Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Gitte Maria Danielsen på Coach.dk

Medlem siden

23-03-2017

Gitte Maria Danielsen

Alt starter med en tanke. En idé. En drøm.

Specialer

Drømme & Ønsker

Brorsonsvej 12

3000 Helsingør

61267238

61267238

61267238 Hjemmeside

OM dreamhunt

Hos dreamhunt bliver du mødt med troen på dine evner til at gøre en forskel og opfylde dine mål, ønsker og drømme. Der er ingen drømme, der er for store eller for små – eller rigtige og forkerte. Drømme kommer i alle størrelser og afskygninger. Du kan også bare kalde dem ønsker eller længsler i hverdagen. Måske er du ikke helt bevidst om dem – eller også er det svært for dig at gøre dem virkelige.

Som din personlige coach kan jeg hjælpe dig!

Min vision er at skabe frihed til at leve kærligt, sjovt og meningsfuldt – med intentionen om at inspirere dig til at gå på opdagelse i dig selv, gøre dine drømme til virkelighed og skabe dig det liv, som du ønsker og længes efter. 

Jeg er coach, fordi jeg tror på, at du som menneske kan gøre en forskel. Først og fremmest for dig selv. Og ved at gøre en forskel for dig selv, vil du også gøre en forskel for andre.

Jeg tror på, at dine ønsker, drømme og længsler eksisterer, fordi du har potentialet og evnerne til at udvikle og udleve dem. Jeg tror på, at de eksisterer for at guide dig i dit liv. Alt starter med en tanke. En idé. En drøm. Det første skridt er at sige den højt. Det næste skridt er at tage den alvorligt og begynde at manifestere den.

Som din coach giver jeg dig plads, og jeg støtter og motiverer dig på en tillidsfuld, empatisk og rolig måde. Med stor nysgerrighed, vedholdenhed og nærvær lytter jeg til dig, udfordrer dig og hjælper dig med at skabe selvindsigt, nye perspektiver og tage de små og store skridt, der skal til. 

Hvis du villig til at tage ansvaret, være nysgerrig, modig og gå vejen, står jeg 100% bag dig.

MIN BAGGRUND

Jeg er certificeret Life- & Master Coach og er således uddannet i at coache personligt 1:1 og i at coache teams. Jeg har i den forbindelse gennemgået grundig træning i type- og personlighedsværktøjet Enneagrammet, som jeg er meget inspireret af. Forud for mit arbejde med coaching har jeg 15 års erhvervserfaring fra salgsafdelinger hos flere store mærkevareleverandører inden for dagligvarebranchen.

Jeg elsker at arbejde med mennesker, der er ude på noget i deres liv.  Det er mennesker, der er nysgerrige på sig selv, der tør udfordre sig selv, og som vil gøre en forskel i det ene liv, de er blevet givet.  

Min nysgerrighed på livet, personlig bevidsthed og dét at være menneske har altid interesseret mig. Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvornår holder vi os selv tilbage? Og når alt kommer til alt – hvad er så virkelig vigtigt for os?

LÆS MERE HER:

www.dreamhunt.dk

 

Du kan også følge med på facebooksiden og løbende modtage ny inspiration til dit liv - klik her:

www.facebook.com/dreamhuntcoaching

  

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev