Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Jørgen Svenstrup Danmark på Coach.dk

Medlem siden

10-02-2014

Jørgen Svenstrup Danmark

EmpowerMind Danmark

Specialer

Business Coaching, Medarbejdere & Teams, Mentaltræning, Personlig Udvikling, Stress, Trivsel

Poppelgårdvej 7

2860 Søborg

70220227

70220227

70220227 Hjemmeside

Os hos EmpowerMind Danmark


Jørgen Svenstrup

Jørgen har skrevet seks bøger om hjernens potentiale, mentaltræning og coaching, og holder foredrag om samme i hele verden. Siden 2005 har han uddannet og certifceret over tusind coaches i ni lande, og er dermed en af Europas mest erfarne coachtrænere. Med 30 års erfaring i ledelse og erfaring inden for mange forskellige brancher – herunder rejse-, ejendoms- og tvbranchen – er han det, man kalder et multimenneske: Hans talenter er mange, og ligeså hans nysgerrighed. Det er selv samme erfaring og åbenhed for nyt og ukendt, som gør ham til en særdeles udfordrende og opmærksom mentaltræner, coach, underviser, konsulent og sparringspartner for ledere på alle niveauer.

Jørgen Svenstrup kalder sig specialist i handling; ”Al handling er bedre end ingen handling. Det er blandt andet det, udvikling handler om. Vi må handle for at blive klogere som mennesker. Og det er ok at fejle, for det jo netop dér vigtig læring gemmer sig.” Jørgen holder af at udfordre sig selv på nye områder, hvilket hans cv bærer præg af. 

Sammenlagt har han arbejdet som leder og med ledelse i over 30 år - og altid med den innovative tilgang som det stærkeste kort. Det lyder måske flyvsk, men tag ikke fejl af manden, som opfatter nærvær som sin stærkeste side; ”Nærvær er måske min største styrke. Når jeg er nærværende, kender jeg ingen grænser. Så er jeg i stand til at analysere og se situationer fra alle tænkelige vinkler. Omvendt har manglende fokus tidligere været min udfordring. Når jeg er u-fokuseret svigter jeg mig selv, og når jeg svigter mig selv, svigter jeg andre."

Jørgen arbejder med såvel individer som teams og hele organisationer – hvor som helst, og i udviklingsprocesser om hvad som helst. Som personlig træner arbejder han med det hele menneske, og gir hvad der skal gives, gør hvad der skal gøres og siger, hvad der skal siges.


Mitzi Svenstrup

Mitzis specialisering og primære fokus er Stress coaching. Såvel som underviser på vores stress- coachuddannelser, som i rollen som stresscoach tilbyder hun en unik blanding af coaching og mentaltræning, der har stor effekt såvel forebyggende som helbredende.

Mitzi's brede erfaring og stærke intuition, gør hende til en stærk coach og sparringspartner, hvor hun udfordrer ledere på alle niveauer, og ikke er bange for at stille de spørgsmål, der skal til for at skabe forudsætning for nødvendig forandring. Som underviser og facilitator er Mitzi stærkt proces orienteret, og har ubegrænset tillid til processen; ”At have tillid til processen er måske det kontrollerende egos største fjende, og den tillid er samtidig den vigtigste forudsætning for at kunne møde mennesker hvor de er, fremfor at møde dem hvor vi selv er. Dette tænker jeg er lederskabets vigtigste løftepunkt”.

Mitzi går også frygtløst ind i hvilken som helst konflikt hun bliver hyret til at opløse; ”I konflikten bor potentialet til den største udvikling - den skal bare lige masseres lidt” udtaler Mitzi. Det skal ikke være nogen hemmelighed at Mitzi's anden store interesse som coach er udfordrede familier, og de dertil knyttede børn i vanskelige situationer. Som partner i EmpowerMind, er det derfor hendes private udforskningsområde. 


Klaus Tindborg

Med over 30 års ledelseserfaring, først som officer i forsvaret, med flere udstationeringer  i bagagen og siden HR direktør i Maersk, er Klaus nok en af Danmarks førende eksperter i at operationalisere ledelse og i særdeleshed robusthed. Klaus har indgående erfaring med udvikling af medarbejdere og ledere, hvor den coachende tilgang danner grundlaget for at frigøre den enkeltes talent gennem fastlæggelse af klare og realistiske mål, samt  afklaring af nødvendige indsatser og prioriteter.

Derudover har Klaus igennem sin karriere opbygget en solid erfaring med forandringsledelse, hvor anvendelse af den coachende tilgang, ifølge Klaus, er den måske mest effektive metode til at bringe sig selv og andre hurtigt og effektivit igennem forandringer. Klaus’ såvel brede som dybe erfaring indenfor ledelse, gør ham til en udfordrende sparringspartner for ledere på alle niveauer. ”Jeg er opdraget til rettidig omhu, vedholdenhed og ydmyghed. Det tror jeg er fundamentalt i enhver ledelsesmæssig henseende, og det er også den måde jeg møder mennesker på”. Det værdigrundlag sammen med en grundlæggende tillid til det enkelte menneske, skaber forudsætning for at Klaus på optimal vis, kan understøtte karriereudvikling på alle niveauer i organisationen.

Klaus er en erfaren facilitator og underviser, der har trænet sig selv og andre i robusthed før robusthed blev "det nye sort". I dag kombinerer Klaus kognitive processer og mentaltræning i den højpotente cocktail, der måske er den mest effektive måde at træne robusthed overhovedet.


Empowermind har desuden udgivet en række bøger om coaching, trivsel og mentaltræning.


Muligheder hos EmpowerMind:
Hos EmpowerMind er der mulighed for executive- og businesscoaching, teamcoaching og konsulentopgaver, lifecoaching, bearbejdelse af forbier samt innovationsprocesser.

Derudover er ICI coachuddannelserne en vigtig del i EmpowerMind.
EmpowerMind Danmark er udvalgt som ICI coaching institute, hvilket betyder at vi er de eneste i Danmark, der kan certificere indenfor det der i dag er verdens højeste standard indenfor coaching.
Det er vores mission og din garanti.
Hos EmpowerMind kan vi pt. tilbyde fire coachuddannelser samt en master i coaching:

  1. ICI Coachuddannelsen
  2. ICI Teamcoascuddannelsen
  3. ICI Stresscoachuddannelsen
  4. ICI Mindcoachuddannelsen

Læs meget mere om Uddannelsesmuligheder og EmpowerMind Danmark på www.empowermind.dk

Vi er også at finde på både LinkedIn og Facebook.

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev