Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Jesper Michelsen på Coach.dk

Medlem siden

02-09-2020

Jesper Michelsen

Coaching og Naturcoaching. Bedre relationer.

Specialer

Skole & Uddannelse

Roarsvej 1

4320 Lejre

30708528

30708528

30708528 Hjemmeside

Om Jesper Thøger Michelsen.

Certificeret systemisk anerkendende coach fra Metropol (ICF) fra 2016. Du kan derfor forvente høj professionalisme i coachingen efter internationalt certificerede standarder.

Jesper er læreruddannet i 1994, og har været skoleleder siden 2003, initiativtager til Friskoleprojekt og lærer på behandlingsskole for børn og unge med autisme, samt familiebehandlingsarbejde. Medunderviser på uddannelsen Systemisk Naturcoach hos TEMENE.DK

Jesper har lang erfaring med coachsamtaler i praksis og med samtaler med coachende tilgang. Både som selvstændig, men også i sit virke som leder og lærer. Ønsker du mere sparring end coaching kan du derfor forvente stor faglig viden på uddannelsesområdet både som leder, ansat og forælder. I coachrollen står Jesper som nysgerrig, vedholdende samtalepartner, der på professionel vis, fastholder samtalen, om det fokus DU/I har.

Læs mere uddybende om faglighed og erfaring på naturcoaching.nu: Fundament eller generelt CV: på LinkedIn.

Jesper arbejder med coaching gennem fordybende samtale, for at fremme Fokuspersonens bevidsthed og ansvarlighed i forhold til specifikke opgaver og problemstillinger. Som fokusperson har du selv ressourcer og handlekompetencer. Coachen holder et samtalerum for en stund, der fremmer din udviklings- og læringsproces. 

Et speciale er at Jesper kan tage den professionelle samtale ud i og med naturen!

Systemisk Naturcoaching, er mere end blot at gå en tur i naturen! Den forener den professionelle coachsamtale, med bevidst arbejde med naturens gavnlige virkninger på menneskets sind. Der er ikke tale om terapi, men i stedet et arbejde i helheder, med fokuspersonens ønske om udviklingspunkter. Ser vi os tilbage, er det for at finde styrkepunkter og succesoplevelser, der støtter dig i at vi lægger en plan, for at du når dine mål. 

Metoderne tager afsæt i kompetencerne fra Metropols (nu KP) internationalt certificerede coachuddannelse, Systemisk Anerkendende Coach som er en af de mest anerkendte og ældste coachuddannelser i Danmark. En væsentlig opgave for coachen, er at skabe grobund for selvindsigt hos fokuspersonen, her bruges fx. mindfullness eller arbejde med at spejle de følelser der opleves.

Når SA Coachen arbejder i naturen, føjes en dimension til det professionelle og strukturerede samtalearbejde, som tager udgangspunkt i at naturen som ramme, kan være en tredie samtalepartner, der inspirerer og styrker dig i at bevæge dig hen imod dine drømme. I naturen kan naturcoachen for at arbejde med at øge selvindsigt og oplevelsen af forøgede kompetencer, arbejde med mange vinkler og aktiviteter, der tager udgangspunkt i at mennesket gavnes af sin forbundethed med naturen. Det kan være vandringer i mørke, udesidninger, vinterbadning, skovbadning, Qi Gong eller andre meditationer.

 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev