Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Diyar Kashlook på Coach.dk

Medlem siden

17-11-2020

Diyar Kashlook

Performance Coach

Specialer

Life Coaching

Vesterbrogade 26

1620 København V

42424676

42424676

42424676 Hjemmeside

Mit navn er Diyar og har hele fire coahcinguddannelse i baggagen: Life Coach, Master Coach, Familie & Unge Coach og Speaker Academy, alt sammen taget hos Mindjuice Academy. Som din coach vil jeg ikke kun garantere dig top kvalitetssessioner og professionalisme på højeste plan, men også at jeg vil støtte dig og være med dig hele vejen. Jeg vil se dine gemte potentialer og få dig til at udleve dem, for at få det liv du drømmer om. 

Min coachingstil er baseret på coachende samtaler, hvor jeg kærligt udfordrer dig til at få de vildeste indsigter der kan skabe de bedste resultater i dit liv. Vi tager den i dit tempo, og jeg sørger for at tilpasse samtalen til dér hvor du er i livet lige nu. Jeg vil hjælpe dig med at sætte drømme og mål op for dig selv, og/eller hjælpe dig igennem de svære stunder i livet.

Jeg har haft klienter/coachees i alle aldre (15-70år) og indenfor alle uddannelsesmæssige/jobmæssige baggrunde og nationaliteter. Jeg føler at jeg kan snakke med alle og min villighed til at give mig 110% til hver session gør, at mine klienter får maksimalt ud af vores session og altid er efterladt tilfredse.
Mine klienter er en blanding af personer der ønsker lidt forskelligt. Nogen ønsker at skabe en retning i livet, og det hjælper jeg dem med ved at stille dem de rette spørgsmål der får dem til at reflektere og mærke deres hjerte efter svar. Når de går efter de mål og drømme de sætter op for sig selv, så hjælper jeg dem hele vejen. Jeg har hjulpet en Aspergers klient med at finde kærligheden og reddet en person fra at begå selvmord ved en enkelt handling - en coachende samtale. Så betvivl ikke kræften i at blive set og lyttet til og muligheden for at få stilt spørgsmål af en der vil dig det absolut bedste. 

Jeg tilbyder altid mine klienter en gratis coachingsession, så de kan prøve det af og se om det er noget for dem, og mærke efter ifht. om 'kemien' er der i den coachende samtale. 

Kontakt mig endelig for en uforpligtende samtale, eller hvis du ønsker en gratis session.

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev