Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Lene Marie Faber på Coach.dk

Medlem siden

03-02-2013

Lene Marie Faber

Coach & stressekspert

Specialer

Erhvervscoaching, Kvindecoaching, Mindfulness, Selvværd & Selvtillid, Stress, Sundhed & Velvære

Ejbyvej 63

4070 Kirke Hyllinge

24911294

24911294

24911294 Hjemmeside

Hvis ikke kemien er der ...

Det er altid en god idé at fortælle lidt om sig selv, når man har valgt at oprette en profil. Pointen er selvfølgelig at skabe tillid og genkendelighed, empati endda ... For mig personligt er det dog vigtigere med en snak!

Mange ting kan man jo snildt skrive sig til, men kender du ikke dét ... man hører straks på stemmen, om der er kemi (energi) i relationen og helt ærligt uden dén, kan du glemme alt om personlig udvikling - Så find mig og ring til mig!

Du må selvfølgelig også gerne vide, at jeg er gift, mor til tre, har en pokkers masse uddannelser i baggagen, at jeg selv har været gået ned med stress, at jeg har en hund og en kat ... men hvis du VIRKELIG vil have min hjælp, så ring!

Kunsten at stresse ...

Det lyder måske underligt at formulere sig sådan, men stress er nu ikke udelukkende en dårlig ting.

Stress har et blakket omdømme, ja, men jeg kan hjælpe dig til at forstå din stress, til at håndtere den, lære af den og slippe den - Dét er faktisk noget, jeg brænder for (så ved du dét mere om mig).

Spørge-Jørgen ...

Det er dét, en coach er - Dét er jeg! Én, der stiller spørgsmål og hjælper dig med at se og indse dét, som kun DU ved ... om dig, dine drømme, begrænsninger og løsninger.

Jeg sætter en ære i at skabe det, der hedder en "tilpas forstyrrelse" i dine tankerækker ... stor nok til at gøre en forskel og lille nok til at du smiler, når vi skilles.

Jeg er hjælpsom, omsorgsfuld, kreativ, ærlig og hvis behovet opstår også gerne provokerende.

Jeg var SÅ ramt!!

Det er hårdt arbejde ... At være stressramt ! Jeg kan sige det med al tydelighed, for jeg har selv prøvet det - BIG TIME!

Når jeg ser tilbage på tiden, hvor min hverdag og verden sejlede, husker jeg det bestemt, som en tid, jeg helst havde revet ud af kalenderen, alligevel er jeg ikke et sekund i tvivl ... jeg havde brug for stress!

Stress ændrede min person, mine tankemønstre og helt sikkert også måden jeg agerer på idag og dét skulle der til, for at jeg kunne lære at passe godt på mig selv. Jeg plejer at fortælle, at min version 2.0 er så absolut bedre, mere hel og harmonisk, end som jeg var før.

Jeg ved godt, at det er mægtig provokerende at sige, hvis du sidder lige nu med trykken for brystet, tårer i øjnene og kun en halv nats søvn, men jeg vil hjælpe dig til at se, at det kan blive præcis på samme måde for dig, som det heldigvis blev for mig - en KÆMPE læring!

 Lene Marie, version 2.0

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev