facebook Pixel Image On Coach.dk

  8282 1212

Coach.dk - et liv i balance
" Mangler du retning og motivation til at sætte dig de helt store mål? "

Logo fra Mindjuice på Coach.dk

Profilbillede af Mindjuice på Coach.dk

Mindjuice

v./Pernille W. Lauritsen

Nansensgade 41 A

1366 København K

Medlem siden

01-08-2007

  +45 33 13 33 01


  Hjemmeside

Specialer

Skole & Uddannelse


Om Pernille

Grundlægger af Mindjuice, ICF Certificeret PCC Coach og kursusholder.

Pernille W. Lauritsen er grundlægger af Mindjuice Academy, som er et af Danmarks mest anerkendte og størst voksende center for tranformation, lederskab og personlig udvikling.

Mindjuice har igennem de sidste 11 år markeret sig som et toneangivende institut for personlig udvikling med over 2.000 certificerede Mindjuice coaches fra mere end 8 forskellige lande, herunder USA, Canada, Spanien, Tyskland, Irland og hele Skandinavien.

Mindjuice holder højtkvalificerede uddannelser indenfor kognitiv coaching, leadership & team transformation, Enneagrammet og kraftfuld kommunikation og er virksomhedernes foretrukne partner når det gælder optimering af kommunikation og samarbejde internt og eksternt.

Læs mere om Mindjuice's uddannelser og kurser her
 

Pernille W. Lauritsen er certificeret ICF-coach

Hun brænder for at gøre coachingfeltet til et anerkendt felt og har i sin rolle sin tidligere præsident for International Coach Federation, ICF Danmark sat coaching på dagsordenen i mange sammenhænge og optrådt i medierne i den forbindelse. En post hun valgte at stille op til, for at være med til at synliggøre hvad god coaching kræver, og hvilken forskel kompetent udøvet coaching kan gøre, når det bliver brugt med omtanke og efterlever høje etiske og professionelle standard.
 

En eftertragtet underviser

Pernille er en anerkendt og højt eftertragtet underviser og foredragsholder. Hendes undervisning er dybdegående og inspirerende. Hendes empatiske, men udfordrende tilgang til mennesker bevirker at de rykker sig langt mere, end de selv troede muligt.

Pernilles vision er at gøre en forskel for mennesker uanset om det er familier, i virksomheder eller enkelt personer, der finder modet og får redskaberne til at stå ved dem selv og udleve deres fulde potentiale.

 

Bøger skrevet af Pernille


Pernille er forfatter til tre bøger om familieliv og har  derudover medvirket i en lang række bøger og artikler med sin store viden om personligt lederskab, familieliv og kommunikation.

Samtaler med Forældre – Hverdagsliv i familien har hun skrevet sammen den internationalt anerkendte familieterapeut, Jesper Juul. Den er baseret på over 100 samtaler med forældre om den til tider udfordrende hverdag i familien. Bogen er udkommet i Norge, Tyskland og Italien.

Tweens – Giv dit barn modet til at være sig selv udkom i 2010, og solgte 1.000 eksemplarer den første uge. Den er siden kommet på bestsellerliste over bøger for forældre til børn i aldren 8-13 år. Jesper Juul kalder den for årets bedste bog for forældre, bedsteforældre og alle, der arbejder med børn. 

Christinia – kort fortalt udkom i 2002 og handler om, hvordan vision om fristaden manifesterede sig i en alternativ livsform på godt og ondt. Især gennemgik den traditionelle kernefamilie en gennemgribende forandring. Bogen er også oversat til engelsk.
 


Kontakt

Kontakt Mindjuice på telefon 3313 3301 eller info@mindjuice.dk,
hvis du ønsker yderligere information eller ønsker at tilmelde dig til vores foredrag, kurser eller uddannelser.

Besøg også vores website på www.mindjuice.com


Kontakt Mindjuice, Pernille W. Lauritsen

SPONSERET

Bannermarkedsføring af Kurser på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Mindfulness kurser - Line Buch på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Videregående Coachuddannelse på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Faa de besoegende fra Coach.dk over paa din egen h på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Coachuddannelse på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Mentorcoaching (06/13) på Coach.dk
Kunne du også tænke dig en annonce her?

OM COACH.DK

Nyheder
Til Pressen
Handelsbetingelser
Kontakt os

HVAD ER COACHING?

Hjælp & råd
Nyheder
Find en Coach

FOR COACHEN

Login
Opret Coachprofil
Bannermarkedsføring
Medlemstilbud
Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A

4300 Holbæk

mail@coach.dk

CVR  26152984

Ring op 8282 1212