8282 1212

Coach.dk - et liv i balance
" Savner du ro og højt til loftet? "
Profilbillede af Arno Education på Coach.dk

Arno Education

v./Arno Kaae

Njalsgade 76, 4 sal, univatekontoret

2300 København S

Medlem siden

23-08-2018

  24 41 25 65


  Hjemmeside

Specialer

Konflikthåndtering, Medarbejdere & Teams, Motivation, Personlig Udvikling, Skole & Uddannelse, Trivsel
Arno Education er en uddannelses-, kursus- og konsulentvirksomhed. Kurser, coaching og konsulentbistand udbydes inden for temaerne antistress, konfliktmægling, vaneænding og meget mere. Virksomheden retter sig mod både private og virksomheder, men har et særligt fokus på teamudvikling, og den personlige udvikling henimod et liv med bedre vaner og mindre stress.

Hvad vi kan, og hvad vi tilbyder – generelt
Med det nyudviklede kursus- og uddannelseskoncept 'Gøren og Væren i balance med opgradering af vaner og rutiner' er det vores vision at tilbyde kurser og konsulentbistand, der bidrager til, at du som person kan præstere det ypperste på et antistress-grundlag, hvor skaberglæde og trivsel går hånd i hånd med effektivitet og produktivitet. Dette gøres gennem engageret sparring med coachen Arno Kaae, der altid går til mødet med andre mennesker med både humor og seriøsitet.

Til dig som person, medarbejder eller leder bidrager vi effektivt gennem vores kurser og coaching med at udvikle din personlige ekspertise indenfor personlig kommunikation, afstresning, teamledelse, teamdeltagelse, konflikthåndtering og relationsudvikling. En ekspertise, der er baseret på nærende relationskompetencer og styrker fundamentet for dit personlige lederskab og din deltagelse i et produktivt samspil med andre.

Vores forskellige tilbud knytter sig primært til personlige udvikling, således at man kan opnå en energisk hverdag i balance uden negativ stresspåvirkning, men vi retter os i høj grad også mod coaches og ledere, da en række af vores tilbud består i videreuddannelse og direkte involvering i forbindelse med procesoptimering og konflikthåndtering i virksomheder.

Om vores coach
Alle kurser og coaching varetages af Arno Kaae, der har mere end 25 års erfaring som konsulent og underviser på Roskilde Universitet. På RUC var han med til at udvikle og eksekvere udviklingsprojektet 'Coachingkonceptet', der blev udbudt som en overbyggende coachuddannelse for universitetets psykologi- og pædagogikstuderende. Arno har således med gode resultater og evalueringer uddannet mere end 500 team- og procescoaches. Der ud over har han varetaget efteruddannelse af personale, konkret konflikthåndtering, gruppecoaching og studieteknikudvikling. Du kan læse meget mere om Arno her.

Vores klientværdier
Arno Education bygger på et antistress-grundlag og går engageret til alle opgaver. En grundlæggende værdi for virksomheden er f.eks., at alle mennesker mødes lige, forståes i deres kontekst og behandles med respekt. Derfor bestræber vi os altid på at møde vores klienter på deres egen banehalvdel, og går gerne en ekstra mil for at tilpasse os klientens omstændigheder og behov.

Kontaktinformation
På vores hjemmeside kan du få mere information om virksomheden, Arno, vores værdier og produker. Se f.eks. http://www.arno.education/kurser_tilbud/ for at få et overblik over aktuelle tilbud og vores udbud generelt.

Du kan også kontakte os her på siden, på mail Arno@arno.education eller på telefon 24412565. Vi svarer på alle henvendelser så hurtigt som muligt, så spørg os endelig om hvad som helst.

Man kan også følge os på Facebook og deltage i debatten. Her vil vi ofte uploade aktuelle tilbud og inspirerende oplæg.

Vi glæder os meget til at høre fra dig, og håber på, at du har lyst til at læse videre på http://www.arno.education.


Kontakt Arno Education, Arno Kaae

SPONSERET

Bannermarkedsføring af Kurser på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Coachuddannelse på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Mentorcoaching (06/13) på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Videregående Coachuddannelse på Coach.dk
Bannermarkedsføring af ICF Danmark på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Stresslinien på Coach.dk
Kunne du også tænke dig en annonce her?

OM COACH.DK

Nyheder
Til Pressen
Handelsbetingelser
Kontakt os

HVAD ER COACHING?

Hjælp & råd
Nyheder
Find en Coach

FOR COACHEN

Login
Opret Coachprofil
Bannermarkedsføring
Medlemstilbud
Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A

4300 Holbæk

mail@coach.dk

CVR  26152984

Ring op 8282 1212