Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Lene Marie Faber på Coach.dk

Medlem siden

03-02-2013

Lene Marie Faber

Coach & stressekspert

Specialer

Arbejdsglæde, Erhvervscoaching, Planlægning, Selvværd & Selvtillid, Stress, Work / Life balance

Nygade 12A, 1. sal

4300 Holbæk

81813636

81813636

81813636 Hjemmeside

Før var jeg selvstændig ...

Efter 4 år, som enkelt-kvinde-virksomhed, trængte jeg til nogle at dele drømmene med - Coaching, udvikling, nå ja, og meget gerne kombineret med min oprindelige karrierevej indenfor kommunikation og projektarbejde.

Det har jeg fået, som coach, stressekspert og projektkoordinator hos Coach.dk. Jeg startede ud som konsulent i januar 2016 og blev siden fastansat, ganske simpelt fordi kombinationen er den helt rette for teamet ... og for mig.

Derfor vil du idag, som oftest, få mig i røret, når du ringer til Coach.dk. Jeg er med i den udviklende proces, men kører naturligvis fortsat forløb både indenfor klassisk coaching som stresscoaching - Det vil jeg slet ikke kunne undvære! Så min dag er dejlig afvekslende og jeg kunne ikke ønske mig det meget anderledes. 

Coachen i mig ...

Hjælper dig, så snart du oplever at dit liv ikke er i balance, som du måtte ønske det. Det kan være udfordringer, planer, mål, behov, drømme ... Hvad som helst! Jeg sætter en ære i at udfordre dig i passende doser og veksler derfor mellem den omsorgsfulde tilgang og den mere strukturerede og problemknusende tilgang.

Obs! Når jeg arbejder med stress formidler jeg altid de mest simple, dog ultimativt mest effektive virkemidler indenfor stresshåndtering, stressforebyggelse samt almen god trivsel og balance. 

Forud for hvert et forløb, tager jeg en god snak med dig om dine unikke oplevelser, behov og ønsker. Det er helt essentielt, uanset hvilken type forløb eller behov, at begge parter oplever en god kemi, da dette er grundlaget for den ultimative udvikling.

.. og så et ord om stress (helt privat)!

Det er hårdt arbejde ... At være stressramt ! Jeg kan sige det med al tydelighed, for jeg har prøvet det selv. Når jeg ser tilbage på tiden, hvor min hverdag og verden sejlede, husker jeg det bestemt, som en tid, jeg helst havde revet ud af kalenderen, alligevel er jeg ikke et sekund i tvivl ... jeg havde brug for stress !!

Stress ændrede min person, mine tankemønstre og helt sikkert også måden jeg agerer på idag og dét skulle der til, for at jeg kunne lære at passe godt på mig selv. Jeg plejer at være så fræk at sige, at min version 2.0 er så absolut bedre, mere hel og harmonisk, end som jeg var før.

Jeg ved jo godt, at det er mægtig provokerende at sige, hvis du sidder lige nu med trykken for brystet, tårer i øjnene og kun en halv nats søvn, men jeg vil hjælpe dig til at se, at det kan blive præcis på samme måde for dig, som det heldigvis blev for mig.

❤  Lene Marie, version 2.0

Hvad har du allermest brug for lige nu ?

  • Har du brug for at tale med mig, så giv et ring på 8181 3636
  • Har du behov for at skrive til mig, så fang mig på lf@coach.dk
Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev