Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Camilla Qwist på Coach.dk

Medlem siden

19-04-2016

Camilla Qwist

Vil du gerne leve et liv i balance med overskud?

Specialer

Life Coaching, Personlig Udvikling, Selvværd & Selvtillid, Stress, Trivsel, Work / Life balance

Bredegade 41 2. Th

4200 Slagelse

29269075

29269075

29269075 Hjemmeside

Min mission er, at støtte kvinder i at opleve ro og balance i deres liv. Jeg har selv erfaret, hvad det betyder at glemme sig selv, og tilsidesætte egne behov og ønsker, for at kunne være der for mand og børn. Prisen er stress og udbrændthed, at føle sig helt udkørt og utilstrækkelig, ked af det og opgivende. Det dræner dig selv og din familie, så ingen trives. 

Vejen til ro og balance er, at begynde at sætte dig selv først, at behandle dig selv kærligt og omsorgsfuldt. At være lige så kærlig overfor dig selv, som du er overfor dine børn eller en rigtig god veninde. 

Jeg vil støtte dig i denne proces, så du lære at passe godt på dig selv. Så du kommer til at trives og have energi og glæde i dit liv.  

 

I hvert forløb tager jeg udgangspunkt i, hvor du er i dit liv, hvad der er muligt. Jeg vil hellere støtte til små skridt, der kan holde i din hverdag, end lægge store forkromede planer, som bliver en belastning for dig.

Jeg starter hvert forløb med, at vi sammen udfylder et "livshjul". Et livshjul er en cirkel opdelt i 8 dele, hvor hver stykke repræsentere det vigtigste i dit liv, fx job, parforhold, børn, fritid, mig tid, venner, osv. Derefter giver du hver del en score fra 1-10 alt efter hvor godt du føler det er lige nu. Det hjælper til at skabe overblik over dit liv, og finde frem til hvilket område, der er vigtigst for dig, at arbejde med lige nu. 

Min erfaring er, at når man er stresset, kan man føle at hele ens liv er kaos og det kan være uoverskueligt, at finde ud af hvad man vil, udover man bare ønsker ro og være glad igen. Der hjælper livshjulet til at spore ind på, hvor processen skal starte. 

Jeg bruger coaching som udgangspunkt for vores samtaler. Jeg er lyttende, rolig og empatisk i min tilgang, og ser det som min rolle være nysgerrig og stille spørgsmål, så du kan blive klogere på dig selv og blive i stand til at ændre på de tanker, vaner eller mønstre der spænder ben for at kunne leve dit liv som du ønsker det.

Jeg også er uddannet yoga instruktør og bruger dette som et redskab til stress håndtering, så vil jeg undervejs inddrage min viden herfra. Fx bevidst brug af åndedrættet til at hjælpe dig til at komme ned i kroppen og mærke efter, hvad der er rigtigt for dig.  

Jeg tror på, at vi alle inderst inde ved hvad der er det rigtige for os og hvad der får os til at trives, men at vi ikke er  så trænede i at lytte indad. Jeg hjælper dig med at finde din vej til mindre stress og mere livsglæde. 

Min baggrund: 

  • Uddannet coach hos Manning inspire
  • Triyoga lærer basic og level 1
  • Fysioterapeut
  • Deltaget på flere kurser/workshop om mindfulness bla mindful self compassion

 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev