Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Helene Mau på Coach.dk

Medlem siden

17-12-2014

Helene Mau

Er stress blevet en hverdagsfølelse?

Specialer

Angst / Depression, Erhvervscoaching, Konflikthåndtering, Kærlighed, Personlig Udvikling, Stress

Valbygårdsvej 64A

2500 Valby

30482372

30482372

30482372 Hjemmeside

Stresset, bekymret, hjemme og meget utålmodig, bange, irritabel og handlingslammet? Er det dig?

Jeg sidder klar ved telefonen for online coaching, sparring (15-20 min helt gratis) for at støtte dig i en svær tid, hvor frygten nemt får overtaget i os, hvis vi lytter til nyheder konstant og læser om frygt på Facebook eller andre steder. Jeg har værktøjer til at guide dig ud af den bekymringsspiral, som lammer dig lige nu.

Kan du bevare ro, i en tid, hvor medierne gør hvad de kan for at "oplyse" os og holde os opdaterede på de samme nyheder, som vi allerede har modtaget mere end en gang idag?

Hvis ikke, så ring på T: 30 48 23 72 for sparring. Jeg vil hjælpe dig med et genialt værktøj fra den metakognitive værktøjskasse. Du kan starte med det samme. Det kræver blot øvelse hver dag. Og denne dag er den første i resten af dit liv. "Tørretumbleren" i hovedet (bekymringerne) kan stoppes effektivt en gang for alle.

Om mig:

Jeg er et nysgerrigt menneske, som møder dig med fuld empati. Jeg har selv været ramt af stress, så jeg ved, hvad du gennemgår i både følelser og handlinger. Og jeg har værktøjer fra min psykoterapeut uddannelse samt min stressuddannelse til at hjælpe dig igennem. Så du kommer tilbage til kernen i dig.

Jeg glæder mig til at tale med dig.

_______________________________________________________________________________________

Mit fokus i støtten er altid dig og dine drømme, ønsker og mål. Jeg tror på, at vi kan ændre svære situationer til udviklingssituationer. Jeg tror også på, at vi kan bruge psykoterapien til at blive bevidste om mentale barrierer, der enten stresser os, forvirrer os, eller som blot er dagligdagens trommerum, der trænger til en kærlig og udefrakommende forvandlingsterapeut. Læs mere på min hjemmeside eller skriv til mig her.

Uanset om du er stresset, har et tema i parforholdet, som kræver hjælp udefra, er et sted i arbejdslivet, hvor du gerne vil have sparring til at komme videre med din udvikling, har en konflikt, som er gået i hårdknude eller er angst eller depressiv, så kan jeg hjælpe dig. Hvorfor så bred en skuffe, tænker du måske? 

Jeg tror på at de vigtigste områder i vores liv kan give stress, angst og depression - uanset hvad de vigtige livsområder er for dig. Jeg ved, at alt påvirker hinanden, for jeg har selv været fuldstændig forvirret og rundtosset, stresset og ked af det i lange perioder. Jeg plejede at sige til min veninde at jeg var i et sort hul, som jeg ikke vidste, hvordan jeg kom ud af. Og hverken hun eller andre i den nære kreds kunne hjælpe mig igennem. Først da jeg mødte min mentor kom jeg i mål. Med en forståelse af hjernens processer, mine følelser og min krop kunne jeg justere og gøre livet godt for mig selv og mine døtre. Overblik over alle de vigtige livsområder blev min vission for livet. En lære, som jeg selv bruger hver dag, hvor jeg lever indrestyret fremfor ydrestyret. Læs mere om mig på hjemmesiden: www.maucoaching.dk

Kærligst Helene Mau

 

Nøgleord om mig er følgende:

Stress, angst og depression, personlig udvikling, konflikthåndtering, kærlighed og erhvervscoaching.

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev