Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Mia Kuch Coaching på Coach.dk

Medlem siden

28-03-2017

Mia Kuch Coaching

Stresshåndtering og personlig udvikling

Specialer

Personlig Udvikling

Mølletoften 23

9260 Gistrup

23660773

23660773

23660773 Hjemmeside

Vær modig, fyldt med energi og overskud

Mangler du overskud? Har du mistet overblikket? Vil du være fyldt med selvværd?

Nogen gange kan det være svært at vide, hvor man skal begynde for at skabe de nødvendige forandringer eller hvad årsagen er til, at humøret er ændret. Måske er gejsten og overblikket gået i dvale! Et coachingforløb hos mig kan give dig gejsten og energien tilbage, så du igen er herre i eget liv. DU vil blive boostet og få styrket din tro på, at du kan hvad du vil.

Hvilke forandringer kan man f.eks ønske sig?

Måske møder du udfordringer på jobbet, i familien, i nære relationer, i fritiden, i parforholdet eller i dig selv og tænker:

  • Jeg vil gerne forbedre min relationer til…..
  • Jeg vil gerne kunne præstere bedre, når jeg……
  • Jeg vil gerne leve sundere…..
  • Jeg vil gerne have mere overskud ….
  • Jeg vil gerne tænke anderledes om……
  • Jeg vil gerne at mit arbejde…..
  • Jeg vil gerne være mere……

Læs mere hér >> 

En coachingsamtale

Samtalen tager altid udgangspunkt i dig og dine ønsker om forandring. I løbet af samtalen vil vi finde dine styrker og bruge dem til, at du når dine mål. Vi vil afklare, hvad der er det rigtige for dig og finde retning for, hvordan du kommer dertil. Du vil ofte komme hjem med tydelig retning for dine næste skridt ! Nøgleordene i denne sammenhæng er afklaring, erkendelse og handling.

Samtalen er fortrolig og vil være præget af nærvær og optimisme.

Mentaltræning

Mentaltræning er til dig, som gerne vil nå langt på kortere tid- endda ved at lægge på sofaen. Mentaltræning arbejder med underbevidstheden og ændrer dine tankemønstre.

Denne teknik egner sig til alle, som ønsker forandringer og har endvidere stor effekt på stressramte og eliteudøvere. Måske kender du mindfullnes? Mentaltræning tager dig lige et skridt videre. Mentaltræningsfilen får dig til at slappe af både fysisk og mentalt, men vigtigst af alt, den arbejder med din underbivdsthed og dine overbevisninger. Jeg udarbejder en fil, som tager udgangspunkt i lige netop dine ønsker om forandring. Ved at lytte til filen skaber du et nyt spor i dine tanker, som gør at du nemmere opnår dine mål. Filen kunne f.eks indeholde ønsker om mere ro, overblik, glæde, nærvær, overskud. Eller gøre dig klar til jobsamtalen, stærk og vedholdende i dine beslutninger om at ændre dine vaner. Alt er muligt.

Læs mere hér >> 

Stresset ?

Signalerne er mange og forskellige for, hvornår livet kører for stærkt eller om man er ved at miste fodfæste. Du behøver ikke være stresset for at have gavn af at kigge dit liv efter i sømmene. For mange vil det hjælpe at gøre det inden. Det vigtigste er, at du gør noget!

Et stresshåndteringsforløb gør dig i stand til at lytte til dine signaler og handle på dem. Du vil genskabe din balance og sammen finder vi vejen til, at du genfinder energi, overskud og glæde, så du kan leve dit liv. Er du blevet stresset, har jeg meget kraftfulde og hurtigt virkende øvelser og værktøjer, som hurtigt bringer dig tilbage til et liv med fokus og kontrol.

Læs mere hér >>

Om Mia

Jeg har altid interesseret mig for mennesker og været optaget af kommunikation. Jeg har arbejdet med personlig udvikling på forskellige måder i eget liv og fundet den største kraft og effekt ved coaching. Derfor er jeg meget stolt og glad over nu at kunne mestre denne samtaleteknik og give andre muligheden for at nå deres mål med denne. For mig er det unikke ved denne teknik, at samtalen altid tager udgangspunkt i eget ønske om forandring, hvorfra der arbejdes videre. En samtale der giver handlekraft og energi.

Jeg er uddannet lærer ved Aalborg Seminarium i 1999 og har siden arbejdet som folkeskolelærer med både specialklasseelever og i almindelig folkeskole. Jeg er uddannet ICI coach, stresscoach i 2015 og 2016 ved Empowermind og Stresscoach ved Mindstrain 2017 (arbejder for Securitas som stresscoach).

Jeg arbejder nu både som lærer og coach og nyder den variation, der er mellem de individuelle samtaler og undervisning af børn.

Du er altid velkommen på min hjemmeside eller facebookside  for f.eks. at se kommende begivenheder

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev