facebook Pixel Image On Coach.dk

  8282 1212

Coach.dk - et liv i balance
" Mangler du retning og motivation til at sætte dig de helt store mål? "

Logo fra Hilaris på Coach.dk

Profilbillede af Hilaris på Coach.dk

Hilaris

v./Kate Mohadjer

Højdedraget 8, 1.tv.

2500 Valby

Medlem siden

16-05-2016

  +4560388782


  Hjemmeside

Specialer

Hypnose, Life Coaching, Mindfulness, NLP, Personlig Udvikling, Stress


STRESS skal tages alvorlig - og bed gerne op hjælp!

Stress kan gøre dig syg, hvis ikke du gør noget ved den. Sjældent vil stress forsvinde bare fordi du lige bliver sygemeldt 8 eller 14 dage. Det er vigtigt at finde ud af, hvad der gør, at de ubehagelige stresssymptomer kommer til udtryk, og så få de værktøjer der skal til for at håndtere dem - for i sidste ende at blive HELT fri for dem. 

Jeg arbejder ud fra at betragte det hele menneske og ikke blot se på et isoleret område af dit liv. Især når vi taler om stress, kan man sjældent sige, at det kun skyldes arbejdet - eller at det kun skyldes noget privat. Derfor skelner vi ikke. 

Det vigtigste i et forløb er, at du får skabt bevidsthed i dit liv, så du selv fremover kan hjælpe dig selv med at stoppe op og ændre på tingene, hvor der er behov for at ændre på noget. Så du bliver kaptajnen på dit eget skib igen og kan styre dit liv derhen, hvor du vil, i stedet for at lade dig rive med af forskellige reaktioner fra situationer og oplevelser, du mødet på din vej. Du finder ud af at være tilstede igen, og du får hjælp til at få skabt de rammer der giver mening for dig i forhold til, hvad du ønsker at have og være i dit liv.  Kort sagt: Du får roen, overskuddet og glæden tilbage - og bevidsthed om det, der virkeligt betyder noget for dig.

Ja, jeg kan ikke gøre for det, men jeg er nødt til at nævne, at selvom vi selvfølgelig arbejder seriøst og målrettet på at få dig videre ud af dine udfordringer. Jeg tror jeg på, at humor er et væsentligt element at have med sig i livet, da humor og grin kan opløse mange af de "knuder" og forviklinger, vi har inde i hovedet eller kroppen. Så ét af mine mål i forløbene med stresscoaching og lifecoaching er også, at du forlader mig med et smil på læberne sammen med gejsten, glæden og troen på, at livet ALTID kan forandres til det bedre, når vi gør noget ved det.

Lidt om mig

Jeg har altid været interesseret i at hjælpe folk til at få det godt, hvis de har haft det skidt. Oprindelig er jeg kommercielt uddannet inden for salg og marketing og har i mange år arbejdet i medicinalindustrien, hvor jeg beskæftigede mig med formidling af information til læger inden for behandling af bl.a. blodtrykssænkning, knogleskørhed, diabetes og depression.

I 2009 tog jeg et “sporskifte”, hvor jeg valgte at blive selvstændig og i stedet hellige mig arbejdet med at hjælpe folk fri af deres uhensigtsmæssige tanker og adfærd og få dem videre i livet på bedste vis.

Konsultationer og forløb:

Du vil altid blive mødt i rolige, trygge omgivelser i min konsultation i Valby eller i de skønne lokaler i Sundhedshuset Zenliv i Lyngby – medmindre andet er aftalt. 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig fri af dine udfordringer til et herligt stressfrit liv efter dit hoved - og hjerte!

Kærlig hilsen

Kate

 


Kontakt Hilaris, Kate Mohadjer

SPONSERET

Bannermarkedsføring af Kurser på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Mindfulness kurser - Line Buch på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Videregående Coachuddannelse på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Faa de besoegende fra Coach.dk over paa din egen h på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Coachuddannelse på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Mentorcoaching (06/13) på Coach.dk
Kunne du også tænke dig en annonce her?

OM COACH.DK

Nyheder
Til Pressen
Handelsbetingelser
Kontakt os

HVAD ER COACHING?

Hjælp & råd
Nyheder
Find en Coach

FOR COACHEN

Login
Opret Coachprofil
Bannermarkedsføring
Medlemstilbud
Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A

4300 Holbæk

mail@coach.dk

CVR  26152984

Ring op 8282 1212