Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Mie Fabricius på Coach.dk

Medlem siden

19-10-2018

Mie Fabricius

Holistisk Stresscoach, Coach og yogalærer

Specialer

Stress

Elmegårdsalle, 24B

3400 Hillerød

28343115

28343115

28343115 Hjemmeside

Ingen skal have et liv styret af stress. Jeg hjælper dig fra kamp/flugt tilstanden i din krop til indre ro, mentalt velvære og energiflow.

Fokus på alle mine stresscoaching/stressbehandlingsforløb er at hjælpe dig af med stress og lære dig, hvordan du fremover undgår at blive stresset. Forløbene tilpasses din situation individuelt og du vil opnå indre ro, mere balance og overskud i hverdagen, mere energi og at opnå et liv der passer lige præcis til dig. 

Jeg har et holistisk menneskesyn og arbejder, hvis du ønsker det, med holistiske værktøjer så du eksempelvis opnår endnu bedre søvn, får ro i tankerne og øget velvære i din krop. 

Jeg hjælper dig af med stress med 1:1 Stresscoaching og 1:1 Holistiske stressbehandlingsforløb samt forløbet Stressfri med yoga

Jeg tilbyder også coaching til dig, der føler du er gået i stå eller ønsker forandringer i dit liv, her bruger jeg værktøjer fra NLP, energiarbejde og livsmestringsøvelser.

Jeg underviser også i yoga, primærk yogaklasser, der skal give deltagerne indre ro, fokus på vejrtrækningen og som skal hjælpe med at berolige nervesystemet, så kroppen igen føles som et skønt sted at være. 

Jeg er uddannet stresscoach, Life Mastery Master Coach, Holistisk Hudterapeut og har derudover 3 yoga/meditationslæreruddannelser bag mig. Du kan læse mere om mig på miefabricius.dk

 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev