Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Jannie Larsen på Coach.dk

Medlem siden

09-06-2021

Jannie Larsen

Certificeret ICI Coach

Specialer

Drømme & Ønsker

Gørtlerporten 200

2650 Hvidovre

23417062

23417062

23417062 Hjemmeside

Min vision er at skabe lykkelige liv, og jeg tror på at lykken kommer indefra. Livet går uanset hvad vi bruger det på - så hvorfor ikke få det bedste ud af den tid vi har? 

Hos mig får du en professionel og seriøs coach med lang erfaring i at understøtte positive forandringsproicesser. Jeg kan hjælpe dig med at identificere dine drømme og mål, identificere eventuelle forhindringer, støtte dig i at planlægge din process, og sikre at du har det godt på vejen. Jeg tager udgangspunkt i dine drømme, ønsker og mål, og støtter dig til at finde den positive forandringsprocess som er rigtig for dig. Jeg tager udgangspunkt i dine værdier og anvender en række coachende samtaleteknikker som understøtter, at de valg du tager på din rejse, bliver de rigtige for dig. Som coach er jeg netural og professionel, hvilket giver dig et reflekterende rum, hvor du kan arbejde med dig selv. Hos mig er det udviklingen som er i fokus, og du vil opleve at der sker en løbende udvikling både i og imellem sessionerne.

Jeg tager udgangpunkt i at møde dig hvor du er, og i det som du står overfor. Derfor kan du komme til mig med hvad som helst, som du ønsker at arbejde på. Ingen udfordring er for stor eller for lille, det vigtige er, at den er betydningsfuld for dig. 

Du kan læse mere om hvad jeg tilbyder på min hjemmeside: www.jannielarsen.dk

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev