Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Linda Ambech på Coach.dk

Medlem siden

19-05-2017

Linda Ambech

Lifecoach og stresscoach

Specialer

Drømme & Ønsker, Erhvervscoaching, Life Coaching, Stress, Work / Life balance

Hvidehus, Valbygårdsvej 64 A

2500 Valby

40521010

40521010

40521010 Hjemmeside

Hjælp til at finde ro og balance

Vi lever i en tid, der kan være temmelig stressende, og helt naturligt gør vi alt, hvad vi kan for at håndtere den hverdagsstress, som vi er udsat for. Men hvis vi har nogle lidt usunde coping strategier - altså måder at håndtere hverdagsstressen på - så mister vi nemt kontakten til os selv. Og når vi mister kontakten til os selv, så prøver vi at fylde noget på, som gør, at vi mærker os selv igen. Det kan være, at vi spiser lidt ekstra, shopper lidt ekstra, flirter lidt ekstra, motionerer lidt ekstra eller noget helt andet ekstra, og så har vi gang i en ærgerlig spiral. For alle de her ting, vi gør ekstra, de fjerner os endnu mere fra os selv. Og så fylder vi endnu mere på, og fjerner os endnu mere, og sådan kan vi blive ved, vi vi til sidst føler os ret stressede. Eller måske føler vi os.... ikke noget, fordi vi har så travlt, at vi aldrig stopper op og mærker, hvordan vi egentlig har det. 

Det er der tid og rum til hos mig. Jeg hjælper dig med at kigge på dit liv udefra og indefra. Jeg hjælper dig med at mærke, hvad du i virkeligheden har brug for og lyst til. Jeg hjælper dig med at bryde de forhindringer ned, som du har sat op for dig selv. Og du kommer til at mærke, hvordan det føles at være der, hvor du gerne vil være.

Hvad er min faglige baggrund?

Jeg er uddannet Life og Flow Coach hos Be Change, som er en ICF godkendt uddannelse (International Coach Federation). Jeg er også uddannet stresscoach hos Bjarne Toftegård (ejer af Forebyg Stress). Derudover har jeg taget nogle diplommoduler i systemisk og narrativ coaching.

Hvor befinder jeg mig?

Jeg er ansat hos Coach.dk, og coacher både i Holbæk og Valby.

Hvordan kontakter du mig?

Du kan enten ringe til mig på 81 81 94 94 og få en uforpligtende snak om, hvad du har brug for, og hvordan jeg kan hjælpe. Eller du kan skrive til mig på la@coach.dk. Så finder jeg hurtigt en tid til dig. 

 

 

GROW2, Kurser
Annette Kledal - Expand ApS, Mentorcoaching (06/13)
Annette Kledal - Expand ApS, Videregående Coachuddannelse
, Markedsfør dine produkter overfor coaches
, Stresslinien
GROW2, Coachuddannelse
Få din bannerannonce her »
Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev