Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Maja Husted på Coach.dk

Medlem siden

01-02-2020

Maja Husted

Trivsel og personlig udviklings coach

Specialer

Life Coaching, Personlig Udvikling, Positiv Psykologi, Selvværd & Selvtillid, Stress, Trivsel

Hasselkær 35

6200 Aabenraa

27848174

27848174

27848174 Hjemmeside

Relation og nærvær er de 2 vigtigste elementer for mig som coach. Det betyder enormt meget at sammenspillet mellem dig og mig fungere fra starten så udviklingen hos dig bliver kontinuerligt.

Jeg har valgt at kalde mig for livsmentor idet jeg både coacher og superviserer på sammetid. 

Min mission var da jeg startede som selvstændig coach/livsmentor for snart 2 år siden, at jeg ville skabe en positiv bæredygtigt forandring i andre. Give dem værktøjer til de blev bedre til at tackle hverdagens udfordringer ved at skabe et bedre selvværd hos dem. Give dem en bevidshed omkring deres uhensigtmæssige handlemønstre og overbevisninger og hvordan de ændre dem samt lære dem at få givet slip på frygten som begrænser dem i deres liv.

Og dette har lykkes mig. Har mange tilbagemeldinger fra dem der har været i forløb hos mig, at der er sket en forandring hos dem. De har fået en stærkere tro på dem selv og hviler meget mere i dem selv. Tør stå ved dem de er. Og har lært at styre deres bekymringer og frygt.

De siger jeg har skabt en reflektion inden i dem som gøre de bliver bedre til at ræsonnere. dvs. bliver mere nysgerrige på dem selv og omverden og ser tingene på en helt anden og positiv måde. 

Jeg er i øjenhøjde med mine klienter ser dem hvor de er i deres liv.

Det er også vigtig at sige, vælger du et forløb hos mig er det ikke et quickfix du får. Det handler rigtig meget om at du skaber en positiv indre dialog med dig selv. At du er klar til at tage de skridt der skal til for at der sker en vedholdende forandring inde i dig.

Jeg vil godt kunne love dig, hvis du er klar til forandringen og til at tage skridtene, så er jeg klar med redskaberne og støtten hele vejen. 

Hver især er vi unikke men sammen gør vi en forskel.

 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev