Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Kate Mohadjer på Coach.dk

Medlem siden

16-05-2016

Kate Mohadjer

Stresscoach Kate Mohadjer

Specialer

Angst / Depression

Højdedraget 8, 1.tv.

2500 Valby

60388782

60388782

60388782 Hjemmeside

ANGST er ikke noget, du skal leve med - for du kan blive helt fri af det.

Alt for mange mennesker, der oplever angst er blevet fortalt, at de skal lære at leve med det. Det kan holde unødvendigt mange fast i opfattelsen, at angst er noget kronisk, som man aldrig slipper helt.

Men du kan faktisk slippe angst. Det er jeg selv et ganske godt eksempel på. 

Angst er en tilstand - som man kan gøre noget ved. Det er når kroppen har opfattet situationer eller omstændigheder som noget farligt ved en slags fejlfortolkning. Og den reaktion og opfattelse kan man ændre på en hurtig og meget effektiv måde med hypnoseterapi og små lette øvelser. 

Så du skal ikke leve med angst - men få gjort noget ved det, så du kan leve glad og bekymringsfri igen!

 

STRESS skal tages alvorlig - og bed gerne op hjælp!

Stress kan gøre dig syg, hvis ikke du gør noget ved den. Sjældent vil stress forsvinde bare fordi du lige bliver sygemeldt 8 eller 14 dage. Det er vigtigt at finde ud af, hvad der gør, at de ubehagelige stresssymptomer kommer til udtryk, og så få de værktøjer der skal til for at håndtere dem - for i sidste ende at blive HELT fri for dem. 

Jeg arbejder ud fra at betragte det hele menneske og ikke blot se på et isoleret område af dit liv. Især når vi taler om stress, kan man sjældent sige, at det kun skyldes arbejdet - eller at det kun skyldes noget privat. Derfor skelner vi ikke. 

Det vigtigste i et forløb er, at du får skabt bevidsthed i dit liv, så du selv fremover kan hjælpe dig selv med at stoppe op og ændre på tingene, hvor der er behov for at ændre på noget. Så du bliver kaptajnen på dit eget skib igen og kan styre dit liv derhen, hvor du vil, i stedet for at lade dig rive med af forskellige reaktioner fra situationer og oplevelser, du mødet på din vej. Du finder ud af at være tilstede igen, og du får hjælp til at få skabt de rammer der giver mening for dig i forhold til, hvad du ønsker at have og være i dit liv.  Kort sagt: Du får roen, overskuddet og glæden tilbage - og bevidsthed om det, der virkeligt betyder noget for dig.

Ja, jeg kan ikke gøre for det, men jeg er nødt til at nævne, at selvom vi selvfølgelig arbejder seriøst og målrettet på at få dig videre ud af dine udfordringer. Jeg tror jeg på, at humor er et væsentligt element at have med sig i livet, da humor og grin kan opløse mange af de "knuder" og forviklinger, vi har inde i hovedet eller kroppen. Så ét af mine mål i forløbene med stresscoaching og lifecoaching er også, at du forlader mig med et smil på læberne sammen med gejsten, glæden og troen på, at livet ALTID kan forandres til det bedre, når vi gør noget ved det.

Lidt om mig

Jeg har altid været interesseret i at hjælpe folk til at få det godt, hvis de har haft det skidt. Oprindelig er jeg kommercielt uddannet inden for salg og marketing og har i mange år arbejdet i medicinalindustrien, hvor jeg beskæftigede mig med formidling af information til læger inden for behandling af bl.a. blodtrykssænkning, knogleskørhed, diabetes og depression.

I 2009 tog jeg et “sporskifte”, hvor jeg valgte at blive selvstændig og i stedet hellige mig arbejdet med at hjælpe folk fri af deres uhensigtsmæssige tanker og adfærd og få dem videre i livet på bedste vis.

Konsultationer og forløb:

Du vil altid blive mødt i rolige, trygge omgivelser i min konsultation i Valby.

Mine sessioner varer ca. 1,5 time. Jeg glæder mig meget til at hjælpe dig fri af dine udfordringer til et dejligt liv - helt fri af stress og angst!

Kærlig hilsen

Kate

 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev