Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Nicolai Olesen på Coach.dk

Medlem siden

10-02-2021

Nicolai Olesen

Lifecoach og styrkekonsulent

Specialer

Elitesport, Kritisk sygdom, Ledelse, Life Coaching, Motivation, Personlig Udvikling

Granvej 36

3060 Espergærde

31373201

31373201

31373201

Mit navn er Nicolai,

Jeg er uddannet lifecoach, positiv psykologi vejleder og styrkekonsulent.

Mit udgangspunkt er, at møde dig der hvor du er i livet lige nu, og at tage med dig på din rejse imod dit mål, din drøm eller et ønsket resultat.

Jeg tror på, at du indeholder alle de resurser der skal til, for at opnå det du gerne vil.

Jeg er ikke ekspert i dit liv, eller dit fag – men det er du! Og på baggrund af det, bygger jeg på din viden og dine ambitioner, og hjælper dig med at tage ejerskab. Derfor kan du også forvente, at jeg stiller dig mange spørgsmål – også dem der måske kan være lidt vanskelige - dette gør jeg kun for dit bedste. For hvis ikke vi udfordrer dine ambitioner og mål under en session, så vil det ske ude i det "virkelige liv", og mit ønske for dig er, at du står stærkest muligt, når og hvis dette sker.

Gør coaching ondt?

Formålet med coaching er ikke at det skal gøre ondt – målet er i sidste ende, at komme igennem et forløb hvor du bliver en ny og stærkere udgave af dig selv. Dog kan det godt ske, at du undervejs er nødt til at se indad og tage stilling til nogle ting, som måske ikke føles så rart, hvilket godt kan føre til at der kan opstå nogle psykiske reaktioner. Men det er også her, at det er vigtigt at holde fast og være ærlig over for dig selv, for lige her er der noget at hente – så brug bare lidt tid på at mærke efter. Dog er det vigtigt for mig at fortælle, at jeg altid giver mig tid til sidst i en session at sikre mig, at du er ved godt mod og er klar til at arbejde for det.

Om mig.

Jeg har selv oplevet en del i livet. Både på godt og ondt, og kender både til succes og nederlag. Jeg er født med blødersygdom, og jeg ved hvad det vil sige at være udfordret engang imellem. Dette har dog aldrig begrænset mig, men har lært mig, at man er nødt til at rejse sig hver gang man falder. Jeg har altid haft et naturligt behov for at støtte andre i forandring og i at opnå det de vil.

I 2019 fik jeg den fantastiske mulighed for at deltage i et forsøg og være blandt de 54 heldige mennesker i verden, som nu kan glædes over at ikke længere skulle tage medicin, og som nu kan leve på lige fod med "normale" mennesker - det var i dette øjeblik, at jeg besluttede mig for at være coach, da det fik mig til at indse, at livet er fyldt med muligheder, og desværre også for kort til at tøve med at udleve dem og opnå det som man drømmer om!

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev