, vil vi sammen arbejde målrettet på at komme din nuværende stress til livs, samtidig med, at vi vil forebygge, at det vil ske igen. Jeg guider dig gennem et forløb, hvor du får nye indsigter og redskaber til at komme godt igennem stress. Jeg vil være din tourguide, og jeg vil sørge for at du kommer sikkert hjem igen.

Hvis det kan være en trøst, så har jeg selv været der - sammen med de 500.000 andre, som også oplever det. Derfor ved jeg, at der er masser af muligheder for at komme tilbage til en god hverdag igen med fælles hjælp og en indsats fra både dig og mig.

Som coach er jeg nærværende, handlingsorienteret, får dig til af reflektere, og jeg har nogen unikke redskaber til at hjælpe dig videre i din proces. Når jeg arbejder med stress giver jeg dig simple redskaber, som jeg selv kender effekten af, og som er de absolut mest effektive redskaber indenfor stresshåndtering og stressforebyggelse for at komme tilbage til et liv i balance.

Forud for hvert et forløb, tager jeg en uforpligtende 15 min snak med dig i telefonen. Dette for at sikre, at vi begge 2 oplever en god kemi, da dette er grundlaget for den ultimative udvikling.

Et stresskollaps er en livsstilændring, og selvom det er hårdt nu, og du ikke kan se lyset for ende af tunellen, så ved jeg, at du kan opgraderes til en bedre version af dig selv.

Stress forandrede mit liv, og idag er jeg blevet meget bedre til at se mine behov og ønsker, og kan sige til og fra samt stoppe op i tide. Det ville jeg aldrig have været foruden, og det er i kriser, at man lærer sig selv at kende - det har jeg ihvertfald erfaret.

Så jeg ved, at stress også vil forandre dit liv - og til det bedre :-)

 

, Personprofil.dk
, Spot stress
, Faa de besoegende fra Coach.dk over paa din egen h
, Stresslinien
, Markedsfør dine produkter overfor coaches
, ICF Danmark
Få din bannerannonce her »
OM COACH.DK

Nyheder

Til Pressen

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

CVR  26152984

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Bannermarkedsføring

Medlemstilbud

Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A, 4300 Holbæk

+45 8282 1212

mail@coach.dk

Find vej