Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Lisbeth Fruensgaard på Coach.dk

Medlem siden

10-08-2007

Lisbeth Fruensgaard

Stresscoach og forfatter Lisbeth Fruensgaard

Specialer

Business Coaching, Meditation, Mindfulness, Personlig Udvikling, Stress, Work / Life balance

Junker Stranges Vej 44

7100 Vejle

20652966

20652966

20652966 Hjemmeside

Lisbeth Fruensgaard
Lisbeth Fruensgaard er coach, foredragsholder, workshopleder og forfatter til bøgerne Tag dig nu sammen, skatog Det er nu eller aldrig”. Hendes passion er at hjælpe ledere, medarbejdere og private med at nå mål uden stress.

I samarbejdet med Lisbeth vil du opleve skridt for skridt at komme nærmere på dine mål i et tempo, der passer til dig. Lisbeth sikrer, at du bevæger dig i den rigtige retning mod en hverdag uden stress, mere trivsel på arbejdspladsen, bedre balance mellem arbejdsliv og familieliv, et nyt job eller karrierevej, mere nærvær eller mere energi…. Du sætter kursen, og Lisbeth guider dig sikkert frem mod dit mål.

Lisbeth arbejder både med enkeltpersoner og teams og har stor erfaring med begge dele.

Lisbeth står desuden bag det populære koncept Business in Balance, som der for ledere og selvstændige, der ønsker at skabe bedre resultater uden stress og knokleri, samt STRESSMASTER Uddannelsen, der er for dig, der vil lære at hjælpe både dig selv og andre med at slippe stress.

Et samarbejde med Lisbeth er kendetegnet af:

Transformation: Lisbeth har en unik evne til at møde mennesker, der hvor de er, og give dem præcis de redskaber, de har brug for til at skabe forandring. For dig betyder det, at du vil få de forandringer, du ønsker.

Tillid: Lisbeth er meget tillidsvækkende som person, og gør altid meget ud af, at skabe tillid i et hvert samarbejde. Kun med den rette tillid skabes de bedste resultater. For dig betyder det, at du opnår de resultater, du ønsker.

Resultater: Med stor intuition, samt sin evne for at skabe transformation, sikrer Lisbeth klare og mærkbare resultater sammen med sine kunder. For dig betyder det, at du kommer til at arbejde i dybden i stedet for blot at bevæge dig på overfladen af din udfordring. Du kommer til at arbejde med det, der virkelig flytter dig og skaber langvarig forandring.

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, så ring på 20652966 eller send en mail på lf@lisbethfruensgaard.dk.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Baggrund
Lisbeth er uddannet coach og har en ACC certificering fra ICF (International Coach Federation). Hun har specialiseret sig i stresshåndtering bl.a. via uddannelse som stress management konsulent og en certificering som stresscoach. Lisbeth har gennem de seneste år uddannet sig til mindfulness træner og har således et grundigt kendskab til mindfulness og brugen af dette i forhold til blandt andet stresshåndtering.

Lisbeth har en afsætningsøkonomisk baggrund og er uddannet cand.negot fra Syddansk Universitet. Hun har tidligere været ansat i det private erhvervsliv samt på Handelshøjskolen i Århus, men har siden 2006 udelukkende beskæftiget sig med at reducere og forebygge stress på danske arbejdspladser samt hjælpe private med at få balance og overskud fremfor stress i deres hverdag. Hun har solid erfaring med mange coaching sessioner bag sig og stor erfaring med afholdelse af foredrag, kurser og workshops. 

Læs mere om Lisbeths baggrund her

Tags: Stress, stresscoach, stresscoachuddannelse, Stresscoach uddannelse, stresscoaching, work/life balance, balance, Vejle, Lisbeth Fruensgaard, stressramt, arbejdsglæde

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev