8282 1212

  8282 1212
Logo for Coach.dk

Savner du ro og højt til loftet?

Logo for Coach.dk

Savner du ro og højt til loftet?

Profilbillede af Arno  Kaae på Coach.dk

Medlem siden

23-08-2018

Arno Kaae

Engageret og målrettet coaching og kurser

Specialer

Konflikthåndtering, Medarbejdere & Teams, Motivation, Personlig Udvikling, Skole & Uddannelse, Trivsel

Njalsgade 76, 4 sal, univatekontoret

2300 København S

24 41 25 65

24 41 25 65

24 41 25 65 HjemmesideArno Education er en uddannelses-, kursus- og konsulentvirksomhed. Kurser, coaching og konsulentbistand udbydes inden for temaerne antistress, konfliktmægling, vaneænding og meget mere. Virksomheden retter sig mod både private og virksomheder, men har et særligt fokus på teamudvikling, og den personlige udvikling henimod et liv med bedre vaner og mindre stress.

Hvad vi kan, og hvad vi tilbyder – generelt
Med det nyudviklede kursus- og uddannelseskoncept 'Gøren og Væren i balance med opgradering af vaner og rutiner' er det vores vision at tilbyde kurser og konsulentbistand, der bidrager til, at du som person kan præstere det ypperste på et antistress-grundlag, hvor skaberglæde og trivsel går hånd i hånd med effektivitet og produktivitet. Dette gøres gennem engageret sparring med coachen Arno Kaae, der altid går til mødet med andre mennesker med både humor og seriøsitet.

Til dig som person, medarbejder eller leder bidrager vi effektivt gennem vores kurser og coaching med at udvikle din personlige ekspertise indenfor personlig kommunikation, afstresning, teamledelse, teamdeltagelse, konflikthåndtering og relationsudvikling. En ekspertise, der er baseret på nærende relationskompetencer og styrker fundamentet for dit personlige lederskab og din deltagelse i et produktivt samspil med andre.

Vores forskellige tilbud knytter sig primært til personlige udvikling, således at man kan opnå en energisk hverdag i balance uden negativ stresspåvirkning, men vi retter os i høj grad også mod coaches og ledere, da en række af vores tilbud består i videreuddannelse og direkte involvering i forbindelse med procesoptimering og konflikthåndtering i virksomheder.

Om vores coach
Alle kurser og coaching varetages af Arno Kaae, der har mere end 25 års erfaring som konsulent og underviser på Roskilde Universitet. På RUC var han med til at udvikle og eksekvere udviklingsprojektet 'Coachingkonceptet', der blev udbudt som en overbyggende coachuddannelse for universitetets psykologi- og pædagogikstuderende. Arno har således med gode resultater og evalueringer uddannet mere end 500 team- og procescoaches. Der ud over har han varetaget efteruddannelse af personale, konkret konflikthåndtering, gruppecoaching og studieteknikudvikling. Du kan læse meget mere om Arno her.

Vores klientværdier
Arno Education bygger på et antistress-grundlag og går engageret til alle opgaver. En grundlæggende værdi for virksomheden er f.eks., at alle mennesker mødes lige, forståes i deres kontekst og behandles med respekt. Derfor bestræber vi os altid på at møde vores klienter på deres egen banehalvdel, og går gerne en ekstra mil for at tilpasse os klientens omstændigheder og behov.

Kontaktinformation
På vores hjemmeside kan du få mere information om virksomheden, Arno, vores værdier og produker. Se f.eks. http://www.arno.education/kurser_tilbud/ for at få et overblik over aktuelle tilbud og vores udbud generelt.

Du kan også kontakte os her på siden, på mail Arno@arno.education eller på telefon 24412565. Vi svarer på alle henvendelser så hurtigt som muligt, så spørg os endelig om hvad som helst.

Man kan også følge os på Facebook og deltage i debatten. Her vil vi ofte uploade aktuelle tilbud og inspirerende oplæg.

Vi glæder os meget til at høre fra dig, og håber på, at du har lyst til at læse videre på http://www.arno.education.

GROW2, Team og relationscoaching
, Faa de besoegende fra Coach.dk over paa din egen h
, Personprofil.dk
, Spot stress
, Markedsfør dine produkter overfor coaches
, Stresslinien
Få din bannerannonce her »
OM COACH.DK

Nyheder

Til Pressen

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

CVR  26152984

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Bannermarkedsføring

Medlemstilbud

Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A, 4300 Holbæk

+45 8282 1212

mail@coach.dk

Find vej