Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Hanne Lise Bjertnes på Coach.dk

Medlem siden

06-01-2016

Hanne Lise Bjertnes

TwoMinds - Coaching som du forstår

Specialer

Angst / Depression, Identitet, Ledelsesudvikling, Life Coaching, Selvværd & Selvtillid, Stress

Solbakkevej 2a

5464 Brenderup

20444471

20444471

20444471 Hjemmeside

Jeg er en kvinde på 53 som hver morgen vågner med et smil fordi jeg har fundet mit kald. Det kom den dag jeg spurgte en ven: "Når du kan mærke at folk ikke er glade og måske tumler med noget, får du så ikke helt vildt trang til at hjælpe?" Da svaret kom " nææææ egentlig ikke, jeg ville slet ikke vide hvad jeg skulle gøre" Lige  her blev jeg klar over at min indlevelsesevne, min empati, min interesse for andre mennesker var markant anderledes end de fleste. Så tog jeg min NLP coach uddannelse fra NLP Huset i Valby og gik selvstændig.

Min coaching stil afhænger af dig. Jeg kan være blød, markant, provokerende, forstående, fyldt med humor, en ærlig nysgerrighed efter at hjælpe dig med at finde de værktøjer som virker for dig. Jeg er irriterende dygtig til at vende det negative til noget positivt.

Jeg tror på at hvis vi tør følge vores hjerte vil livet slet ikke være så kompliceret. Det bliver nemlig først svært når hjernen og hjertet ikke helt følges ad.

Jeg har 28 års erfaringer med erhvervslivet hvor motivering af mennesker har fyldt meget. De sidste 5 år har jeg kørt rundt som den rullende coach. Jeg dækker følgende områder: København - Køge - Korsør - Nyborg - Odense - Middelfart - Fredericia - Kolding - Vejle - Vejen samt mange små byer på denne strækning. Så hvis kemien passer er afstanden ikke et problem:-)

Coaching er jo for alle - der findes ingen grænser - og husk du behøver altså ikke at være syg for at snakke med en coach. Det er dit liv og du bestemmer om du har lyst til at få lidt nytænkning og positivitet ind i dit liv.

Pris: Voksne Kr.850,- , Unge og studerende 500,.

Mine specialer:

Ledelse, Familie, Stress, Lavt selvværd, dødsfald, konflikt, mental træning, manglende overskud, eksamensangst, skilsmisse, utroskab, skoletræt, teenagere

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev