Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Henrik Povlsen på Coach.dk

Medlem siden

18-08-2016

Henrik Povlsen

ProjektCoaching, Stress- & ErhvervsCoaching

Specialer

Business Coaching, Erhvervscoaching, Ledelse, Medarbejdere & Teams, Personlig Udvikling, Stress

Sundheds Centret Park Alle 156, 1.sal

2605 Brøndby

24242389

24242389

24242389 Hjemmeside

Projekt Coaching
Coaching for projektmennesket, konsulenten, projektlederen, programlederen eller lederen som ønsker at kunne løfte organisationen med nye værktøjer indenfor Best Practice, Agile, Scrum, SAFe, Statens projektmodel, Kommunernes projektmodel, Prince2 eller PrinceAgile. Og skulle der være behov for at se til den internationale model IPMA, er jeg ligeledes certificeret indenfor den. 

Personlig Coaching
Vi har alle små eller større udfordringer, som hæmmer os i vores hverdag. Jo før det bliver håndteret, jo bedre bliver din hverdag også. 

Stress Coaching
Er du stressramt, eller pårørende til en stressramt - som enten ikke anerkender det, eller ikke har overskud til at arbejde sig ud sin stress - så er der hjælp at hente fra én som tidligere selv har været der, hvor det gør ondt. 

Med hjælp fra den Metakognitive og kognitive terapi, samt en kuffert fuld af værktøjer der alle er afprøvet på egen krop og sind, får du komme videre og igennem stressen. 

Som StressCoach er jeg specialiseret i, at hjælpe personer som er kommet lidt for langt ud af en af livets små stier, og som gerne vil tilbage på sporet. Læs mere om Stresshåndtering og Coaching på min hjemmeside. Hjælpen er ikke længere væk, end en telefonsamtale

Generelt er Stress ikke en sygdom, men en kropslig reaktion, på en række mentale overbevisninger om hvordan man som stresset ser verden, ser sine krav til sig sig samt andres krav. Ofte er disse ude af trit med virkeligheden, men med en række øvelser bliver bevidstheden mere realistisk, uden at miste sig selv - derved fjernes stressen og kommer ikke tilbage.

Min værktøjskasse er stor, og den er din - så kan du selv undgå stress i fremtiden.

Forandringsledelse / Change Management
Med mere end +23 års erfaring i implementering af forskellige projekter i større eller mindre organisationer, er min værktøjskasse meget omfangsrig. Med de korrekte certificeringer indenfor alle niveauer indenfor implementering og særligt CM (Change Management) som fokusere på forandringer i den enkelte medarbejder, gruppen/teamet, organisationen samt de ledelsesmæssige aspekter som gør forskellen på succes og katastrofe.

   

 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev