Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Brian Brochstedt på Coach.dk

Medlem siden

21-05-2016

Brian Brochstedt

Stress & Life Coach Brian Brochstedt

Specialer

Drømme & Ønsker, Life Coaching, Meditation, Stress, Søvn, Work / Life balance

Lyngby Hovedgade 54 A,1

2800 Kongens Lyngby

53824153

53824153

53824153 Hjemmeside

LIVSTALENT | stress & life coaching

- bliv stressfri og lær kunsten at håndtere stress

Du bliver gradvis afstresset og restitueret. Dit stress afløses af indre ro, glæde og overskud. Og, du får værktøjer til at leve et værdibaseret liv og indfrie dine drømme.

Webside: livstalent.dk

Uddannelse og erfaring: 

Certificeret Stress, Meditation & Life Coach

25 års professionel erfaring i arbejdet med stressramte.

Stress Coach v/Bjarne Toftegård, Forebyg Stress

Master Coach i stress, mindfulness, sundhed og trivsel ID - Akademiet

Meditation Coach, Heartmath Institute

Life Coach v/Ole Vadum Dahl, ID - Akademiet

Klientudtalelser:

Kvinde, 37 år, Leder

"Jeg led blandt andet af søvnløshed mange andre symptomer på stress. Det krævede mod at spørge om hjælp. Brian har lært mig flere gode teknikker, så nu sover jeg betydeligt bedre og har fået mere energi og føler større glæde. Tak Brian!"

Mand, 57 år, Adm. Direktør

"Jeg mærkede virkning efter første behandling og allerede efter to behandlinger havde jeg de helt rigtige værktøjer at bekæmpe min stress med. Tak for professionel indsats."

Mand, 31 år, Selvstændig

"Jeg var fyldt til randen med bekymringer og irritationer. Min hverdag var negativ præget af dårligt fokus og følte at jeg hele tiden skulle kæmpe ekstra meget for tingene. Dette fik Brian hurtigt styr på, han lærte mig nogle simple værktøjer til at skabe en positiv struktur i hverdagen og til at bearbejde bekymringer og irritationer. Jeg har på grund af det fået mere overskud og mere gåpåmod i min hverdag, er blevet mere fokuseret på mine mål og generelt mere glad."

Kvinde, 45 år, Jurist

"Jeg blev taget i hånden og fik hurtigt hjælp fra kaotisk tankemylder til ro og klarhed i sindet. Brian besidder et varmt nærvær og en stærk intuition samt omfattende stressviden og virkningsfulde værktøjer."

Mand, 44 år, Vice President

"Brian reagerede med det samme på min henvendelse, og efter en kort tlf. samtale mødtes vi få dage senere. Brian forstod hurtig hvor mine udfordringer lå – og ikke lå. Med en god snak, træning i meditation og en række gode råd, forlod jeg mødet med en større bevidsthed om og klar plan for, hvad jeg skal ændre på for at få min nattesøvn tilbage."

Kvinde, 42 år, Afdelingsleder

"Tak for rigtig god stressbehandling. Tak for at blive empatisk mødt og blive taget alvorligt. Jeg går videre i verden med indre ro og fornyet overblik. Jeg vil helt klart anbefale Brian som Stresscoach!"

Mand, 29 år, Mekaniker

"Jeg var meget skeptisk for at gå ind i forløbet til at starte med, men Brian fik hurtigt overbevist mig om at ved at ændre nogle få og enkle vaner er man allerede godt på vej i den rigtige retning. Jeg har fået nogle fantastiske værktøjer der kan bruges resten af livet. Jeg vil i meget høj grad anbefale et forløb hos Brian det er hver en krone værd."

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev