Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Inge Hülsen på Coach.dk

Medlem siden

18-03-2014

Inge Hülsen

Essens Coach & Parterapeut

Specialer

Identitet

Dr. Priemes vej 2, st.th.

1854 Frederiksberg

60184919

60184919

60184919 Hjemmeside

Terapi 

Vi kan alle have brug for at finde hjem i os selv. For mig betyder det at blive fri af skyld- og skamfølelse, fri af frustrationer og bekymringer. At få bugt med gamle overbevisninger og tankemønstre.
At finde hjem til sig selv, er at hvile i sig selv, at sveje i vinden men ikke vælte. At vide om sine værdier og have et fundament i kærlighed.
Mange mennesker og især kvinder har alt for store krav og forventninger til sig selv. Dette kan medføre stress og udbrændthed. Det kan også medføre mistrivsel og mindreværd, fordi man kan komme til at dunke sig selv i hovedet for ikke at kunne leve op til omgivelsernes og i særdeleshed sine egne krav til sig selv.

Læs mere her »

MediMind-Therapy©

En nænsom blanding af Terapi, Meditation, og Mindfulness. 

Det har meget fine positive resultater at forene disse 3 elementer.

MediMind er en effektiv metode til at blive mere nærværende, og til at hvile i sig selv. Metoden hjælper på at mærke de autentiske følelser, og det styrker kropsfornemmelserne. Metoden afhjælper og forebygge konflikter i sindet og de konflikter, man kan have med sin partner/arbejde/relationer.

MediMind  er rigtig godt mod stress, angst og forstyrrende tankemylder. Den milde blanding af terapi, meditation og mindfulness forener velvære, selvværd og kærlighed, og styrker egenomsorg, indre ro, koncentration og fokus.

Læs mere om MediMind-Therapy© her »

Parterapi

Jeg brænder for at bevidstgøre hos mine medmennesker, at meget af det, der skygger for kærligheden, er selvskabte forhindringer. Dette kan først være svært at (ville) forstå, men på et tidspunkt er det en bevidsthed, der er med til at vende spotten mod sig selv. Det opleves som en befrielse og handlekraft for den enkelte at blive bevidst om, hvor meget der kan rykkes med ved at tage ansvar for sit eget liv. Dette skaber hurtige erkendelser og positive forandringer i parforholdet.
At fjerne forhindringer og bane denne vej til bevidsthed, ved at lyse på det, der før var mørkt, ynder jeg at samarbejde med klienterne om.

Læs mere om min parterapi her »

Jeg henvender mig til

den travle person der har svært ved at få opfyldt egne behov, og som søger vejen til effektivitet på en lettere og mere helhjertet måde.

den angstfyldte og bekymrede person der er fuld af tankermylder, og som ønsker at slippe ”hovedet” og komme ned i kroppen og få fodfæste i sine mål og delmål uden at vakle.

den stressede person der stiller uhensigtsmæssige forventninger og præstation til sig selv, og som ønsker at kunne hvile i sig selv og holde fokus.

personer i konflikt med sig selv, der gentagne gange støder ind i dilemmaer, men som ønsker selvrespekt og at blive bevidst om hvilke værdier vedkommende vil stå for, som giver ro og tydelig retning.

parforhold hvor kærligheden er blevet overset til fordel for børn og det travle praktiske liv, og som ønsker at opnå nærvær og sensitivitet, og at komme på sporet af fælles drømme og nå fælles mål.

personer der vil udvikle sig, fordi gamle mønstre ikke dur længere, og som ønsker at nå ind til en større forståelse og accept af sig selv, og opnå tilfredshed med bedre selvværd, og nysgerrighed på sig selv.

personer der vil kaste sig ud i noget nyt, som bremses af usikkerhed, men som ønsker at få styrket modet til nye skridt i nye retninger i livet, med nye mål for øje.

kvinder der føler sig ”tomme” når børnene flytter hjemmefra, som har svært ved at slippe ”moderrolle”, og efter at børnene har efterladt en tom plads i hendes system, ønsker hun at få bugt med tomhedsfølelsen, og finde potentialer i sig selv for et nyt indhold i livet.  

Min telefon er altid åben 6018 4919.. og skulle jeg ikke tage den, så læg en bedsked, så ringer jeg til dig hurtigst muligt :) 

Med kærligst hilsen  Essens Coach & Parterapeut Inge  6018 4919

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev