Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Jane Viksø på Coach.dk

Medlem siden

26-05-2020

Jane Viksø

Stress- og trivselscoach

Specialer

Mentaltræning, Personlig Udvikling, Selvværd & Selvtillid, Trivsel

Møllestræde 14

3400 Hillerød

41318982

41318982

41318982 Hjemmeside

Jeg hjælper dig ud af lavt selvværd og stress. Hos mig får du hjælp til fysisk og mental sundhed.

Jeg hjælper dig ud af lavt selvværd og stress. Det påvirker dig på livets andre områder. Du oplever, at du ofte har det svært i dine relationer, du føler livet går mere mod dig end med dig. Måske har du svært ved at mærke dig selv, du føler dig presset. Du lever ikke det liv du ønsker, men ved heller ikke helt hvad du ønsker og hvordan du får det. 

Jeg arbejder holistisk. Din mentale tilstand har indvirkning på dit fysiske helbred, og samtidigt har din levestil stor indflydelse på både dit fysiske og mentale helbred. 

Ofte har længerevarende mistrivsel mange fysiske følgevirkninger, som ubehag, svimmelhed, mavesmerter, uren ud og overvægt med sig. Som vi også tager hånd om.

Samtidigt hjælper jeg dig ud af livsstilssygdomme og uhensigtsmæssigheder som mavesmeter, uren hud for højt blodtryk, diabetes 2, forhøjet kolesterol og overvægt pga. usund levestil.

Jeg er konkret i min coaching, og bruger konkrete værktøjer så vi sikre at du når dine mål. Jeg er empatisk og indlevende, med kant og en sikker guidening. Vores sessioner er konkrete og målbare. Jeg hjælper dig til at finde svarene selv, men guider og coacher også intuitivt. 

Jeg arbejder konkret med dine tanke- og handlemønstre.

Ved stress får du værktøjer til bedre søvn, bedre hukommelse og til at få glæden tilbage. Du får en ny måde at forholde dig til de tanker, bekymringer og handlinger som giver dig stressen. Sammen ser vi på levestil og vaner, der kan udløse stress.

Ud over coachingen bruger jeg også mentaltræning som værktøj. Mentaltræninger er præcise guidninger, der har en mental påvirkning af fx forestillinger og handlemåder, uden din kritiske omtanke. Mentaltræningerne giver ret hurtigt en langt bedre nattesøvn, som er vigtig for at du kan få overskud og energi til at arbejde med dig selv. 

Efter 14 dage med god behandling kan du regne med at sove bedre. Efter 1 mdr. vil du begynde at kunne bruge metoderne til at beslutte, hvilke tanker der skal styre din hverdag.  

Hvad kunderne siger:

 

“Jeg har gennem mit forløb med Jane fået en masse gode og simple redskaber, som i det daglige hjælper mig til at tænke anderledes om mig selv og de situationer jeg lander i. De hjælper mig bl.a. til at komme lettere igennem situationer, som tidligere påvirkede mig negativt, og som ville have væltet min hverdag.

Med Janes coaching har jeg på kort tid fået en mere positiv tilgang til livet, og blevet nysgerrig på det livet sender min vej. 

Da jeg kontaktede Jane, havde jeg aldrig troet at jeg ville rykke så meget og så hurtigt. Jeg kan ikke andet end anbefale Jane som coach – det har været alle pengene værd”

– Katja

 

Jeg er 44 år og har praksis i Hillerød. Jeg tilbyder også onlineforløb, hvis du foretrække det, eller ikke bor tæt på. Jeg kommer til virksomheder i hele landet. Jeg er coach og mentaltræner, med 8 års erfaring i at hjælpe mine kunder

Kontakt mig for en uforpligtende samtale 

https://janeviksoe.dk/kontakt/

Kh, Jane Viksø

Tags: Stress, stresshåndtering, identititskrise, livsformål, karriererådgivning, søvn, søvnløshed, angst, livsglæde, trivsel, trist. 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev