Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Miglena Dermendjieva på Coach.dk

Medlem siden

23-02-2014

Miglena Dermendjieva

Min mission: Bliv mere lykkelig i din hverdag!

Specialer

Work / Life balance

Nøglegårdsvænge 33

3540 Lynge

25383855

25383855

25383855 Hjemmeside

Lær at lytte til din indre stemme og mærk dit hjertes kraft. Kom i kontakt med din egen indre sandhed, styrke og power, tag beslutninger og find løsninger der er rigtige for dig eller din organisation. 

Coaching-muligheder til private: Coaching-sessionen kan gennemføres face-to-face eller pr. telefon/skype. Effektiv telefon- eller skype-coaching sparer dig tid og giver fleksibilitet.

Konsulent ydelser for virksomheder/organisationer i forbindelse med værdibaseret ledelse, langvarende og bæredygtige strategier og forretningsudvikling - gennem tilfredse og motiverede medarbejdere. 

 
Private Virksomheder

Der, hvor jeg får masse af energi og glæde er ved at hjælpe stærke personer, som har glemt sig selv i hverdagsopgaverne og har lært at være mere for andre end for sig selv. Disse mennesker oplever tit en uro og utilfredshed, som de ikke kan beskrive specifikt.

De føler en indre vrede og mærker, at de har masser af potentielle, som ikke er blevet udnyttet. Deres drømme er aldrig blevet prioriteret, da det har været vigtigere at være ansvarlig og leve op til andres forventninger.

Jeg kan stille de rigtige spørgsmål, som gør, at du bliver afklaret om dine mål og hvordan du kan realisere dem.

Alle muligheder er åbne - Det er dig, der sætter dagsordenen!  

- Værdibasseret Stresshåndtering

- Find lykken igen

- Karriereskift og jobmuligheder

- Indre dilemmaer og konflikter

- Iværksætteri - fra A til Z

- Skygge forløb: Slut fred med dig selv og dine skygger

- Balance i hverdagen

- Drømme og passion

- Selvværd og selvtillid

- Parforhold

- Teenagere/børn

Forandringens vinden blæser i alle retninger og brancher - og alle virksomheder vil gerne positionere sig bedst muligt i forhold til konkurrenterne. Vi oplever forandringer både i effektivisering af arbejdsprocesserne, virksomhedsorganisationen og i fusioneringer af flere organisationer.


Vi mennesker længes efter tryghed og sikkerhed og alle disse forandringer skaber uro i vores hverdag. Det er nemt at miste arbejdsglæden og motivationen.

Derfor er det nødvendigt, at ledelsen reflekterer over den nuværende position samt ønskerne for fremtiden, og lederne søger konstant personlig udvikling og erfaringsudveksling på deres karrierevej.

Ved brug af individuel eller team coaching (workshops) kan jeg hjælpe med at:

- Skabe en bæredygtig ledelse i din organisation

- Lave bæredygtige strategier for din virksomhed

- Værdifuldt lederskab og meningsfuld arbejde

Motivere dine medarbejde og dit team

- Lære om forhandlingsværktøjer

- Få gennemslagskraft i dine præsentationer

- Skabe effektive forandringer

- Agile Transformation Roadmap

- Strukturere dine projekter

- Optimere dagligdagsprocesser

Coaching er et fantastisk værktøj, som vil få dig til at reflektere over dine udfordringer, muligheder og tilegne dig viljestyrken til at skabe en ny og bedre fremtid. Coaching er ikke terapi eller rådgivning og derfor er det dig selv som skal dine egne løsninger og handlingsplaner.

Hvad får du ud af det?  Tid til dig selv og troen på at du altid har et valg! Mod og motivation til at løse udfordringerne!

20 års erfaring i IT-branchen som projektleder og rådgiver har givet mig muligheden for at specialisere mig i ledelse af store udviklingsteams, håndtering af konflikter både med kunder og projektdeltagerne, kendskab til motivationsfaktorer samt en stor erfaring med forandringsprocesser, ledelsesstrategi, forretningsanalyser og -udvikling. 

Jeg er meget analytisk anlagt og har en struktureret tilgang til udfordringer, hvilket hjælper mig med at realisere mine mål og bevare overblikket. Jeg brænder for at se ansvarlige, selvstyrende og motiverende medarbejder, som trives på jobbet og har en fælles vision og mission, som gør dem glade for at komme på arbejde.

Jeg tilbyder individuel coaching, holder foredrag og workshops og er mentor for ledere i kommuner og private virksomheder.

Informationer om priser, betalingsbetingelser og afbestilling finder du på mit DreamCoach website.

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev