Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Gitte Restaino på Coach.dk

Medlem siden

12-09-2019

Gitte Restaino

Stress, Unge, Kræft, Karriere & Lifecoach

Specialer

Angst / Depression

Låsbyvej 9

8660 Skanderborg

26204063

26204063

26204063 Hjemmeside

Som coach arbejder jeg styrkebaseret med en tro på, at vi i fællesskab finder ind til dine ressourcer, så du kan nå det mål eller den forandring, som du ønsker. Jeg arbejder med styrkekort, værdiafklaring, livshjul og hvad der ellers giver mening for dig. Når du kommer hos mig, så bruger vi gerne halvanden time til første session, så vi får mulighed for at lære hinanden at kende. For mig er det vigtigt, at der er en god kemi imellem os, og at samtalen giver mening for dig. Hvis der er grundlag for et forløb, så aftaler vi i fællesskab længden og indhold af forløbet.

Jeg er ICF Certificeret Coach fra GROW2 og har netop færdiggjort min master. Derud over så har jeg en stressuddannelse fra MINDStrain og arbejder som jobkonsulent og newplacementskonsulent i konsulenthuset Hartmanns. Jeg har derud over en stor erfaring med unge, kræft & krise. I mit liv før coaching var jeg projektkoordinator i forskellige store internationale virksomheder, så den læring har jeg også med mig.

#Angst, #Unge, #Stress, #Kræft, #Kræftcoaching, #Kritisksygdom, #Krise, #Skanderborg, #Online, #onlinecoaching, #Telefon, #Telefoncoaching, #Præstationsangst, #Karriere, #Job, #Forandring, #Trivsel, #Backonboard, #Børn, #Familie, #Uddannelse, #Sårbar, #Styrkebaseret, #

 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev