8282 1212

Coach.dk - et liv i balance
" Går skilsmissen ud over børnene? "
Profilbillede af Lone B. Skovgaard Counseling på Coach.dk

Lone B. Skovgaard Counseling

Sankt Pauls Gade 42

1313 København K

Medlem siden

24-02-2014

  22339677


  Hjemmeside

Specialer

Erhvervscoaching, Iværksætteri, Karriere, Life Coaching, Personlig Udvikling, Selvværd & Selvtillid


Professionel coaching og mentor

Lær at bruge din intuition effektivt i dine forretninger ligesom dygtige og succesrige folk som for eksempel Christian Stadil, Coco Chanel, Richard Branson, Bethlehem Tilahun Alemo (Sole Rebels Footwear), Steve Jobs, Guiliana Benetton, der har brugt deres kreativitet og fingerspidsfornemmelse til at skabe stærke forretninger.

Everyone needs a coach - whether we are a CEO, leader, teacher, basketball player or bridge player, we all need people to help us reach our goals and give us feedback". Bill Gates, founder of Microsoft
 

 • Lær at bruge din intuition i dine forretninger ligesom dygtige og succesrige folk som for eksempel Christian Stadil, Coco Chanel, Richard Branson, Bethlehem Tilahun Alemo (Sole Rebels Footwear), Steve Jobs, Guiliana Benetton, der har brugt deres kreativitet og fingerspidsfornemmelse til at skabe stærke forretninger.
   
 • Det er nemmere at få succes med dit arbejde, hvis du kender dit why? Din mission. Hvad der kan få dig til at springe ud af sengen om morgenen.

  Det er min erfaring, at når du har sporet dig ind på, hvad du virkelig nyder at beskæftige dig med,, og ved præcist, hvorfor du er tændt på at gøre det, så åbner successen sig og ruller derudad.
   
 • Er du ved at opstarte en virksomhed og vil gerne have erfaren sparring til forretningsplanen, definitionen af målsætning, værdier, strategier, profil og brand?

  Så du undgår at igangsætte, sådan som alle andre gør indenfor din branche, og fra starten af former en stærk profil og basis for din virksomhed.

  Hvor du er fuldstændig klar over, hvad der er dine særlige styrker, og hvad du især har lyst til at arbejde med og udvikle.
   
 • Vil du gerne skifte job eller begynde i et nyt karierrespor?
   
 • Vil du have inspiration til at få nyt liv i arbejdet, hverdagen eller i forhold til din partner, familien eller vennerne?
   
 • Vil du styrkes i at skabe nye resultater arbejdsmæssigt og personligt stå stærkere?
   
 • Måske mangler du overblikket i en stresset hverdag and don't have a clue?
   
 • Eller du føler du et brændende - men måske negligeret - behov for at blive ved med at frigøre dit potentiale og føle glæde ved det, du beskæftiger dig med?
   
 • Det kan være, at du bare gerne vil have ny inspiration og afklaring!
   
 • Måske er du estrovert/introvert, måske mest indadvendt. Du kan læse, hvad jeg mener HER!


Jeg kan hjælpe dig med at rydde op og få sat tingene i system og bane vejen til din udfoldelse fremover.

Mange års erfaring i at coache andre til at bruge deres kreative kræfter effektivt og resultatrigt har medført, at jeg hurtigt at få øje på, hvad der skal justeres og styrkes.

Jeg plejer at sige, at jeg ’faldt i gryden som barn’. Forstået på den måde, at jeg allerede som lille havde en særlig evne til at se bagom

tingene og motivere andre. Siden da har jeg været – og bliver ved med at være - i færd med at udvikle og forfine min indfølingsevne.

Professionelt har jeg givet coaching siden 1994, hvor jeg lagde ud med at give kurser i skabende virksomhed og afsøgningen af spirituelle og psykologiske og filosofiske ideer, som kunne blive til håndterbare teknikker for personlig afklaring og udvikling.

Med baggrund i de forskellige jobs, som du kan læse mere om herunder, kan jeg tilbyde både utraditionelle og konventionelle ideer og løsningsmuligheder til, hvordan du kommer videre.

Du kan kort sagt få forslag til, hvordan du får successen, kærligheden, skønheden, sandheden og meningen med dit liv frem i lyset.

Jo mere du gør en forskel i verden, des mere vil verden gøre en forskel for dig.

I offer coaching and mentoring in English.
 

Du kan få coaching, og jeg kan være mentor for dig på følgende måder:
 

Uddannelse

Siden 1991 har jeg trænet den polynesiske Huna coachingpraksis ved Dr. Serge Kahili King med effektive strategier og teknikker til at nå optimale personlige og karrieremæssige resultater. I 1993 simultantolkede jeg, engelsk-dansk, for Dr. Serge Kahili King ved afholdelsen af hans foredrag og kurser i optimale personlige og karrieremæssige strategier i København.

I 1989 trænede jeg Optimal Results -personlige strategier og teknikker - hos Isac Shapiro (1989).

Jeg har læst jura på Københavns Universitet og blev i 1997 færdiguddannet på CBS som International Markedsøkonom med afsætningen af Industriel Design som speciale.

Mine erfaringer i at afbalancere krop, sind og ånd kommer blandt andet fra kampsporten Aikido. Rolfing, Body Self Development System (Body SDS),Body/Mind Centering, Bodymind metoden, Bioenergetik, Qi Gong, yoga og Reiki (jeg er Reikimester).

Jeg har siden 1991 praktiseret buddhistisk filosofi og metoder til medfølelse og årvågenhed og sindsfred hos blandt andre Tenga Rinpoche, Lama Namse Rinpoche, Tai Situpa, Dalai Lama, Lakha Lama og Ani Ea Lama.

 

Erfaring

I 1998 etablerede jeg min virksomhed Stemmeteknik og har siden da coachet og givet stemme- taletræning til ledere i dansk erhvervsliv, politikere, erhvervspsykologer, undervisere, advokater, konsulenter, reklame speakere, radiospeakere, forfattere, fortællere, sportstrænere, skuespillere med flere.

Jeg har afholdt kurser i at opnå optimale personlige og karrieremæssige resultater (1992-1995).

(1995-2007 underviste og coachede jeg elever på den grafiske afdeling på Københavns Tekniske Skole i kunstteori, værkproces, farvelære, kunsthistorie, billedkunst og tegning..

Derudover har jeg blandt andet erfaring fra ansættelser fra ansættelser i hotelbranchen, detailhandlen (tøjbutikker), fra at drive et bogtrykkeri (Institut for Social Medicin), fra redaktionelt og journalistisk arbejde på blade og magasiner (blandt andre hos Information og det gamle filmblad 'Levende Billeder'), som skønlitterær forfatter, chef på Roskilde Festival og underviser på Københavns Tekniske Skoles grafiske afdeling (1995-2007).

I Terminator Ted, The Breed, Love & Fuel og The Bones var jeg sanger, komponist og sangskriver (1988-1995).

Jeg har givet koncerter med Terminator Ted og The Breed i forskellige danske musikklubber og danske musikscener (1988-1995), blandt andet på Roskilde Festival (1991) samtsolooptræden på gallaften i anledning af H. H. Dalai Lamas 60 års fødseldag (1995).

I 2011 var jeg bestyrelsesmedlem i Danske Skønlitterære Forfattere, musikanmelder på Information og chef på Roskilde Festival sammen med Leif Skov.

Jeg har siddet i filmbladet, Levende Billeders, redaktion med avantgarde-kunst og eksperimenterende kunst som stofområde.

Siden 2003 til nu har jeg givet stemme- og taletræning hos FOF.

I 2002 - 2003 underviste jeg i stemme- og taletræning hos KKA.
 

Kunder

Jeg har haft fornøjelsen af især at coache ledere i dansk og udenlandsk erhvervsliv til for eksempel mere flow i kommunikationen med medarbejderne, afklaringen af strategier og forretningsudvikling.

En anden stor gruppe kunder er billedkunstnere, musikere og forfattere som jeg coacher til at få flow i deres unikke talenter og autoritet i deres kunst. Så de profilerer og markedsfører sig selv klart og tydeligt i overensstemmelse med deres personlighed og særlige udtryk.
 

Læs MERE her!

Se KUNDEUDTALELSER her!

Se PRISER her!


Mød mig på Facebook! (link)


 

 

          


Kontakt Lone B. Skovgaard Counseling

SPONSERET

Bannermarkedsføring af Kurser på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Coachuddannelse på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Mentorcoaching (06/13) på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Videregående Coachuddannelse på Coach.dk
Bannermarkedsføring af ICF Danmark på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Stresslinien på Coach.dk
Kunne du også tænke dig en annonce her?

OM COACH.DK

Nyheder
Til Pressen
Handelsbetingelser
Kontakt os

HVAD ER COACHING?

Hjælp & råd
Nyheder
Find en Coach

FOR COACHEN

Login
Opret Coachprofil
Bannermarkedsføring
Medlemstilbud
Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A

4300 Holbæk

mail@coach.dk

CVR  26152984

Ring op 8282 1212