Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Lone B. Skovgaard på Coach.dk

Medlem siden

24-02-2014

Lone B. Skovgaard

Erhvervscoaching og personlig coaching

Specialer

Arbejdsglæde, Business Coaching, Karriere, Personlig Udvikling, Selvværd & Selvtillid, Talentudvikling

Sankt Pauls Gade 42

1313 København K

22339677

22339677

22339677 Hjemmeside

Effektiv erhvervscoaching og personlig coaching


Jeg har over 20 års erfaring i at være mentor og coache andre til at anvende deres kreative og forretningsmæssige kræfter effektivt, så de når deres ønskede resultater og opnår harmoni i deres privatliv og arbejde.

Læs eventuelt mere om mine kompetencer og erfaringer her!

 
I årenes løb har jeg haft fornøjelsen af at coache ledere i dansk erhvervsliv, politikere, erhvervspsykologer, sygeplejersker, pædagoger, undervisere, advokater, konsulenter, reklame-speakere, radiospeakere, sportstrænere, skuespillere, forfattere, fortællere, musikere, billedkunstnere, performance kunstner med flere.

I min coaching og mentor praksis får du fuld opmærksomhed på så mange planer som muligt. M
ed to coach-uddannelser bag mig, uddannelse til Markedsøkonom og en lang række erfaringer som underviser, skribent, chef på Roskilde Festival med mere, får jeg hurtigt øje på hvad, der blokerer dig i at realisere dine ønsker og opnå dine mål både arbejdsmæssigt og privat. Og jeg har en
lang række teknikker på rede hånd til, at du kan få dem transformeret her og nu og få det eller de resultater, du gerne vil have!
 
 
 • Du kan få hjælp til at lande her og nu og få ro og overblik på din situation, så løsningerne på dine problemer eller blokeringer bliver indlysende.

 • Du kan få træning i at styrke din kreativitet og din intuition, så du nemt træffer beslutninger, der hurtigt giver dig de resultater, du gerne vil have. Også når du har særlige udfordringer foran dig.

 • Du kan få hjælp til at afklare, hvordan du mest effektivt iværksætter og får succes med en ny virksomhed, søsættelsen af et nyt projekt, et nyt produkt, afsættelsen af dine designs eller din kunst.

 • Du kan få hjælp til at skabe flow i dit arbejdsmæssige og personlige liv i hverdagen.

 • Du kan også få hjælp til at justere og opgradere din business, der allerede er en succes, til at give mere overskud og give dig mere fritid.

Jeg bruger ingen bestemte systemer, når jeg coacher eller er mentor, men bruger indgangsvinklen og teknikkerne, der fungerer i din særlige situation. Så du hurtigt mærker en ændring og får godt gang i dit flow.


Hvad du specifikt kan få coaching til

Herunder giver jeg ud fra en række af mine tidligere coachingforløb eksempler på, hvad du blandt andet kan få hjælp til:

 • Lær at bruge og til hver en tid stole på din intuition - nogle kalder det 'mavefornemmelsen' - i dine forretninger ligesom dygtige og succesrige folk som for eksempel Christian Stadil, Coco Chanel, Richard Branson, Bethlehem Tilahun Alemo (Sole Rebels Footwear), Steve Jobs og Guiliana Benetton, der har brugt deres kreativitet og fingerspidsfornemmelse til at skabe stærke forretninger.

 • Kender du dit why? Din mission. Hvad der kan få dig til at springe ud af sengen om morgenen? Det er min erfaring, at når du har sporet dig ind på og har defineret, hvad du dybest set nyder at beskæftige dig med, og ved præcist hvorfor du er tændt på at gøre det, så åbner successen sig og ruller derudad.

 • Skal du til at lancere et produkt, et design eller din kunst og ønsker afklaring med hensyn til, hvordan du kommer videre med det.

 • Har du problemer med dit pengeflow? Få fjernet blokeringer og skabt 'hul igennem'.

 • Vil du gerne skifte job eller begynde i et nyt karrierespor og blive styrket i at komme igennem med det?

 • Vil du have inspiration til at få nyt liv i arbejdet, hverdagen eller i forhold til din partner, familien eller vennerne?

 • Vil du styrkes i at skabe nye resultater arbejdsmæssigt og personligt stå stærkere?

 • Måske mangler du overblikket i en stresset hverdag and don't have a clue?

 • Eller du føler et brændende - men måske negligeret - behov for at blive ved med at frigøre dit potentiale og føle ny glæde ved det, du beskæftiger dig med?

 • Måske er du bare træt af at hænge fast i gamle vaner og måder at gøre tingene på og vil have hjælp til at gå nye veje og få ny vitalitet.

 • Måske er du ekstrovert/introvert, måske mest indadvendt. Du kan læse om det her!

Du kan få hjælp til at få ryddet op i og transformere forhindringer, få sat tingene i system og få effektive strategier og løsninger til at bane vejen til din udfoldelse fremover.

Du kan kort sagt få hjælp til, hvordan du får successen, kærligheden, skønheden, sandheden eller meningen med din business eller dit privatliv frem i lyset.

Med baggrund i mine uddannelser og joberfaringer som du kan læse mere om under Mine kompetencer og erfaringer, kan jeg foreslå både utraditionelle og konventionelle ideer og løsningsmuligheder til, hvordan du kommer videre.

Jo mere du gør en forskel i verden, des mere vil verden gøre en forskel for dig.

 

Tankeformer


Vi oplever alle sammen at have tanker om os selv og omverden, som blokerer os fra at nå de mål, vi gerne vil. Man kan kalde dem for 'tankeformer', for når vi bliver ved med at repetere tankerne, så begynder de at forme vores liv.

Det kan være tanker som:

 • Det er ikke mig, men X, der fortjener det her.

 • Jeg er forvirret, kan ikke beslutte mig.

 • Jeg ved ikke, om jeg vil få succes med det her.

 • Jeg er dårlig til at tjene penge.

 • Mit liv hænger ikke ordentligt sammen, det bliver jeg stresset af.

 • Andet ...

  Når man opfatter tankerne som faste former, kan man nemmere forvandle dem eller afvikle dem.

  Jeg får hurtigt øje på hvilken eller hvilke tankeformer, der formodentlig blokerer dig i at opnå dine mål, og har teknikker på rede hånd til at hjælpe dig med at transformere dem.

 

Med to coachuddannelser bag mig lagde jeg professionelt ud med at give kurser i personlig og karrieremæssig udvikling i midten af 1990'erne. Både før og efter uddannelserne til coach har jeg i løbet af årene desuden taget undervisning i og tilegnet mig en lang række andre ideer, færdigheder og teknikker til personlig udvikling og karriereudvikling. Desuden er jeg International Markedsøkonom med afsætningen af industriel design som speciale med mere. Du kan se mere om min baggrund på siden 'Mine kompetencer og erfaringer'.

 
 

 

Tag dig af dit bankende hjerte med blidhed, forståelse, varme og medfølelse.

Thich Nhat Hanh

 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev