8282 1212

Coach.dk - et liv i balance
" Klar til at møde en ny dag med et smil? "

Logo fra Mette Hvied Lauesen på Coach.dk

Profilbillede af Mette Hvied Lauesen på Coach.dk

Mette Hvied Lauesen

Sommerbuen 37

2750 Ballerup

Medlem siden

04-08-2016

  26186190


  Hjemmeside

Specialer

Enneagrammet, Karriere, Life Coaching, Selvværd & Selvtillid, Sorg, Work / Life balance


  • Har du fået knust dit hjerte? Vil du have dit liv igen og slippe smerten?
  • Vil du have styrket dit personlige lederskab?
  • Kniber det med din work-life balance?
  • Vil du blive bedre til at træffe beslutninger - og stå ved dem?
  • Er der noget, du skal have gjort noget ved, men det sker bare ikke?
  • Har du svært ved at sige fra over for fx kolleger, familie
  • Coaching in English. Copenhagen. In person or via Skype

Jeg har min coach-uddannelse fra Manning Inspire, og har ved selvsyn konstateret, hvor godt coaching-teknikken virker. Som supplement er jeg solidt uddannet i Enneagrammet - et persontype-værktøj, som jeg selv bruger i det meste, jeg laver. 

Derudover er jeg den eneste i Danmark, der som certificeret Grief Recovery Specialist kan jeg hjælpe dig ud af sorgen på kun 7 uger. Du slipper smerten og kan stadig glæde dig over minderne. 

Jeg blev oprindeligt uddannet som cand. mag. i engelsk og kommunikation, og har suppleret den uddannelse med flere efteruddannelser og certificeringer.

Jeg er formand for den danske Enneagram-forening, IEA Danmark, og fra 2015 har jeg været director i den globale bestyrelse af IEA, hvor jeg nu er Vice President. 

Jeg taler engelsk på modersmålniveau og tilbyder derfor også at coache og undervise på engelsk.

Privat er jeg lykkeligt gift og bruger min fritid og ferie på bestyrelsesarbejde, rejser og læring. 

Jeg er i bund og grund et både nysgerrigt og empatisk menneske, og jeg kan garantere dig, at vi undervejs vil få os nogle gode grin.

Jeg glæder mig til at møde dig.

 

Udtalelser fra klienter

"Mette er et af de mest professionelle, dedikerede og etiske mennesker jeg kende. Hun tager altid ansvar for at bolden kommer i mål og står altid til rådighed med sparring og input. 
Jeg oplever, at Mette har en fin balance mellem at udvikle andre, samtidig med, at hun kontinuerligt udvikler sig selv, således at hun kan gå forrest som rollemodel i hendes arbejde med andre. Hun er loyal, løsningsorienteret og varm samtidig med, at hun ikke er bange for at gå til biddet og trykke der, hvor det gør ondt, for at skabe mest mulig udvikling og refleksion. Man er fuldkommen tryg i hænderne på Mette for hun skaber overblik og viser vejen med fast og sikker hånd. Mette har min varmeste anbefaling!"

 

“Mette er et menneske, der ved præcis hvem hun selv er. Og giver dig plads til at være præcis den du er. Med hendes store indsigt i Enneagrammet kunne hun sågar forklare mig, hvorfor jeg gør, siger eller tænker forskellige ting, når jeg udtrykte undring. Ved hjælp af humor, støtte og større eller mindre skub, kom jeg tættere på, hvilken retning jeg gerne vil tage min karriere i. Og det på blot en enkelt session. Mette vil være mit førstevalg, hvis jeg igen får brug for karrieresparring.”  Kvinde, 38

 

"Jeg oplever Mette som tillidsskabende og empatisk med en oprigtig interesse for at skabe personlig forandring. Hun er spørgende, lyttende og nysgerrig og har kunnet udfordre mig til at se udfordringer i nye perspektiver, hvilket i høj grad har hjulpet mig til at fokusere på det rigtige og bringe mig endnu nærmere mine mål."​ Mand, 45

”Vores møder har virkelig fået sat nogen ting i perspektiv for mig, og du har hjulpet mig godt i min jobsøgning. Jeg har fået nogen værktøjer med mig, og jeg er blevet mere klar over mine styrker, samt hvornår jeg skal sige fra. Det er svært, men jeg ved nu, at det er noget, jeg kan øve mig i.” Dorthe, jobsøgende, 52

”Jeg har været rigtig glad for din coaching, og den har hjulpet mig videre. Jeg er nu ved føle, jeg har lidt mere styr på mit liv og mere energi. Du har stillet de rigtige spørgsmål, der fik sporet min tankerække i den rigtige retning. Så det skal du have stor tak for” 

"Du er grundig og effektiv"

"Jeg er ikke i tvivl om, at du kan gøre en stor forskel for andre"

"Mit første besøg hos Mette gav mig den helt klare opfattelse, at der skal hjælp til at komme videre i livet, når man som jeg var gået næsten helt i stå.

Der var ikke tale om behandling som sådan, men derimod en samtale om, hvad jeg skulle gøre.

Efter nogle måneder med behandling var næste samtale også udbytterig.

Nu venter jeg bare på at få min verden til at blive som jeg gerne vil se den – men ikke helt så lyserød som før. Der er skruet ned for ambitionerne. Det er godt."


Kontakt Mette Hvied Lauesen

SPONSERET

Bannermarkedsføring af Kurser på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Coachuddannelse på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Mentorcoaching (06/13) på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Videregående Coachuddannelse på Coach.dk
Bannermarkedsføring af ICF Danmark på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Stresslinien på Coach.dk
Kunne du også tænke dig en annonce her?

OM COACH.DK

Nyheder
Til Pressen
Handelsbetingelser
Kontakt os

HVAD ER COACHING?

Hjælp & råd
Nyheder
Find en Coach

FOR COACHEN

Login
Opret Coachprofil
Bannermarkedsføring
Medlemstilbud
Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A

4300 Holbæk

mail@coach.dk

CVR  26152984

Ring op 8282 1212