Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Marianne Snabe på Coach.dk

Medlem siden

06-01-2016

Marianne Snabe

Livs mentor, karriererådgiver og stress coach

Specialer

Karriere, Life Coaching, Selvværd & Selvtillid, Stress

Lysagervænget 32

8722 Hedensted

61552122

61552122

61552122 Hjemmeside

Jeg brænder for at hjælpe dig med at komme i kontakt med din egen dybere mening og balance, som er fundamentet for at du står rent i den du er, og det du gerne vil bidrage med.

Jeg er igennem min egen rejse kommet rigtigt langt til netop at finde ind til, hvad mening og balance betyder for mig. For hvad er det egentligt, der gør mig glad?

Fordi jeg selv har gået vejen fra at være uafklaret og forvirret til både at kunne mærke, acceptere og kommunikere hvem jeg er, og hvad jeg kan, er det blevet min livs-passion at hjælpe andre med at opnå det samme. 

Når du finder ind til dine personlige værdier, og hvad du er god til (og hvorfor) vil du opleve, at din indre forandring også afspejles i dine ydre forandringer. Det spreder sig som ringe i vandet, og du vil få løftet din personlige energi, din glæde og dit selvværd. Også fagligt.

Jeg er meget optaget af at reducere en hverdan præget af stress og jag, og jeg anvender den positive psykologi i mit arbejde. 

Læs mere her: www.marianne-snabe.dk

Hvad siger mine kunder?

“Jeg har haft æren af både at have Marianne som kollega og senere hen som kunde i hendes virksomhed, og kan kun give Marianne og de metoder hun bruger en varm anbefaling.

Marianne er utrolig dygtig til at se de kvaliteter og værdier man ikke selv kan se, samt hjælpe med at få øje på dem. Dertil har hun også et skarpt øje for de skjulte dæmoner man går med, og ser dem lynhurtigt.

Hvad angår min jobsituation, befandt jeg mig sidste år i mit livs stormvejr og den storm gav Marianne mig styrken og klarsynet til at gå ud af.”

Kenneth Brønner - Karriereafklaring


“Karrieremæssigt har Marianne hjulpet mig til at gøre mine kompetencer synlige for mig selv.
Samtidig har jeg fået en stor indsigt i hvor jeg skal udvikle mig, i forhold til min karriereplan.

Mariannes metoder og tilgang til en ellers kontant person som jeg, er yderst professionel.
Med Mariannes rådgivning er jeg gået fra en karriereplan der fulgte en mindre landevej til nu at ligge i overhalingsbanen på en  4 sporet motorvej."

Jakob Scheel - Mentor-forløb


Marianne kan:

Marianne ser bag facaden. Marianne kan coache det bedste frem i folk. Får folk til at se ud over deres svagheder og fokusere på ens styrker med fornyet energi.

Når man møder Marianne:

Er det som at komme hjem. Skabes det billede, der var ti streger der ikke gav mening, men som blev til et mesterværk. Man møder mildhed og meget lyttende væsen.

Når man oplever Marianne i Coach-rollen:

Du kan coache udvikling, positivitet og andre aspekter frem, når modet er væk. Du holder sporet og fanger sammenhængen med det samme. Du er god til at visualisere og give vinkler på det, man ikke selv kan finde. Mennesker bygger hurtigt vaner op, både gode og dårlige, Marianne hjælper dig med at bryde dem. Ved Marianne får man det fulde billede. Hun ser både forsiden og bagsiden af medaljen, trods det at man ikke altid selv får vendt mønten helt om, og har øje for, hvad der bremser een. Tager den tid der skal til for at komme i mål og fange de ting der hindrer en i at nå sine mål.

Definition: Få den bedste dag i dit liv hver dag!

Fanger den essentielle detalje der får puslespillet til at gå op, og man får et fuldt ærligt billede af sig selv på den mest professionelle og behagelige måde.

Du har hjulpet mig til at se mine evner og omfavne de værdier jeg selv indeholder. Du har givet mig min tro på mig selv tilbage og åbnet mine øjne for, hvad det er jeg kan. Du huskede mig på, at vejen derhen også kan være god og fuld med udvikling. Drøm stort og lev godt! “

Sara Hjortskov Larsen - Karriere afklaring


Du er mere end velkommen til at kontakte mig for en helt uforpligtende afklarende samtale....:-), hvor du kan vurdere om jeg kunne være det rette match for dig. 

 

Mange hilsner

Marianne

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev