Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Merete Møller på Coach.dk

Medlem siden

03-12-2009

Merete Møller

StressCoach, Coach og psykoterapeut

Specialer

Angst / Depression, Life Coaching, Personlig Udvikling, Selvværd & Selvtillid, Stress, Work / Life balance

Vermundsgade 38A, 2. sal

2100 København Ø

29333040

29333040

29333040 Hjemmeside

DET HANDLER OM LIVSKVALITET

Går du rundt og føler dig stresset, deprimeret, ked af det uden at vide hvorfor. Føler du angst, bliver du let vred, frustreret, eller mangler du selvværd. Mangler du energi til at klare en arbejdsdag, føler du dig udbrændt eller går du og pusler med nogle helt andre følelser i dit privatliv eller på dit arbejde - så hjælp dig selv og start på et selvudviklings-forløb.

Hvordan kan du komme videre i dit liv, hvordan kan du nå du dine mål/ønsker?

Ved at starte på et selvudviklingsforløb kan du selv skabe den livskvalitet du ønsker.

Du kan gennem et coaching og psykoterapeutisk forløb blive bedre til at nå dine mål og overkomme nogle af de udfordringer, du måtte møde i både dit privatliv og arbejdsliv.

I et coaching forløb arbejdes der med at opnå mål – dvs. en rationel metode hvor du bliver bedre til at fokusere på dine styrker og kvaliteter og dermed tænke konstruktivt og fremadrettet.

I et psykoterapeutisk forløb vil du arbejde med din fortid og ved at lære dig selv bedre at kende, kunne ændre din adfærd for så at overkomme udfordringer i dit liv som nervøsitet, angst, jalousi, stress, dårligt selvværd, manglende motivation og andre af livets svære perioder.

I et stresscoaching forløb arbejdes der målrettet på at få stressen ud af kroppen samt at forebygge fremtidig stress. Du kommer gennem et program, hvor du trin for trin bliver bedre til at tackle stress. Stresscoaching er hjælp til selvhjælp, så du efter et kort forløb har lært at undgå alvorlig stress i fremtiden.

At vælge coach/terapeut er et spørgsmål om finde et forum, hvor du føler at der er tillid, tryghed, fortrolighed og en professionel relation.

For at du kan sikre dig bedst muligt før du vil starte, er det muligt at mødes til et gratis introduktionsmøde på ca. 20 min., hvor du møder mig i min praksis på Østerbro. Du kan ringe på tlf. 2933 3040 eller sende en mail på info@merete-moller.dk for yderligere information eller for at aftale en tid.

Har du bestemt dig for at starte vil den første samtale være en rådgivningssamtale, hvor det videre forløb aftales. Her har du mulighed for at fortælle om bl.a. ønsker/mål og problemstillinger/situationer du ønsker at arbejde med og om du ønsker coaching eller en kombination med psykoterapi.

For flere informationer se: www.merete-moller.dk

Kort om mig:

Jeg er eksamineret og certificeret coach, mentor og psykoterapeut - jeg har en 4-årig uddannelse fra Coach og Psykoterapeutskolen med ialt 2100 undervisningstimer.
Videreuddannelse indenfor stresscoaching; certificeret og eksamineret hos Bjarne Toftegård, marts 2012.

MasterClass i Psykologi, 1-årigt kursus med afsluttende eksamen, 2015.

Jeg er PGA Professionel og har været det i 20 år, dvs. træner golfspillere i alle aldre og niveauer.

Jeg er 53 år, gift og har to børn (født 1998 og 2000).

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev