Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Kate Rasmusen på Coach.dk

Medlem siden

02-12-2019

Kate Rasmusen

Coach og Stresscoach.

Specialer

Stress

Frankerupvej 40

4400 Kalundborg

49409212

49409212

49409212 Hjemmeside

 

Oplever du:

 • Stress symptomer eller er du sygemeldt med stress-belastning?
 • Udfordringer i dit parforhold eller i forhold til familie livet.?
 • At det er svært at fastholde din motivation, når du skal nå de mål ,du har sat dig?
 • Dårligt selvværd eller selvtillid?
 • At du bliver misforstået eller misforstår, når du kommunikerer med andre?
 • Et ønske om at ændre adfærd og reaktionmønstre? 

 

Ønsker du forandring og bedre balance i livet?

 

Velkommen til dig og dit ønske om forandring.

Jeg hedder Kate Rasmusen og arbejder som certificeret Coach og Stresscoach i Time To Talk.dk

Der ud over, læser jeg til psykoterapeut på ID Academy v/ Ole Vadum Dahl og jeg bruger de terapeutiske teknikker jeg har lært, til at give dig bedre indsigt i hvem du er som menneske, samt hvad der skal til, for at du igen oplever udvikling og balance.

Jeg arbejder ud fra det overbevisning, at du selv rummer mange af de ressourcer du skal bruge, for at nå de mål du ønsker og søger. Med udgangspunkt i den forståelse, hjælper jeg dig med at finde dem frem i en refleksiv proces i samspil med mig.

Hos mig vil du opleve;

 • at jeg udfordre dig på en anerkende, omsorgsfuld og kærlig måde.
 • gennem samtale støtter jeg dig i din proces, men jeg vil også give dig små kærlige ”skub” så du gennem mod, håb og indsigt kommer frem til dit mål.
 • at vi sammen kommer i dybden med dine udfordringer og tanker, for der igennem at belyse og se dine forhindringer fra nye vinkler.
 • at du bliver bedre til at agerer og være proaktiv, når du skal træffe nye og vigtige valg i dit liv.
 • at du kommer tættere på dit mål.
 • at du får redskaber til at holde dig selv stress fri i fremtiden.
 • mere glæde og overskud, samt bedre balance i livet.
 • at du bliver klædt bedre på til at træffe de rigtige beslutninger.
 • at du føler dig bedre klædt på til at takle livets udfordringer.
 • at du bliver bevidst om din egen rolle i forhold til relationer og kommunikation.
 • at du bliver de bedre udgave af dig selv.
 • at du for kontrol over din stress.

Jeg arbejder med den reflekterende samtale og små øvelser, som du laver sammen med mig og hjemme. Jeg tager udgangspunkt i samtalen, men vil også inddrage krops-sansning, vejrtrækning øvelser, samt forskellige små øvelser, hvor vi har fokus på visualisering af din udfordring og udviklings-punkter.

Jeg vil sammen med dig, fokusere på de tanker, følelser og adfærd som du besidder lige nu, samt fokuserer og tager udgangspunkt i dine ressourcer, frem for fokus på fejl og mangler, så du når bedre balance.

Stresscoaching  og coaching hos mig, er IKKE 60 min. hvor du snakker om hvorfor Du er blevet stresset eller ikke er i balance, men 60. min. struktureret  coaching, hvor du bliver introduceret for viden, metoder, små opgaver og redskaber, der fremadrettet hjælper dit til  at tage magten over dit liv tilbage.  

Ved at arbejde målrette, gennem forskellige øvelser, vil jeg hjælpe dig med at genfinde overblik og overskud, så du igen kan opleve ressourcer og energi til livet.

De forskellige konkrete redskaber du får, er noget/ nogen du mellem sessionerne selv skal arbejde videre med, for at  opnå balance, samt ændring af strategier og adfærd.

Balancen kommer ikke af sig selv, men gennem refleksion og bevidsthed og øvelse. Jeg hjælper dig med af fastholde fokus.

Jeg gælder mig til at følge dig på rette vej.

Time To Talk,

Kate Rasmusen

 

Klienter siger om mig som coach og person...

---0---

Jeg har i perioden september - december 2019 haft fornøjelsen af at have Kate som coach, hvilket har hjulpet mig meget med indre blokader i form af en masse gamle overbevisninger og uhensigtsmæssige strategier. Overbevisninger om at jeg ikke var dygtig nok eller god nok gjorde, at jeg i de fleste forhold i livet fik spændt ben for mig selv inden målstregen. Kate er en fantastisk dygtig coach og jeg giver hende mine bedste anbefalinger?

Birgitte Hansen

---0---

Tak for dig og tak fordi du viste mig redskaber og en oplyst vej mod et liv uden stress.

-Helle J Hansen

---0---

Da  jeg startede i stresscoaching hos Kate, var jeg så stresset, at jeg ikke kunne finde hovedet eller hale i noget. Jeg var så træt og bange for at min stress aldrig ville gå væk. Jeg havde på det tidspunkt været sygemelde i 4 uger. Jeg ”møder” Kate gennem stresstelefonen på Forebygstress, og jeg føler mig med det samme set og forstået. Vi snakker sammen i 20 minutter og efterfølgende ringer jeg tilbage til Kate og bestiller et forløb. Kate giver mig ro og tro på at jeg nok skal komme ud på den anden side i balance. Kate taler meget om balance i livet og det må jeg sige at jeg er begyndt at få gennem mit forløb hos hende. Kate arbejder meget struktureret og holder dig til ilden i de små opgaver, du skal lave fra gang til gang. Jeg har arbejdet med Stressdagbogen for at blive mere bevidst om, hvad der stresser mig, samt hvordan min løsning er. Her har jeg fundet ud af at mine tanker er en stor del af min stress og det kan jeg gøre noget ved. Jeg kan mærke at det arbejde jeg laver med Kate, giver mig bevidsthed omkring min egen reaktioner og jeg får redskaber til at gøre noget ved dem selv. Jeg er kommet lang i min healings proces og jeg ved nu at jeg er et stærkt menneske med ressourcer. De ressourcer kan jeg bruge når jeg starter i job igen.

Kate holder din hånd og fører dig langsomt, men sikkert gennem din proces. Du er ikke alene og det tilbud hun har med de 2 x 30 min., gratis rådgivning til pårørende, har min kæreste været glad for. Han forstod bedre min situation og det har gjort at vi har haft færre konflikter, når jeg har måtte sige fra til ting jeg ikke magtede. Det gør også at min dårlige samvittighed over at være stresset, ikke tager over.

Vil du have et forløb der giver mening, så skal du vælge Kate som din stresscoach.  

- Anja 36 år, fra Roskilde

---0---

Kate har gennem coaching hjulpet mig rigtig meget. Dette har specielt været tilfældet i svære tider, hvor det har været svært at tackle og håndtere store begivenheder i mit liv. Hun er super nem at snakke med og hjælper en til bedre at forstå sig selv og ens styrker. Således hjælper hun dig med at håndtere de svære situationer bedre og vende de erfaringer du har fået til noget positivt. Kate er super dygtig og hjælpsom. Hun er en fantastisk lytter. Når man selv tror, at man står helt alene med det hele, så kan hun hjælpe dig fremad.

- Christian Hansen, entertainer navn Fætr.

---0---

Engang imellem ser du ikke selv - dig selv og hvordan du har det.
Så med et udgangspunkt i spisevaner, kom Kate dybere ind i sjælen med en behagelig og rolig fremgangsmåde, får at komme helt ind til kerne, som hos mig intet havde med spisevaner at gøre.
Jeg kan kun varmt anbefale at få en samtale med Kate og lærer dig selv bedre at kende ❤️

 - Isabella E. H. fra Holbæk

---0---

Kate er meget tillidsvækkende, og hun skaber fra første øjeblik et “rum”, som man føler sig tryg og godt tilpas i.
Jeg havde en ide om, hvad jeg gerne ville tale om, og det startede vi ud med - men samtalen tog et par drejninger, som var meget interessante, og som virkelig satte nogle tanker i gang hos mig.
Kate lytter og spørger - og giver plads til, at man kan tænke, inden man svarer. Hun er utrolig god til at forklare og sætte “billeder” på de ting, som hun snakker om. Hun har fået mig til at se på gamle problematikker og uhensigtsmæssige mønstre med helt nye - og kærlige - øjne. Det er helt utroligt, så lettet man kan føle sig efter en time i Kates kontor. Hendes empati og evne til at se “mig” giver ro og en dejlig følelse af, at man nok skal komme igennem det, som nu plager en og gør livet lidt svært. Jeg har tidligere gået hos en psykolog, og det har været fint, men mine timer hos Kate gav så meget mening, og jeg kunne virkelig se, hvordan de ting, som vi nu havde snakket om, hang sammen.
Kate er meget professionel. Jeg har fået så meget med fra timer hos hende - hun får de varmeste anbefalinger fra mig :o)

 - Kvinde 46 år fra Holbæk

---0---

Kate har gennem NLP coaching hjulpet mig med at overkomme angst - stress reaktion, samt til at kunne identificere hvilke signaler min underbevidsthed sender. Dette har gjort at jeg nu bedre kan tage en beslutning ud fra hvad min krop og sind siger er bedst for mig. Dette gør jeg kan stå stærkere, og stå ved den jeg er som person.
Kate er forstående og virkelig dygtig til det hun laver. En klar anbefaling herfra!

 - Mads, 23 år, bachelor studerende.

---0---

Kate kommer hurtigt til sagens kerne, og fordi hun mestrer mange teknikker, kunne vi samarbejde om at afprøve forskellige metoder og finde frem til den, som virker for mig.

 - Marianne W fra Valby

 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev