Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Michael Hansen på Coach.dk

Medlem siden

03-05-2023

Michael Hansen

LIVSTIL OG SUNDHEDS COACHING

Specialer

Life Coaching, Stress, Sundhed & Velvære, Søvn, Træning, Vægttab

Lærkemose 110

6400 Sønderborg

25410080

25410080

25410080

Mit navn er Michael, og jeg er din partner til at opnå optimal sundhed og velvære!

Er du klar til at tage på en transformativ rejse mod en sundere, mere levende dig?  Stop med at lede!  Jeg er din dedikerede sundheds- og livsstilscoach, forpligtet til at hjælpe dig med at frigøre dit fulde potentiale og leve et liv fyldt med vitalitet.

Med en passion for holistisk velvære og mange års erfaring med at vejlede personer som dig, er jeg her for at give personlig støtte, motivation og ekspertvejledning.  Sammen vil vi udforske byggestenene i en afbalanceret, sund livsstil, der omfatter ernæring, fitness, stresshåndtering, søvn og mindfulness.

Min mission er enkel: at give dig den viden, værktøjer og motivation, der er nødvendig for at lave varige, positive forandringer.  Uanset om du stræber efter at tabe dig, øge energien, håndtere stress eller forbedre dit generelle velvære,vil vi sammen skræddersy en køreplan, der er unikt egnet til dine mål og præferencer.

Tag med mig på denne spændende rejse for at opdage en gladere, sundere dig.  Lad os bygge et fundament for bæredygtig wellness, et skridt ad gangen. Sammen vil vi gøre dine ønsker om sundhed og livsstil til virkelighed!

Efter selv at have døjet med livstilsproblemer som overvægt, forhøjet blodtryk, højt kolesterol og tendenser til pre-diabetes, lykkedes det mig at lægge min livsstil om, så jeg I en alder af 50+ er jeg i mit livs form. Jeg ved derfor hvad jeg taler om og har den nødvendige erfaring til at hjælpe dig der:

  • Uden held har været på utallige slankekure, og ønsker:
  • et holdbart og varigt fedttab samtidig med at din muskelmasse øges
  • at starte med mere fysisk aktivitet, men har svært ved at komme i gang
  • at blive tryg ved træning
  • at reducere dagligdagens stress
  • forbedre din søvn

Mange undervurderer det mentale aspekt i en livsstilsændring. Det psykiske element i forandringsprocessen er den vigtigste, og sværeste, del at mestre for at opnå vedvarende forandring. Alle kan holde motivationen gående nogle uger eller måske endda et par måneder. Men når den indledende entusiasme har aftaget, og resultaterne på vægten ikke går efter forventning, falder mange i frustration tilbage til de dårlige vaner og tager flere kg på end det er lykkedes at tabe. Her kommer coaching ind som et helt centralt element i processen. Coaching hjælper med at komme over de vanskelige perioder og får folk op på hesten igen, selv når frustrationen er højest efter en weekend med pizza, øl og kager, og plus 4 kg på vægten mandag morgen.

Jeg har uddannet mig som coach (EMCC akkrediteret), personlig træner og kostvejleder for at styrke min faglige ballast, hvilket sammen med min personlige erfaring, har gjort mig i stand til at hjælpe mange mennesker til opnå en sundere livsstil.

TAGS: stresscoach, stresscoaching, coach, håndtering af stress, workshops, foredrag, forebyg stress, mentaltræning, work/life balance, arbejdsglæde, sundhed, vægttab, muskelsmasse, kondition, styrke

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev