Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Morten Jacobsen på Coach.dk

Medlem siden

03-11-2014

Morten Jacobsen

Morten Jacobsen - Personlig udvikling, coaching og

Specialer

Arbejdsglæde, Erhvervscoaching, Forretningsudvikling, Karriere, Ledelsesudvikling, Mentaltræning

Klokkens Kvarter 92

5220 Odense SØ

50551007

50551007

50551007 Hjemmeside

Er du kørt sur i dit nuværende job eller ønsker du dig et karriereskift, et mere målrettet karriereforløb, eller blot et job skifte, så står jeg klar til at hjælpe dig.

Om det er nyt job eller ny karriere har jeg værktøjerne og kan hjælpe dig til at få strømlinet din profil, så du kan lande dit drømme job.

Min tilgang til at coache dig, er at det er dig der skal i centrum. Det er vigtigt at du kender dig selv og dine egne kompetencer. På den måde er der størst chance for at du lander præcis det job der passer til dig. Derudover lægger jeg stor vægt på at din karriere plan er afstemt med alle andre forhold i dit liv, så både familie, økonomi, uddannelse og andre drømme bliver tænkt med ind i en helhed.

Hvis karriereplanen peger i retning af at blive selvstændig har jeg også stor erfaring i at coache iværksættere.

Er karrieren allerede godt i gang, kan jeg desuden tilbyde leder-coaching, så dine resultater kan blive endnu bedre. En salgschef har bland andet givet mig følgende tilbagemeldning: “På de 6 måneder jeg har gået hos dig er omsætningen i min afdeling steget med 23% og jeg er lykkes med at fastholde 2 nøglemedarbejdere pga af min ændrede ledelsesadfærd”

 

Mentaltræning

Et karriereforløb har ikke kun noget med en erhvervskarriere at gøre. Hvis du gerne vil have succes med din idrætskarriere er der mange af de samme værktøjer der kan bruges. 

I min mentaltræning arbejder jeg med tre faser. Med udtryk hentet fra den fysiske træning har jeg valgt at kalde de tre faser for; mental grundform, konkurrence forberedelse og skadesbehandling.

den mentale grundform er det vigtigste element i min mentaltræning. Hvis din mentale grundform er god, vil behovet for de to øvrige være væsentligt mindre.

 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev