Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Henrik Aundrup på Coach.dk

Medlem siden

19-11-2014

Henrik Aundrup

Selvværds- og ungecoach

Specialer

Drømme & Ønsker

Peter Sabroes Gade 11, 1tv

2450 København SV

41165646

41165646

41165646 Hjemmeside

Certificeret Life Coach med stor undervisningserfaring af unge inden for opbyggelse af selvværd & selvtillid, ændring af tankemønstre, uddannelses- og karrierevalg, samt relationskommunikation.

Jeg coacher og underviser unge i kommunalt og privat regi, samt på eksotiske højskoler i udlandet. Siden marts 2017 har jeg været på 5 rejser og undervist sammenlagt 130 unge i alderen 18-26 år i personlig udvikling og kommunikation.

At gå fra ung til ung-voksen er en udfordring for mange unge i vores præstationssamfund. Det er et vilkår, som kan være svært at håndtere, når man er ung og lige kommer fra ungdomsuddannelsen og skal overveje den videre rejse i livet.

Via samtaler med over 300 unge igennem de sidste par år, har jeg opnået en solid indsigt i de unges udfordringer. Det har vist mig, at lavt selvværd og selvtillid hos unge begrænser deres livsvalg.

Jeg arbejder med at give den unge forståelse for egne behov og værdier, samt hvordan de ændrer deres identitet fra ung til ung-voksen.

De unge oplever ofte en stor udfordring med kommunikation, hvor der bliver lyttet til deres behov, meninger og følelser. De savner ofte en blød kommunikation om behov og værdier, der ikke blot er en kærlig strygen med håndfladen, men en kommunikation der giver dem svar på deres tanker og følelser. Jeg lærer de unge at udtrykke deres behov på en respektfuld, klar og præcis måde, så de føler sig lyttet til.

Læs mere om emnet her: coaching-for-unge

Et par anbefalinger - se dem alle på min Facebook side
Kathrine 21 år skriver:
Henrik har en utrolig god evne til at skabe tryghed og nærvær, hvilket gør at jeg som fremmed person havde nemmere ved at åbne mig op overfor Henrik og fortælle mere. Selvom jeg ikke kunne finde sammenhængen i alle de tanker jeg gik med, guidede Henrik mig og fandt frem til “den største kegle”. Under forløbet med Henrik fandt jeg mig selv igen efter lang tid med identitetskrise og fandt tryghed i min egen krop. Jeg kan efter min egen erfaring kun anbefale Henrik, og jeg lover at hvis du er åben overfor at modtage vil du ikke spilde din tid et sekund �

Simon 20 år skriver:
Første gang jeg snakkede med Henrik var jeg meget skeptisk overfor den coaching han tilbød; Jeg troede at jeg i forvejen vidste alt hvad der var nødvendigt at vide om mig og mit liv. Men der gik ikke lang tid før jeg opdagede at Henrik kunne lære mig en masse ting som jeg slet ikke var klar over jeg havde brug for. Der gik det op for mig hvor meget jeg, helt uvidende, var gået glip af, og pludselig så jeg en helt ny verden af måder at håndtere livets udfordringer på. Kan klart anbefales �

Trine 30 år skriver:
Med Henrik som coach er jeg blevet udfordret på mine grænser. Jeg følte mig ved første øjeblik tryg i samværet med Henrik og ting som jeg måske ikke havde tænkt at sige højt blev sagt højt. Henrik har en evne til at finde ind til det der gør rigtig ondt, men som samtidig er nødvendigt for at kunne skabe forandring. Henrik er både irriterende på den måde at jeg føler at intet kan skjules for ham, men samtidig uundværlig i min vej mod at blive den bedste udgave af mig selv.

Mikkel 22 år skriver:
Når jeg deler mine udfordringer, tanker, frustrationer, glæder samt alt muligt andet, som livets rejse byder på - med Henrik - er jeg som et skib i havnen. 
Jeg kan kaste anker, hvile for en stund og lytte.

Henrik har en fantastisk evne til at se mennesker, hvor de er - og møde dem i deres havn. Hans evne til at få en til at føle sig tryg og tillidsfuld er helt i top. Faktisk så tryg, at man gerne vil lade ham skubbe lidt til ens skib, ud mod det store hav (det tænker jeg er et bevis på tillid og tryghed i topklasse!)

Og når man er klar til det, kan skibet forlade havnen for en stund. 
Nogle gange for en lille rejse og nogle gange for en længere én af slagsen. 
Og hvis der skulle komme en orkan på turen, kender man ruten hjem til en sikker havn, der kan hjælpe én til at finde en ny kurs på livskompasset.

Henriks stiller spørgsmål, som giver stof til eftertanke og reflektion - et bevis på, at Henrik er den helt rette til at hjælpe andre mennesker med at finde kernen i sig selv.

Jeg kan kun give Henrik mine bedste anbefalinger - som coach og som et hjertevarmt, lyttende og passioneret menneske.

Links hvor du kan finde mig:

Find mig på Facebook https://www.facebook.com/Mycoachings/

Min Hjemmeside http://mycoach.aundrup.dk/

Referencer på min hjemmeside http://mycoach.aundrup.dk/referencer/

Instagram mycoach_by_aundrup

Youtube MyCoach by Aundrup

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev