Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Lone B. Skovgaard på Coach.dk

Medlem siden

24-02-2014

Lone B. Skovgaard

Erhvervscoaching og personlig coaching

Specialer

Selvværd & Selvtillid

Folke Bernadottes Allé 45

2100 København Ø

22339677

22339677

22339677 Hjemmeside
 

Effektiv erhvervscoaching og personlig coaching'Reasonable Vision' er en specialmetode til hurtig afklaring og målsætning udviklet af mig, Lone B. Skovgaard.


Metoden går ud på,
at jeg intuitivt hjælper dig med at finde frem til 'formen' eller 'formerne' på den eller de forhindringer, der ligger og spærrer for din målsætning og succes samt hjælper dig med at transformere forhindringerne og afdække den mest effektive vej frem til målet. Hensigten med metoden er også, at du får en stærk tillid til din egen intuition.

Jeg har mere end tyve års erfaring i at coache ledere i danske og skandinaviske virksomheder, konsulenter, sælgere, musikere, billedkunstnere, skuespillere, iværksættere m.fl.

 "Der er en revne i alting. Det er sådan, lyset kommer ind."
Leonard Cohen

Vi har allesammen brug for at få støtte og medhold ind imellem, hjælp til at få overblik over en situation og få den struktureret, forslag til løsninger og opbakning til at nå vores mål. Måske er den en god, klog ven eller et familiemedlem, der er der for os, eller en regulær, professionel coac

I min coaching og mentor praksis får du fuld opmærksomhed på så mange niveauer som muligt, arbejdsmæssigt og privat.


Lær at stole på din intuition!

Nogle kalder det 'mavefornemmelsen', eller forestil dig at intuitionen er dine 5 sanser uden 'handsker' på - i dine forretninger, i afsætningen af dit produkt, dit design, din billedkunst, din musik eller dit skuespiltalent, ligesom dygtige og succesrige folk som Christian Stadil, Coco Chanel, Richard Branson, Bethlehem Tilahun Alemo (Sole Rebels Footwear), Steve Jobs og Guiliana Benetton, der har brugt deres kreativitet og fingerspidsfornemmelse til at skabe stærke forretninger.

Se klart og tydeligt, hvordan du vil arrangere dig fremover erhvervsmæssigt og privat!

 

Fyr op for din power, kreativitet og handlekraft!

 
"Det intuitive sind er en hellig gave og det rationelle sind en tro tjener. Vi har skabt et samfund, der ærer tjeneren og har glemt gaven". Einstein.

Herunder giver jeg ud fra en række af mine tidligere coachingforløb eksempler på, hvad du blandt andet kan få hjælp til:
 • Er du billedkunstner, designer, forfatter, musiker eller skuespiller og ønsker afklaring til, hvordan du kommer videre med det.

 • Skal du til at lancere din billedkunst, din musik, dit skuespil eller dit design og vil have hjælp til at få det derhen, hvor du tiltrækker kunder/publikum til det.

 • Har du brug for hjælp til at indspille dine castings til tv-serier og film?

 • Har du problemer med dit pengeflow og vil gerne have hjælp til at få fjernet blokeringer og skabt 'hul igennem'.

 • Vil du gerne skifte job eller begynde i et nyt karrierespor og blive styrket i at komme igennem med det?

 • Vil du styrkes i at skabe nye resultater med dit arbejde og personligt stå stærkere?

 • Måske mangler du overblikket i en stresset hverdag and don't have a clue?

 • Eller du føler et brændende - men måske negligeret - behov for at blive ved med at frigøre dit potentiale, gå nye veje og føle ny glæde ved det, du beskæftiger dig med?

 • Måske er du bare træt af at hænge fast i gamle vaner og måder at gøre tingene på og vil have hjælp til at få ny vitalitet.

 • Måske er du ekstrovert/introvert, måske mest indadvend og ved ikke rigtig, hvor du skal gøre af dig selv i forhold til dit arbejde. Du kan læse om det her!
 • Ved du, hvorfor du elsker dit arbejde eller dit produkt? Hvad der får dig til at springe ud af sengen om morgenen? Det er min erfaring, at når du har sporet dig ind på og har defineret, hvad du dybest set nyder at beskæftige dig med, og ved præcist hvorfor du er tændt på at gøre det, så åbner successen sig og ruller derudad.

 

Du kan få hjælp til at få ryddet op, transformeret forhindringer og få sat tingene i system.

Du kan få hjælp til strategier, der virker for dig, effektive løsninger, der baner vejen for dig fremover.

Du kan kort sagt få hjælp til, hvordan du får styrket successen, kærligheden, skønheden, sandheden eller meningen i din business eller i dit privatliv.

Med baggrund i mine uddannelser og joberfaringer som du kan læse mere om under Min kompetencer og erfaringer, kan jeg hjælpe dig med både utraditionelle og konventionelle ideer og løsningsmuligheder til, hvordan du kommer videre.

Jo mere du gør en forskel i verden, des mere vil verden gøre en forskel for dig.

Når jeg coacher eller er mentor, bruger jeg indgangsvinkler, der fungerer i din særlige situation. Så du hurtigt mærker en ændring og får gang i dit flow.

Med over 20 års erfaring i at være mentor og coache andre til at anvende deres kreative og forretningsmæssige kræfter effektivt og resultatrigt, støtter jeg dig i hurtigt at få øje på blokeringer, der ligger i vejen for dine aktuelle ønsker og mål, og hvordan du transformerer dem. Så du får resultatet, du gerne vil have.

Min baggrund er blandt andet, at jeg på den grafiske afdeling på Københavns Tekniske Skole har undervist og coachet i kunstteori, værkproces, farvelære, kunsthistorie, billedkunst, tegning, litteratur og musik til elever, der gerne ville ind på danske eller internationale kunstakademier, designskoler, grafiske skoler, arkitektskoler og lignende (1995-2007)

Jeg har to coaching-uddannelser bag mig og erfaring som chef på Roskilde Festival, journalistisk skribent, mangeårig underviser i kunst- og design, sanger, skønlitterær forfatter med mere. Desuden er jeg International Markedsøkonom med afsætningen af industriel design som speciale. Du kan se detaljeret om min baggrund på siden 'Mine kompetencer og erfaringer'.

I årenes løb har jeg haft fornøjelsen af at coache ledere i dansk erhvervsliv, politikere, erhvervspsykologer, sygeplejersker, undervisere, advokater, konsulenter, reklame speakere, radiospeakere, sportstrænere, skuespillere, forfattere, fortællere, musikere, billedkunstnere, performance kunstnere med flere. 

Min 1:1 coaching foregår i tårnet hos Center for Ledelse nær Østerport Station, nem at komme til i bil og med gratis parkering. Se mere her!

Du kan også gå en tur sammen med mig i en park eller i en skov eller ved vandet og blive coachet. Eller du kan blive coachet online. Læs mere om rammerne her!

Sådan siger Paw Terndrup, skuespiller og billedkunstner:

“Jeg har arbejdet med Lone i forbindelse med mit arbejde med rollen som Christian d.10. i DR serien “Frederik d.9.” Mit primære fokus var at lære at tale fuldstændig tro i forhold til hans karakter og sproget, dengang han levede. Igennem Lones træning lærte jeg meget mere end bare diktion. Jeg lærte brugbare teknikker, som jeg kan bruge i alle andre sammenhænge med mit arbejde med roller. Teknikkerne er blevet en fast del af min forberedelse. Lones coaching er meget præcis og konkret og udvikler dig på alle områder, for mig ikke kun i forbindelse med roller, men også i hverdagen og livet generelt. Jeg vil til hver en tid anbefale Lones stemmetræning og coaching, der udvikler dig på alle måder, ikke kun professionelt men også som menneske, og er med til at styrke din personlighed og power.

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev