Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Eva Grützmeier på Coach.dk

Medlem siden

06-09-2019

Eva Grützmeier

Coach og organisationskonsulent

Specialer

Business Coaching, Ledelse, Medarbejdere & Teams, Trivsel, Work / Life balance

Valbygårdsvej 64

2500 Valby, Hillerød

61331742

61331742

61331742 Hjemmeside

Coaching

Resultater og trivsel hænger sammen. Hvordan skaber du mærkbare forskelle og hvordan har du dig selv med i dine valg og prioriteringer? Hvordan håndterer du dine styrker og udfordringer?

Det kan være svært at få reel, personlig feedback i ledelse og arbejdsliv. I coachingen får du støtte til at undersøge, hvad der er dine centrale temaer i arbejdsliv og dit liv i øvrigt. I coachingen ser du på dig selv som et helt menneske og sætter fokus på valg og adfærd både i arbejdsliv og privatliv - for de dele hænger sammen, hvis du vil skabe varige ændringer.  Sammen arbejder vi på at skabe overblik over dine prioriteter og udfordringer og undersøger de ikke-hjælpsomme mønstre, som kan stå i vejen for at du tager de rigtige skridt.

Jeg kender til fejlene, man kan begå, jeg har selv lavet en masse af dem igennem mit liv og gennem mine år som leder. I vores samtaleforløb trækker jeg på min erfaring og bringer mine kompetencer i spil som ICC-certificeret coach og som EFT-godkendt psykoterapeut.  

Teamudvikling

Stærke team gør ledelse til et fælles anliggende. Gennem team-coaching støtter jeg teamet til at håndtere beslutningsprocesser konstruktivt og gøre ledelse til et fælles anliggende. Teamet får redskaber til at stille skarpt på mål, afklare den enkeltes ansvar og få det optimale ud af mødetid. Gennem træning lærer teamet at lære sammen og at samarbejde mere systematisk med evaluering og kvalitetsudvikling. 

Lokalitet

Jeg har samtalelokaler i Valby og Hillerød. Jeg er mobil på Sjælland.

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev