Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Dorte Maria på Coach.dk

Medlem siden

17-12-2019

Dorte Maria

POSITIV PSYKOLOGI VEJLEDER OG LIFE COACH

Specialer

Drømme & Ønsker, Familie & Relationer, Life Coaching, Personlig Udvikling, Positiv Psykologi, Selvværd & Selvtillid

Martinsvej 2

8751 Gedved

30141758

30141758

30141758 Hjemmeside

Jeg kan godt lide at være coach. Fordi det at jeg kan hjælpe og gøre en positiv forskel i mine klienters liv og i deres personlige udvikling. Er drivværket i mit arbejde. Det at jeg kan følge og se en fremgang hos mine klienter igennem sessionerne, og at de skridt for skridt når i mål med deres ønsker og drømme. Vedhjælp af værktøjer og nye strategier de får hos mig, og ved at de får implementeret dem i deres dagligdag. Derved lykkes det mine klienter at få nye og sundere vaner, og et forøget overskud.

Jeg er af den overbevisning at vi alle har ressourcer og styrker, som kan findes frem til at skabe det liv og den livskvalitet vi ønsker os. Udfra de forudsætninger vi har. Men nogen gange kan det selv være svært at se hvad der skal til, og hvordan man bryder et indgroet mønstrer. Du har mulighed for at ændre mønstret og få et nyt mindset. Når du først bliver gjort bevidst om hvad der har bremset dig i din personlige udvikling.

Min opgave som coach er at gøre dig fortrolig med mig, at vi får skabt tillid til hinanden. Så du føler dig tryg hos mig. Da det er vigtigt for at du får noget ud af et coaching forløb hos mig. Det er også min opgave at stille dig udfodrerende spørgsmål. Så du får tid til at reflekterer og finde nuancer, og nye mestringsstrategier.

Vi får sammen lagt en plan for hvad du gerne vil ændre og arbejde med af udfordringer. Samt hvordan du handler på det og du med små skridt kommer nærmere imod dine mål. Så du kan leve et liv udfra dine egne inderste værdier og overbevisninger.

I mine coaching forløb har jeg fokus på dig som individ. Jeg tager udgangspunkt i hele dig som person. Jeg har fokus på at hjælpe dig, der hvor du er og med nogen livsstilsændringer, der er indenfor din rækkevidde. 

 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev