Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Annette Risdahl Jensen på Coach.dk

Medlem siden

03-02-2021

Annette Risdahl Jensen

Din Wellbeing Coach

Specialer

Arbejdsglæde, Karriere, Kritisk sygdom, Personlig Udvikling, Stress, Trivsel

Hulerødvej 8A, 3120 Dronningmølle

3120 Dronningmølle

71949262

71949262

71949262 Hjemmeside

Mit formål

Min primære opgave er at HJÆLPE via coachings hjælp til selvhjælp. Jeg tror på, at vi alle har de fornødne ressourcer i os - nogle gang har vi blot brug for hjælp til at finde dem. 

Jeg er selv HSP (highly sensitive person) og har via coaching lært at se min særlige sensitivitet som en gave, jeg især benytter i min coaching. Selvom du ikke selv er HSP, så vil du i mig opleve, at jeg mærker og ser dig med mit veludviklede nervesystem. 

Professionalisme og integritet

Jeg arbejder professionelt ud fra høje etiske standarder. Jeg er uddannet hos en af de bedste udbydere af coachinguddannelser. Efter mange års coaching privat og professionelt har jeg de faglige og personlige kompetencer, som er basis for mit bidrag til din udvikling og vækst.

Tillid og respekt

Fundamentet for god coaching er altid tillid og respekt. Tilliden opbygges ved min professionelle tilgang og ved god kemi. Jeg forventer derfor, at vi er ærlige, hvis kemien ikke er tilstede. Jeg er selv meget ærlig og lover ikke mere, end jeg kan stå inde for og holde. 

Respekt betyder også, at jeg forholder mig fordomsfrit til dig og ud fra en præmis, at din verden ser anderledes ud gennem dine briller end mine. Min fornemste opgave er derfor at tage dine briller på, se og forstå din verden. 

Engagement og nærvær

Hos mig vil du møde nærvær og engagement - jeg kalder det professionel kærlighed. Min feedback i arbejdslivet samt under coachinguddannelsen har altid peget på engagement og nærvær som mine to særlige varemærker. 

Baggrund

Min certificering fra 2013 er fra GROW2 - Danish Coach Academy, som var Danmarks første ACTP (Accredited Coach Training Program) akkrediterede coachuddannelse. Det betyder, at uddannelsen er ICF (International Coach Federation) akkrediteret på højeste niveau med et højt fagligt og etisk niveau - den kvalitetssikring. Udover coaching inkluderer min karriere arbejdsmiljø, primært psykisk arbejdsmiljø. 

Når jeg coacher benytter jeg GROW-modellen, som bl.a. sikrer, at du får 'noget med hjem' - sikrer handling. 

Praktik

Coaching hos mig skal være tryg og baseret på en kemi, der matcher. Jeg starter altid med en uforpligtende afklarende samtale. Derefter er
1. session 1,5 time og efterfølgende 1 time. Jeg coacher online og kommer gerne til dig, hvis transporten til mig er for lang. Vi kan også tage en Walk&Talk coaching, f.eks. på stranden, hvor jeg bor. 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev