Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Eva Tranberg på Coach.dk

Medlem siden

26-11-2018

Eva Tranberg

Erhvervs- og stresscoach samt mediator

Specialer

Stress

Hovedstadsregionen

2000 Frederiksberg

40576020

40576020

40576020 Hjemmeside

Funderet på mine mange årtiers erfaring som virksomhedsrådgiver, iværksætter, ansat direktør og leder assisterer jeg nu qua bl.a. opdaterede erhvervscoaching-uddannelser andre med at etablere, udvikle, konsolidere og skabe trivsel på alle niveauer - professionelt og personligt i større og mindre virksomheder/organisationer. 

Branchemæssigt er jeg især rutineret i "klima" og udfordringer inden for fødevarer, detailhandel, restaurations- og lignende serviceerhverv, idet jeg i mange år har fungeret som sparringspartner for flere gastronomiske frontløbere. Mit virke omfatter også bistand til advokat-, revisions- og andre rådgivende firmaer, hvor tillige mediation og stress-rådgivning er efterspurgt.

På den baggrund har jeg videreuddannet mig til eksamineret certificeret mediator for på top-professionel vis at kunne assistere ”når nogen eller noget støder på grund”. Blokerede forhandlinger ifbm. fx fusioner, generationsskifter, entrepriser eller samarbejdsproblemer er eksempler på opgaver, hvor jeg via konstruktiv teoretisk mediationsprocedure guider parterne til alle-vinder-resultat.

Stress ses ofte i konfliktsammenhænge, hvilket motiverede mig til uddannelsen som certificeret stress-coach suppleret med flere masterclass-forløb. I det regi ydes behandling af enkeltpersoner (privat eller job) samt rådgivning (fx udarbejdelse af stress-strategi) til virksomheder, organisationer, foreninger og uddannelsesinstitutioner. Virksomheder o.a. tilbydes medarbejder/medlems/studerende-aftaleordning, foredrag, workshops og generel rådgivning til forebyggelse af stress.

Personlig ”afstressning” foregår ved ca. 7 samtaler omkring en  times varighed, hvor den stress-ramte guides igennem veldokumenteret effektivt program som behandler aktuel og forebygger fremtidig stress. Praktisk forløb med minimal tilbagefaldsrisiko og oftest uden dyrt sygefravær, hvis stressen spottes (og anerkendes...) før et kollaps.

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev