Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Hanne Sparre på Coach.dk

Medlem siden

26-03-2019

Hanne Sparre

Hanne Sparre Coaching

Specialer

Business Coaching, Drømme & Ønsker, Life Coaching, Parforhold, Personlig Udvikling, Sundhed & Velvære

BodyCheckRyesgade 72

2100 København Ø

31723388

31723388

31723388 Hjemmeside

Profil

Som person er jeg nysgerrig på livets store spørgsmål, empatisk og professionel i mit arbejde. Jeg er uddannet certificeret Life & Business Coach, Kost -og ernærings rådgiver og Socialrådgiver.

I en lang årrække har jeg arbejdet med mennesker med mange komplekse problemstillinger og fra alle sociale lag. Mennesker, som blandt andet har været udsat for sygdom, ønsker en ændring i deres livsstil eller har udfordringer i relationer, kærlighed og parforhold.

Min store passion og det, der gør mig rigtig glad i maven, er at være en del af et andet menneskes rejse mod større, indre frihed. At være med til at skabe håb og overbevisning om, at det der kan synes umuligt at ændre, eller komme igennem, er muligt.

Min egen indre rejse er i fortsat bevægelse og udvikling. Mit fokus i dagligdagen er at skabe værdi, nyde og leve mit liv fuldt ud.

Det er mit mål at støtte dig i at få nye indsigter og få modet til at skabe de indre forandringer, der skal til for at du kan skabe det liv, som du drømmer om.

Jeg glæder mig til at møde dig!

 

 

Baggrund

Certificeret Life og Business Coach, Manning Inspire (2014). Uddannelsen er ICF godkendt (International Coach Federation) og bygger på ICFs etiske regler om den respektfulde, anerkendende tilgang samt tavshedspligt. Accredited Coach Training Program (ACTP).

Er fortsat løbende teamcoach, coach trainer, feedback og certificeringscensor hos Manning Inspire.

Er uddannet Socialrådgiver (2000) og har studeret Ledelse og Coaching på Professionshøjskolen Metropol, København (2012). Tidligere har jeg studeret humanøkologi på Aarhus Universitet. Er vild med at lave sund mad og har taget en uddannelse som helhedsorienteret kost- og ernæringsrådgiver i Boston, USA. Har studeret fransk på Université Libre de Bruxelles, Belgien og er student fra Ingrid Jespersens Gymnasieskole.

Har i en årrække arbejdet som socialrådgiver i kommunalt regi, og er nu sideløbende med min private coaching praksis ansat som socialkonsulent i et pensionsselskab.

Jeg bor på Østerbro og er mor til 2 piger.

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev