Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Lene Belling på Coach.dk

Medlem siden

25-02-2017

Lene Belling

Stresscoaching og Life Coaching

Specialer

Kvindecoaching, Life Coaching, Mindfulness, Personlig Udvikling, Stress, Trivsel

Violvej 59

4220 Korsør

28871978

28871978

28871978 Hjemmeside

Er bægeret ved at flyde over? Er du på vippen til at bryde sammen eller føler du, at du kun lige formår at hænge i bordkanten med neglene hver dag og kun overlever i stedet for at leve?

Hvis du kan nikke genkendende til dette, så kan du være ramt af stress eller på vippen til at blive ramt. Og det kan være svært at komme videre uden hjælp. Lad mig prøve at forklare det på en anden måde:

Forestil dig et bæger med en sjat vand i bunden. Hver gang du oplever en stresset situation i hverdagen drypper der en dråbe i bægeret. De enkelte dråber er i sig selv ikke noget problem, men hvis der drypper mere i dit bæger, end der kan nå at fordampe, så bliver det fyldt op. Jo mere vand i bægeret - jo færre ressourcer har du. En skønne dag render det måske over - det var dråben der fik bægeret til at flyde over, og du går ned med stress. 

Men det behøver ikke være sådan. Stress kan afhjælpes og forebygges. Med den rette hjælp, støtte og de rigtige værktøjer kan du få vandet til at fordampe og forhindre nye dråber. 

Og det er det jeg kan hjælpe dig med. Et stresscoaching forløb er typisk på 7 samtaler, hvor du får tømt bægeret. Samtidig får du nogle værktøjer til at "holde hånden" over bægeret så du undgår fremtidig stress. Du får balance i dit liv igen. 

Det vil glæde mig at hjælpe dig på vej – du skal være hjertelig velkommen.

 

 

 

 

 

 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev