Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Pernille W. Lauritsen på Coach.dk

Medlem siden

01-08-2007

Pernille W. Lauritsen

Underviser, forfatter og ICF-certifceret coach

Specialer

Skole & Uddannelse

Nansensgade 41 A

1366 København K

33133301

33133301

33133301 Hjemmeside

Om Pernille

Grundlægger af Mindjuice, ICF Certificeret PCC Coach og kursusholder.

Pernille W. Lauritsen er grundlægger af Mindjuice Academy, som er et af Danmarks mest anerkendte og størst voksende center for tranformation, lederskab og personlig udvikling.

Mindjuice har igennem de sidste 11 år markeret sig som et toneangivende institut for personlig udvikling med over 2.000 certificerede Mindjuice coaches fra mere end 8 forskellige lande, herunder USA, Canada, Spanien, Tyskland, Irland og hele Skandinavien.

Mindjuice holder højtkvalificerede uddannelser indenfor kognitiv coaching, leadership & team transformation, Enneagrammet og kraftfuld kommunikation og er virksomhedernes foretrukne partner når det gælder optimering af kommunikation og samarbejde internt og eksternt.

Læs mere om Mindjuice's uddannelser og kurser her
 

Pernille W. Lauritsen er certificeret ICF-coach

Hun brænder for at gøre coachingfeltet til et anerkendt felt og har i sin rolle sin tidligere præsident for International Coach Federation, ICF Danmark sat coaching på dagsordenen i mange sammenhænge og optrådt i medierne i den forbindelse. En post hun valgte at stille op til, for at være med til at synliggøre hvad god coaching kræver, og hvilken forskel kompetent udøvet coaching kan gøre, når det bliver brugt med omtanke og efterlever høje etiske og professionelle standard.
 

En eftertragtet underviser

Pernille er en anerkendt og højt eftertragtet underviser og foredragsholder. Hendes undervisning er dybdegående og inspirerende. Hendes empatiske, men udfordrende tilgang til mennesker bevirker at de rykker sig langt mere, end de selv troede muligt.

Pernilles vision er at gøre en forskel for mennesker uanset om det er familier, i virksomheder eller enkelt personer, der finder modet og får redskaberne til at stå ved dem selv og udleve deres fulde potentiale.

 

Bøger skrevet af Pernille


Pernille er forfatter til tre bøger om familieliv og har  derudover medvirket i en lang række bøger og artikler med sin store viden om personligt lederskab, familieliv og kommunikation.

Samtaler med Forældre – Hverdagsliv i familien har hun skrevet sammen den internationalt anerkendte familieterapeut, Jesper Juul. Den er baseret på over 100 samtaler med forældre om den til tider udfordrende hverdag i familien. Bogen er udkommet i Norge, Tyskland og Italien.

Tweens – Giv dit barn modet til at være sig selv udkom i 2010, og solgte 1.000 eksemplarer den første uge. Den er siden kommet på bestsellerliste over bøger for forældre til børn i aldren 8-13 år. Jesper Juul kalder den for årets bedste bog for forældre, bedsteforældre og alle, der arbejder med børn. 

Christinia – kort fortalt udkom i 2002 og handler om, hvordan vision om fristaden manifesterede sig i en alternativ livsform på godt og ondt. Især gennemgik den traditionelle kernefamilie en gennemgribende forandring. Bogen er også oversat til engelsk.
 


Kontakt

Kontakt Mindjuice på telefon 3313 3301 eller info@mindjuice.dk,
hvis du ønsker yderligere information eller ønsker at tilmelde dig til vores foredrag, kurser eller uddannelser.

Besøg også vores website på www.mindjuice.com

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev