Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Linda Ambech på Coach.dk

Medlem siden

19-05-2017

Linda Ambech

Lifecoach og stresscoach

Specialer

Drømme & Ønsker, Erhvervscoaching, Life Coaching, Stress, Work / Life balance

Hvidehus, Valbygårdsvej 64 A

2500 Valby

40521010

40521010

40521010 Hjemmeside

Hjælp til at finde ro og balance

Vi lever i en tid, der kan være temmelig stressende, og helt naturligt gør vi alt, hvad vi kan for at håndtere den hverdagsstress, som vi er udsat for. Men hvis vi har nogle lidt usunde coping strategier - altså måder at håndtere hverdagsstressen på - så mister vi nemt kontakten til os selv. Og når vi mister kontakten til os selv, så prøver vi at fylde noget på, som gør, at vi mærker os selv igen. Det kan være, at vi spiser lidt ekstra, shopper lidt ekstra, flirter lidt ekstra, motionerer lidt ekstra eller noget helt andet ekstra, og så har vi gang i en ærgerlig spiral. For alle de her ting, vi gør ekstra, de fjerner os endnu mere fra os selv. Og så fylder vi endnu mere på, og fjerner os endnu mere, og sådan kan vi blive ved, vi vi til sidst føler os ret stressede. Eller måske føler vi os.... ikke noget, fordi vi har så travlt, at vi aldrig stopper op og mærker, hvordan vi egentlig har det. 

Så tror vi, at vi skal skilles eller flytte eller have nyt job, før vi kan blive lykkelige. Vejen til lykke i hverdagen er dog noget mere simpel. Og det vil jeg rigtig gerne vise dig. Jeg vil vise dig, hvordan du kommer tilbage til dig selv, så du hele tiden kan mærke, hvor du er, og hvor du er på vej hen.

Hvad er min faglige baggrund?

Jeg er uddannet Life og Flow Coach hos Be Change, som er en ICF godkendt uddannelse (International Coach Federation). Jeg er også uddannet stresscoach hos Bjarne Toftegård (ejer af Forebyg Stress). Derudover har jeg taget nogle diplommoduler i systemisk og narrativ coaching og en uddannelse i selvværd.

Hvor befinder jeg mig?

Jeg coacher i Hvidehus i Valby.

Hvordan kontakter du mig?

Du kan enten ringe til mig på 40 52 10 10 og få en uforpligtende snak om, hvad du har brug for, og hvordan jeg kan hjælpe. Eller du kan skrive til mig på linda@coachtillivet.dk

Så finder jeg hurtigt en tid til dig.

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev