Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Charlotte Gade på Coach.dk

Medlem siden

17-10-2019

Charlotte Gade

Karrierecoach & stresscoach

Specialer

Karriere

Vesterfælledvej 66

1799 København V

26153830

26153830

26153830 Hjemmeside

Føler du dig drænet og mangler mening og glæde i dit arbejdsliv? 

Eller måske du har begyndende stress eller allerede sidder fast i stressens jerngreb?

Når du er kørt fast i arbejdslivet, kan det være svært at finde ud af, hvad du skal i stedet. Det er præcis det jeg hjælper dig med. Jeg tilbyder karriereafklaringsforløb, hvor du efter 5 sessioner få klarhed over dine styrker, passion og talenter, så du ved hvilken retning du skal gå, som giver dig arbjedsglæde og mening. For dig der er stresset hjælper jeg dig med værktøjer så du får indsigt i dine mønstre, så du får klarhed over hvad der har bragt dig i denne situation og hjælper dig med redskaber til at skabe varige forandringer, så du kan vinke farvel til stressen en gang for alle.

Jeg tror på DU kan opnå præcis, hvad du vil. Jeg hjælper dig med at belyse dine gamle overbevisninger og mønstre, som ikke længere gavner dig. Så du bliver sat fri og i stand til at skabe det (arbejds)liv du elsker at stå op til hver dag.

I de sidste 20 år har jeg arbejdet med udvikling af mennesker igennem mine jobs som selvstændig coach, rekrutteringskonsulent og leder. Jeg er blandt andet certificeret Life & Business Coach fra Sofia Manning og certificeret stressmentor fra Psykologhuset i Kbh.

Coachingen kan foregår fysisk i Carlsbergbyen i Kbh V.,  eller online på Skype eller FaceTime. Se under ydelser for priser.

 

"Min største drøm er at hjælpe dig med at få de værktøjer, der skal til, så du kan skabe det liv, du elsker at stå op til hver dag."

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen

Charlotte Gade

 

Klientudtalelser:

"Charlotte er en virkelig dygtig coach, som stiller de helt rigtige spørgsmål, så man hurtigt når frem til det, der forhindrer en og selv finder løsninger på dette. Hendes empatiske og imødekommende væsen gør, at man åbner sig helt op og går derfra med fornyet energi og tro på det hele. Og så er hun samtidig en fantastisk støtte. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale hende."  - Frederikke Frogner 

 

"Charlotte er kniv skarp! Hvis du går ind til Charlotte, så kommer du ikke ud igen på samme måde. Hun har en fantastisk evne til at rydde op i ens tanker og handlemønstre og få en til at se det hele oppefra, derude hvor tingene bliver tydelige og man siger “ ja, selvfølgelig!” Forbered dig på at gå derfra med gejst og gode redskaber."Sarah Petersen 

 

 

 

 

 

 

 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev