Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Michael Hansen på Coach.dk

Medlem siden

03-05-2023

Michael Hansen

HOLISTIC COACHING

Specialer

Business Coaching, Ledelsesudvikling, Stress, Sundhed & Velvære, Træning, Vægttab

Lærkemose 110

6400 Sønderborg

25410080

25410080

25410080

Har du erkendt at en forandring er nødvendig? Er presset blevet for stort på arbejdet? Har du mærket de første tegn på livsstilssygdomme? Virker det hele uoverskueligt og har du problemer med at finde den rigtige retning?

Jeg har dedikeret min anden karriere til at hjælpe mennesker med at overvinde de barrierer, der står i vejen for at realisere forandringerne, som kræves for genfinde motivationen, følelsen af at lykkedes og en tilstand af indre ro. Med andre ord; hjælpe mennesker med at blive den bedste version af sig selv og opnå deres fulde potentiale.

Min tilgang: Nærvær er kodeord i min tilgang, og vi tager fat i lige netop det, der er vigtigst for dig. Baseret på mine personlige erfaringer kan jeg guide dig i rigtig retning, men min vigtigste opgave er at coache dig til en erkendelse af, hvad der er det rigtige mål for lige præcis dig. En af mine spidskompetencer er at få etableret et rum, hvor det bliver muligt at være ærlig overfor sig selv og påbegynde arbejdet med at bevæge sig fremad mod en mere styrket position. En anden er at stille de gode spørgsmål, der trigger for refleksion og en dybere undersøgelse af emnet for samtalen.

”Michael is very good at asking questions that make me think about things from a different angle”.

Tom, Production Manager

Min baggrund: Min første karriere var hovedsageligt baseret på ledelse indenfor innovation og forretningsudvikling, og jeg har arbejdet i forskellige lande på forskellige ledelsesniveauer, alt fra R&D Manager i Norge til CEO og President for en opstartsvirksomhed i USA. Jeg har derfor erfaring med at fungere i et multikulturelt miljø, med ledelsesudfordringerne dette indebærer.

“I felt that my match with Michael was 'THE perfect fit' to my background due to Michael's international business expertise and his understanding of the cultural nuances experienced as an expat”.

Trisha, Merchandiser

For mange rejsedage og forretningsmiddage, og den deraf resulterende fysiske tilstand, gjorde en forandring nødvendig af sundhedsmæssige årsager. Efter at have prøvet diverse slankemetoder, motionsformer etc. fandt jeg min optimale formel. Hovedelementerne er; fysisk træning 2-3x45 min i ugen, periodevis faste, mere grønt og mindre animalske produkter. Dette er en enkel metode, som giver maksimalt output for en rimelig investering tidsmæssigt.

"Jeg besluttede at arbejde med Michael som min sundhedscoach på grund af hans ønske om at få mig til at føle, at jeg kunne gøre det, selvom jeg virkelig ikke troede, jeg kunne nå mit mål på grund af, hvor langt jeg skulle gå."

Birgit, Indkøbschef

Min filosofi er, at vi må arbejde både med krop og sjæl samtidig for at udvikle os som mennesker. Hvis vi kun arbejder med den ene del, vil vi ikke lykkedes med den anden, hvilket desværre sker for mange. Transformation begynder med små, bevidste skridt, og min mission er at guide dig mod et liv, der stemmer overens med dine værdier, forhåbninger og velvære.

“Jeg vil varmt anbefale Michaels tjenester til kolleger og venner og vil søge hans assistance i fremtiden, hvis jeg har brug for støtte i min personlige og faglige udvikling.”

Carsten, Administrerende Direktør

 

UDDANNELSE

Jobrådgiver certificeret, AS3 Transition

Transition Coach Practitioner, AS3 Transition, EMCC akkrediteret

Personal Trainer, Nordic Fitness Education, EREPS, Europe Active akkrediteret

Certified Spinning® Instructor, Mad Dog Athletics

Indoor Cycling Certified Instructor, Bike Academy, EREPS, Europe Active akkrediteret

PhD, Danish Technical University

MSc, Danish Technical University

TAGS: businesscoaching, erhvervscoaching, lederudvikling, time management, performance, improvement, stresscoach, stresscoaching, coach, karriere, carreer, karrierecoach, håndtering af stress, workshops, foredrag, forebyg stress, mentaltræning, work/life balance, arbejdsglæde, sundhed, vægttab, muskelsmasse, kondition, styrke, mindfullness, weight loss, presentations, leadership development, management, sparring, coaching, partner, muscle hypotrophy, fatt loss, strength gain, physical, condition, intermittent fasting, tidsbegænset spisning, water fast, vandfaste, faste, bootcamp, boot camp, vægt tab, autophagy

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev