Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Lene Marie Faber på Coach.dk

Medlem siden

03-02-2013

Lene Marie Faber

Stress & Selvkærlighed

Specialer

Stress

Ejbyvej 63

4070 Kirke Hyllinge

24911294

24911294

24911294 Hjemmeside

Du er hér!

… så måske er du ikke er helt tilfreds eller tilpas med livet og hverdagen, som den er lige nu. Ligner du flertallet, ønsker du at få mere energi, færre myldrende tanker, større overblik, indre ro, bedre søvn, mere leg og lethed i hverdagen, højere tanker at styrke dig på eller noget, der ligner. 

Hvad mener du?

... at vi udfordres, hvor vi har behov for at lære noget nyt eller dybere om os selv? 

Mit mantra er at: Livet har vi kun ét af, og der er ingen returret på dage, hvor vi får glemt os selv i farten, føler os små eller har svært ved på anden vis at få “kabalen til at gå op”.

Derfor beslut dig og gør noget anderledes ... eller fortsæt med at træde vande ...

Er jeg den rigtige?

Enhver meningsfuld samtale tager afsæt i en god kemi og tillid, så ring, spørg, hør og mærk efter, om vi to er et match.

Det er gratis og uforpligtende, men helt essentielt for din videre vej, uanset.

Du kan også vælge at læse mere om min faglige kunnen, uddannelses-vifte, drivkraft eller personlige erfaringer ved at trykke på knappen oppe til højre eller du kan finde mig på de SoMe. 

Jeg spænder bredt, men kredser om det enkle og effektive i alle henseender - skarpe indsigter, konkrete redskaber, modeller, meningsskabende metaforer, måske endda en illustration til at lede din handlekraft og resultater godt på vej.

Online er det "nye sort"

Jeg ser det som et kæmpe plus, som en frihed, fleksibilitet og dermed tryghed, at vi taler sammen online … og, på spørgsmålet, om det virker? JA, i dén grad!

Send mig en sms på 249 11 294, så har du taget første skridt og jeg vender hurtigst tilbage. 

På gensyn, Lene Marie

 

• • •

 

Susi Manuela Clermont Edrén, Biolog & Adjunkt - Sjælland

Lene er et fantastisk roligt mindfull menneske, som kan rumme alle ens bekymringer og udfordringer. Ingen udfordring på dette punkt virker for kompliceret på min kære coach. 

Jan Andersson, Produktansvarlig Internt salg - Sjælland

Jeg vil gerne anbefale dette coachingforløb til andre, da jeg kan se hvor meget dette har betydet for mig og hvor hurtigt, jeg er kommet på benene igen. Lene er super professionel og tager sig tid til at sætte sig ind i din situation.

Anne, Sygeplejerske akutmodtagelsen - Jylland

Du formår at give mig klarhed over hvad og hvordan jeg kan gøre tingene anderledes. Godt, du holder vores samtaler i struktur og hvad vi har talt om, for jeg føler tit, når jeg har været til psykolog, at jeg har fået lettet mit hjerte, men ikke så stort mål med samtalen. 

Michael Mortensen, Afdelingschef - Sjælland

Samtalerne har været fortrolige og handlingsorienterede fra starten. Jeg har fået gode brugbare værktøjer, der alle virker både på arbejdet og privat. Jeg kigger længere frem i tiden nu, tænker i løsninger og er i dag blevet en bedre udgave af mig selv. 

Anna Grethe, Ergoterapeut - Jylland

Jeg arbejdede med og fandt mine grundlæggende værdier ! Jeg har aldrig tænkt, at jeg bevidst kunne bruge dem til at vælge mine handlinger. 

Mette Dørum Carstensen, Børnehavepædagog - Sjælland

Lene Marie er rigtig dygtig. Jeg har fået sat ting på plads, som jeg har puslet med hele livet. Jeg har fundet mig selv, glæden, roen og troen på, at jeg selv kan. Det er en livsbane-ændring!

Heidi Frederiksen, sosu assistent - Sjælland

Du har givet mig SÅ meget lyst til ikke at give op, men bare komme videre. De værktøjer, jeg har fået af dig og alle dine gode råd, startede med at virke allerede efter første samtale Din måde at fortælle ting på, din grundighed, alt den skønne energi du tog med dig, dit søde, smilende væsen ... jeg fandt hurtig tryghed, tillid samt roen sammen med dig og glæder mig nu over at vide, hvad der virker og ikke virker for mig. 

Lenette Munck, lægesekretær - Sjælland

Du er en varm persom med hjertet på rette sted. Du formåede at hive mig op af det sorte hul, hvor jeg for alvor sad fast. Du gjorde det med korte samtaler en gang om ugen og det var ikke mindre end fantastisk. Du har empati, du kan lytte og give redskaber til at komme viderefra et liv fyldt med problemer - Tak for lyset, Lene !! 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev