Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Annette Kledal på Coach.dk

Medlem siden

18-04-2007

Annette Kledal

ICF master Certified Coach, MCC

Specialer

Business Coaching, Ledelse, Ledelsesudvikling, Medarbejdere & Teams, Personprofiler, Skole & Uddannelse

A.P. Møllers Allé 9C

2791 Dragør

40158124

40158124

40158124 Hjemmeside

Annette har coachet og undervist hundredvis af ledere i coaching i ledelse og hun har en særlig ekspertise i at udvikle ledere og ledelsesteams med afsæt i forretningens mål og behov. For at skabe bæredygtige forandringer arbejder hun i spændingsfeltet mellem individet og det system, individet er en del af og hun har en evne til at få ting til at ske - at skabe transformation.

Annette har +2500 coaching timer bag sig, hun er ICF Master Certified Coach og har Master Practitioner Diploma in Systemic Team Coaching, Diploma in Coaching Mastery, hun er NLP Trainer og er uddannet systemisk konsulent fra DISPUK. Hun er certificeret i profilværktøjet JTI. Oprindelig er hun uddannet tandlæge.

Expand opnåede som den første i Danmark i 2006 at få sin coachuddannelse godkendt af International Coach Federation, ICF. Expand samarbejder bl.a. med Lederne, som udbyder Coachuddannelsen for ledere.

Annettes mission er at skabe rum for læring og udvikling af det menneskelige potentiale. Hun er der for at være nærværende og nysgerrig, lytte og stille spørgsmål, således at du får indsigter og selv finder vejen frem.

Annette er kendt for sit rummelige nærvær, empatiske lytning, evne til at komme til sagens kerne, sine udfordrende spørgsmål og evne til at balancere mellem fordybelse og fremdrift.

 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev