Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Kira Hallberg-Dellgren på Coach.dk

Medlem siden

25-09-2006

Kira Hallberg-Dellgren

Trivsel i Livet!

Specialer

Selvværd & Selvtillid

Nørrekåsgade 7

3700 Rønne

51624341

51624341

51624341 Hjemmeside

Trivsel i privatlivet, i arbejdslivet og i kroppen


=Trivsel i livet.


Kira Hallberg-Dellgren er født i 1972 år uddannet professionsbachelor i sundhed og ernæring og certificeret life og business coach fra Sofia Manning. Siden 2006 har hun drevet Trivsel i Livet, der har fokus på vægttabsforløb og trivsel mentalt, fysisk og socialt. Kodeordet er jordnær coaching, ment i den forstand at alle mennsker, kan komme og blive coachet i en professionel, hyggelig og tryg atmosfære, på kontorerne i København og i Rønne.

Kira Om Kira:

"Trivsel i dagligdagen, har hele mit eget liv været en af de ting der har stået øverst på min dagsorden. Jeg har hele tiden stillet mig selv spørgsmål som for eksempel: Hvordan kommer jeg videre fra denne utilfredsstillende situation? Hvordan får jeg mere glæde ind i mit liv? Mere udfordring, mindre stress. Når jeg ser tilbage har svarene ofte været ligetil. Men mens jeg stod midt i orkanens øje var det langt fra ligetil eller nemt at få overblikket og modet til at handle. Derfor har jeg selv haft glæde af en coach og det har været en helt naturlig ting for mig, at vælge selv at blive certificeret coach og hjælpe andre videre i deres liv."

Andre om Kira

"Kiras største styrke som coach er et smittende engagement og egne erfaringer fra livet. Hun har set, at forvirring og krise kan vendes til udvikling og et rigere liv. At mennesket kan gå fra minus til plus, via tanke og handling. Og derfor ved du, at du er i trygge hænder og fuldt ud accepteret, når du taler med hende."

 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev